3110c Kendılıgınden Acılıp kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
3110c Kendılıgınden Acılıp kapanma sorunu
Benım tel normalde 2 gb hafıza kartını desteklıo bundan once de bole bır sorun olmustu servıse goturdum versıyon atcaz duzelcek dedıler neyse attılar yıne aynı suan hafıza kartım
400 mb dolu(1 gb) ve telı acamıyom acılır acılmaz kendı kendıne beyaz ve sıyah ekran olup kapanıyor tekrar servıse mı goturmelıyım bıktım su sorunda 3110c alcak arkaasların dıkkatıne bır kez daha dusunun cvp llutfen......

• Beğen
Tepkiler: ugur_akbaba

degerli43

degerli43

Üye
kardeş sorunu büyük oranda çözdüm
teli açtığında hemen bi temayı uygula (örneğin black.nth)
teldeki oyunları catalogs vb. sil (tel haf. boşalt)

benim kart 512mb 250sini kullanıyorum sorun neredeyse yokoldu

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ewet o hata olunca yazılım atılacak arastırırısan yazılımı kendinde ata bilrisin

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
ya atıldı yıne verdım servıse buyuk ıhtımal yıne yazılım atılcak

--------------- Ekleme ---------------

kardeş sorunu büyük oranda çözdüm
teli açtığında hemen bi temayı uygula (örneğin black.nth)
teldeki oyunları catalogs vb. sil (tel haf. boşalt)

benim kart 512mb 250sini kullanıyorum sorun neredeyse yokoldu
dostum tel acılmıyor kı tema uygulayım yanı acılıyor hıcbır ıslem yapamadan kapanıyor ayrıca catalog fl oyunları hepsını sldım ınsallah duzelır bu sefer 1 gb hafıza kartı var ııcnde 400 mb dolu tel acılmadı ıste :(

degerli43

degerli43

Üye
sen hafıza kartını çıkar sabah tekrar tak tel kartsız çalışsın rahatlasın kart-reader in varsa bi biçimlendir kartı sonra tel den biçimlendir sonra tekrar at dosyalarını
ben de servise verdim geldi yine aynı v5.50 black temayı uygulayınca düzeliyor 30dk sonra kütp. güncelliyorum bişey kalmıyor
tekrar servise verecem ne yaparlarsa yapsınlar

skullman31

skullman31

Üye
kardeş bendede 3110c var ve aynı sorununda çok yakın bi zamanda yaşadım.Bak şimdi:
Senin hafıza kartın dışında başka bi hafıza kartını telefona tak eğer aynı sorunu yapıyosa benim gibi kvk ya ver yok eğer yapmıyosa hafıza kartında problem var demektir hafıza kartını servise ver

biçimlendirme felan işe yaramıyo boşuna deneme

degerli43

degerli43

Üye
Evet Bazı Lüzumsuz Yerlerde Yazmışlar Içimlendir Fabr.ayarlarına Yükle Filan Diye Yaramıyor...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ya atıldı yıne verdım servıse buyuk ıhtımal yıne yazılım atılcak

dostum tel acılmıyor kı tema uygulayım yanı acılıyor hıcbır ıslem yapamadan kapanıyor ayrıca catalog fl oyunları hepsını sldım ınsallah duzelır bu sefer 1 gb hafıza kartı var ııcnde 400 mb dolu tel acılmadı ıste :(
ya baq telefondan sim kartı nı we bataryanı cıkart 10-15 dk bekle olmazsa dediğim gibi yazılım:box

degerli43

degerli43

Üye
bende bi kere olmuştu gece çıkardım sabah tekrar taktım düzelmişti inş. olur çok can sıkmaya başladı bu sorun:(

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
ınternette okudum bu sorunla ılgılı hemen hemen tum cep forumlarında mevcut bır konu bu sorun ıle ılgılı ama kesın cozum yok hep gecıcı cozumler..

degerli43

degerli43

Üye
evet kesin bir çözümü yok senin tel düzeldi mi?

