3110c Kendılıgınden Acılıp kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş aynı sorunları bende yaşadım hızlı bir şekilde girip temayı kullanmak iyi bir çözüm fakat aç kapa yapıldığında gene aynı sorun olur bunun nedeni aç kapa yapıldığında mp3 çaların müzikleri güncellemeye çalışması bu yüzdende kasıyor mp3 lerin içinde ya arızalı yada çok fazla olmasından dır bununda çaresi ve tek çözümü mp3 leri önce aac formatına çevir sonra uzantılarını değiştirip wav yap aslında wav yapmaya pekte gerek yok ama baktın bu şekildede kasıyor öyle yaparsın şahsen ben öyle yaptım ve kurtuldum
ya iyi diyonda temaya gırene kdr kapanıyor tel 3 sn ıcınde

--------------- Ekleme ---------------

yazılım Atma ile çözülebilecek bir sorun
2. kez verdım servıse yıne yazılım atıldı dendı ve gecıtırıldı suan telımde bısey yok ama hafıza kartının %6 0ı bos telıme her bır ıcerık attıgımda ıste sımdı kapancak dıye korkuyorum...

3110c alacak arkadasların dıkkatıne :oke:

yasirarslan

yasirarslan

Üye
serviste değilde kendin atsan

mkocer

Üye
sağolasın kardeş benimkide düzeldi

degerli43

degerli43

Üye
hemen gir temayı uygula (black.nth gibi) tema değiştirme 1-2 saat sonra kütp. güncelle

ycg35

ycg35

Üye
ya bu arıza yüzünden bnde 2 kez yazılım attırdım tele hemde hellboyla hemen hemen aynı zamanlarda acaba 3. kez aynı sorunu yaparsa değiştirirlermi sonuçta bu bir sistem hatası ve çoğu 3110c de var..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
ya bu arıza yüzünden bnde 2 kez yazılım attırdım tele hemde hellboyla hemen hemen aynı zamanlarda acaba 3. kez aynı sorunu yaparsa değiştirirlermi sonuçta bu bir sistem hatası ve çoğu 3110c de var..
degistirseler nolcak ki yine aynı telı vercekler yıne aynı sorun
Bende suan bır sorun yok ınsallah da olmaz..

sempatik57

Üye
arkadaşlar bende de 3110c var bende de aynı sorun var yazılımı boşverin benim 476 mb dolu yani hafıza kartında yer boşaltın biraz bi 10 mb lık yer boş olsun! tel. açılıncada hiçbişey yapmadan bekleyin !!!!! eğer kapanıp tekrar açılıyosa temalarda white teması var onu ugulayın:oke:

alii93

Üye
sen bu sorunu çözebilmen için telefona format atcan. bunun için 3110c ile uyumlu olan DKE2 kablosunu satın alcan. sonra (indirirken flashgeti kullan) bilgisayarına Nokia PC Suite kurcan. sonra telefonu kabloyla bilgisayara bağlayıp "Nokia Software Updater" programını çalıştırcan. talimatları izle telefonuna format atılcaktır. yanlız bu format gerçekleştirilirken telefonu kapatırsan, kabloyu çıkarırsan,bilgisayarı kapatırsan, programı kapatırsan telefonunu unutabilirsin. | bide bi formatı sakın vistada yapma uyumlu değil. ben denedim oldu. sorunun nedeni büyük ihtimalle telefonun hafıza kartını başka cihazlara takılması sonucu telefonla hafıza kartı arasındaki kararsızlık:sn:

ahmett394

ahmett394

Üye
yha arkadaşlar benimde bir 3110c telefonum var alalı 2 ay felan oluyor ama bu dediginiz sorundan hiç olmadı allaha şükür inşallahta olmaz ^bir gün müzik çalardan bir müzik dinleyerek gidiyordum çalan müziği sewmedim galeriden tam silcem evet'e bastım müzik çalar açık kaldıgı için hata verdi tel. kendi kedine restart attı ve o günden sonra önemli bir sorun olmadı birde eger telefona fazla bişey yüklemeyelim bende 1 GB hafıza kartı var kullanılan hafıza 870 mb ve telefonda hiç bir sorun yok sadece birazcık kasıyor neyse arkadaşlar pylşmle için tşkler

ferit126

Üye
benimde oldu kvk ya goturdum bi sure duzeldı ama tekrar olmaya başladı

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
yha arkadaşlar benimde bir 3110c telefonum var alalı 2 ay felan oluyor ama bu dediginiz sorundan hiç olmadı allaha şükür inşallahta olmaz ^bir gün müzik çalardan bir müzik dinleyerek gidiyordum çalan müziği sewmedim galeriden tam silcem evet'e bastım müzik çalar açık kaldıgı için hata verdi tel. kendi kedine restart attı ve o günden sonra önemli bir sorun olmadı birde eger telefona fazla bişey yüklemeyelim bende 1 GB hafıza kartı var kullanılan hafıza 870 mb ve telefonda hiç bir sorun yok sadece birazcık kasıyor neyse arkadaşlar pylşmle için tşkler
1 Gb hafıza kartı var 870 mb kullanılan ve sorun olmuyo ilginc benım ılkınde 500 mb falandı sorun oldu sımdı 550 mb fln bir sorun yok insallah da olmaz

altay_42

Üye
evet bence de fab. geri yük işe yaramıo

degerli43

degerli43

Üye
tabii yaramaz ne alakası var nokia nın bu işe acil çözüm bulması lazım ben gsmarena.net te okudum nokia care lerde v6.01, v6.02 varmış oraya gidince yüklüyorlarmış sorun geçiyormuş Türkiye de Nokia Care var mı bilen varsa adresini yazsın

casus ismail

casus ismail

Üye
Tesekkurler..

--------------- Ekleme ---------------

güzel paylaşım işeme yarar

oak46

Üye
selam arkadaşlar.foruma yeni üye oldum.
bende de 3110c var. aynı sorun benimde başımda:(
versiyon yüklettim. şu anda bir sıkıntı yok. telefon açılıp kapanmaya başladığında pili çıkartın. hafıza kartını yada sim kartı ikisinden birini cihazdan çıkarın. tekrar açın makinayı. fabrika ayralarına geri dön yapın.geçici birçözüm sağlıyor. ama gerçekten can sıkıcı bir durum. bu telefona sürekli versiyon mu yükletmek zorunda kalacağız.6630 vardı. hiç sorun yaşamamıştım.pişman oldum.satacam bu makinayı az kaldı.

degerli43

degerli43

Üye
arkadaşlar dün karttaki dosyaları bilg.e kopyaladım. sonra kartı telefondan biçimlendirdim. sonra dosyaları nokia pc suite kullanarak tekrar telefona attım. telefon çok hızlandı. müzik çaları 3-4 kez güncelledim, birşey olmadı. çok faydalı oldu. yaklaşık 77 tane müzik vardı. siz de deneyin.

ahmett394

ahmett394

Üye
yha arkadaşlar sormayın yha öffff bu sorun bende de başladı ben anladım ki telefonun hafıza kartını takmayınca olmuyor böle bir sorun hellboy kardeş bende çok üzüldüm bu soruna inşallah şuna kesin ve net bir çözüm bulurlar

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Şu an en son versiyon 6.02 gözüküyor. 07/04/2008 tarihinde çıkmış. Bunu deneyebilirsiniz.

ahmett394

ahmett394

Üye
arkadaşlar bu sorun 3500 classic de oluyor mu?

degerli43

degerli43

Üye
hayır 3500c de hiçbir sorun yok

Üst Alt