3110c Kendılıgınden Acılıp kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

özcan0528

Üye
3110 unformatını bulamadım

nevsehirli70

Üye
kardeş aynı sorun bende de oldu.telefonu garantiye yolladım.yeniden yazılım yüklenince düzeldi.

t3rap

Üye
arklar hafza kart yerie bastırım acın bidsey olmasa hafıza kart yeri bozukturrr kesnn

kaplanlar365

kaplanlar365

Üye
ya kardeş ben teli hafıza kartsız ve hatsız acıyorum gine kapanıyor daha dun yazılım attırdım gine gidip geliyor
acil bi yardım etseniz

eer

Üye
3110c kullanıcısı olarak söylüyorum: yeni yazılım yükleyeceksin telefona. bendede senin dediklerinin aynısı oluyordu, 300 mb tı geçtikten sonra başlıyodu kapanıp açılmaya. usb kablosu aldım ve nokianın kendi sitesinden yazılımını indirip telefona yükledim. Şu an hiç bir problem yok. Yani tek çaren yazılım güncelle.

arwyn

arwyn

Üye
arkadaşım telefonuna güncellemeyi kendin yapabilirsin.. nokia pc suiti kur ve güncelleme işlemini oradan gerçekleştir. telefonun düzelecektir. ben 3110c kullanıyorum aynısın bende yaşamıştım seris benim telimi değiştirmişti

zirvesiz

Üye
gelen mesajlarıma girmek istedigimde kaptılp açlıyor mp3 çalışmıyor

--------------- Ekleme ---------------

nasıl tl düzelte bilitrim

--------------- Ekleme ---------------

eyvalah tkür

murat106gti

Üye
arkadaşlar ilk telefonum 3310 dan beri nokia kullanıyorum.nerden ve nasıl oldu bir şekilde bu lanet 3110 c yi aldım.Allah belasını versin beni telefon kullanmaktan soğuttu.bazen oluyo ki hafıza kartı varken telefonla görüşüyorum küt telefon kapanıp açılıyo.ama şöyle de bir olayla karşılaştım bir yakınım da kullanıyo bundan onun telefon versiyonu benimkinden yani v5.50 den fabrikasyon olarak yüksek.soruyorum senin telefonda böyle yapıyor mu diye adam dalga geçiyosun diyo ya.ne açılıp kapanması diyo.yani kısacası şunu söyleyeyim ben zaten elektronik teknikeriyim bu sorun tamamen yazılımsal bir problem.versiyon yükseltilirse bu sorunun düzeleceğinden eminim.bence deneyin.ben zaten telefonu değiştirdim nokia 6300 kullanıyorum.cvp bekliyorum...:oke:

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
aynı sorun bendede var ilk önce açılır açılmaz müzik çaları aç müzik çalar güncellenirken çık bida gir gir çık güncelenene kadar ben öyle yapıyom mesele müzik çalardayken %9 umu yüklendi çik bida gir yüklenene kadar gir

dmn_42

dmn_42

Üye
3110c kullananlar buraya :

celebib

Üye
netten bak olumm

terzali

Üye
kardeş bi daha ver servise olmazsa,bataryanın içe gelen kısmında ''made in'' yazan kısmında bi çok küçük delik var hattın demir kapağı o deliği bantlarsan geçer benin ki öyle düzeldi...

error-ds

Üye
blrsz..

dmn_42

dmn_42

Üye
3110¢ кυℓℓαηαηℓαя вυяαуα

Üst Alt