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
evet kesin bir çözümü yok senin tel düzeldi mi?
Servise verdim burda bakamadılar İstanbul'dakı KVK ya gıttı pazartesıye kadar gelır dedıler ınsallah olur cunku bıktım bu sorundan

ycg35

ycg35

Üye
tekrar geçmiş olsun hellboy nedense bnm telde bu aralar yine başladı beyaz ekran yapmaya bnm yazılım yüklenmeden önce geçici olarak kullandığım çözümler;
- hafıza kartını ve bataryayı akşamdan çıkarıp sabaha tekrar takmak (2 gün idare etmişti)
- hafıza kartı biçimlendirme (1 gün bile idare etmedi)
- telefonu 10-15 kez bi yerlere vurmak (3 gün idare etti :D)
- telefona küfür etmek :D (belki duyguları vardır diye sinirden küfür edip duruyodum :D ama işe yaramamıştı nede olsa mekanik :coold:)
- en sonunda servise götürmek sorunu anlatmak ve yazılım attırmak (3 ay gitti ama bu aralar yine yapıyo nedense :()

bn bu 3110c yi anlamıyorum ne garip telefon yaww sanırım şöyle bişey var telefon aynı sorunu 3 kere çıkardımı değiştiriyolar galiba inşallah 3. kez de götürürüm ki değiştirirler...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
tekrar geçmiş olsun hellboy nedense bnm telde bu aralar yine başladı beyaz ekran yapmaya bnm yazılım yüklenmeden önce geçici olarak kullandığım çözümler;
- hafıza kartını ve bataryayı akşamdan çıkarıp sabaha tekrar takmak (2 gün idare etmişti)
- hafıza kartı biçimlendirme (1 gün bile idare etmedi)
- telefonu 10-15 kez bi yerlere vurmak (3 gün idare etti :D)
- telefona küfür etmek :D (belki duyguları vardır diye sinirden küfür edip duruyodum :D ama işe yaramamıştı nede olsa mekanik :coold:)
- en sonunda servise götürmek sorunu anlatmak ve yazılım attırmak (3 ay gitti ama bu aralar yine yapıyo nedense :()

bn bu 3110c yi anlamıyorum ne garip telefon yaww sanırım şöyle bişey var telefon aynı sorunu 3 kere çıkardımı değiştiriyolar galiba inşallah 3. kez de götürürüm ki değiştirirler...
bu yontemlerın hepsını bılıom ve denedım ancak sonuc :(
Yarın alcam telı servısten ınsallah olur bu sefer :vur:vur

ycg35

ycg35

Üye
kendi çapımda yöntemlerim işte :D:D

PeSyMySt

Üye
benm tel. 3110c bendede mesaj yazarken (daha cok hizli yazinca) birden en basa kadar herseyi siliyor yazdiklarini ama boyle bi sorunla karsilasmadim su ana kadar bide 5200 da da 3110c dede muzik dinlerken ara sıra gerisarmalar oluyor (bizzat ben ve arkadaş dinlerken yaşadık baya bi gülmüşttük :D)

junglebird

Üye
açılıp kapanma sorunuyla karşılaşmak istemiyorsanız tek yapmanız gereken telefonu kapatmamak. sürekli açık kalacak telefon kendiliğinden düzeliyor. tabi bu arada telefonu kurcalamamanız gerekiyor. tel kurcalamaya gelmiyor.kafayı yiyor.

• Beğen
Tepkiler: emirkarakaya
hildar

hildar

Üye
arkadaş aynı sorunları bende yaşadım hızlı bir şekilde girip temayı kullanmak iyi bir çözüm fakat aç kapa yapıldığında gene aynı sorun olur bunun nedeni aç kapa yapıldığında mp3 çaların müzikleri güncellemeye çalışması bu yüzdende kasıyor mp3 lerin içinde ya arızalı yada çok fazla olmasından dır bununda çaresi ve tek çözümü mp3 leri önce aac formatına çevir sonra uzantılarını değiştirip wav yap aslında wav yapmaya pekte gerek yok ama baktın bu şekildede kasıyor öyle yaparsın şahsen ben öyle yaptım ve kurtuldum

KAFKAS KARTALI

Üye
arkadaşlar aynı sorun benim tel de de oldu.
kvk götürdüm taman yapıldı dedi.
telefonun bataryasını çıkarttım tekrar taktım bu sefer hiç açılmadı.
batarya nın altına küçük bir kağıt koydum batarya yı sağlam tuttu.
ve teldeki temayı iptal ettim.
telefon şimdi sapasağlam

ama heralde temadan oldu.bazı temalarda özellikle vista temalında virüs var dikkat edin.
tel sağlamken vista teması koymuştum ekrana sonra temayı iptal ettim.ve telden sildim.
ama tel arızalı iken bazen açılıyordu ve ekrana o sildiğim vista teması geliyordu.
virüs taramasından geçirmek lazım.:)

şimdi hiçbir sorun yok

yasirarslan

yasirarslan

Üye
yazılım Atma ile çözülebilecek bir sorun

Üst Alt