3110c Kendılıgınden Acılıp kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

degerli43

degerli43

Üye
senin yüklediğin yazılım hangisi 05.50 mi 6.60 mı drogba??

drogba92

drogba92

Üye
Nokia'nın sitesinden Nokia Software Updater'ı indirdim telefonu güncellerken telefonunuz zati en güncel sürümde diyor ama sürüm 5.50 :S yinede güncelliyorum 5.50 oluyor yine :S yani software updater en güncel sürümü 5.50 olarak buluyor napmam lazım bi bilginiz war mı kardesler

fotik

Üye
Kardes sen o telefonu satmaya bak bendede vardı yazılım yuklemek işe yaramıyo aynı sorun hep var

drogba92

drogba92

Üye
haklısın dai

burakkyg

Üye
arkadsım aynı sorun bende vardı . telefon müzik caları doldururken yapiyor onugidio genellikle şarkıların bozukluğundan kaynaklanioo sarkıları yenısını tekrar at

yeshill

Üye
kardeş bendede 3110c var ve aynı sorununda çok yakın bi zamanda yaşadım.Bak şimdi:
Senin hafıza kartın dışında başka bi hafıza kartını telefona tak eğer aynı sorunu yapıyosa benim gibi kvk ya ver yok eğer yapmıyosa hafıza kartında problem var demektir hafıza kartını servise ver

--------------- Ekleme ---------------

biçimlendirme felan işe yaramıyo boşuna deneme
arkadaşlar kesinlikle bu telefonu almayın hatta bi daha nokia ya da kvk almayın cünki adamlar hiç ilgilenmiyo bendede de aynı sorun oldu telefon 0 ve 2. gününde bozuldu yazılım yükleme falan işie yaramadı burada bööle çözüm arayacağımıza nokia ya şikayette bulunsak daha yapıcı olur zaten 0 kvk telefon hafıza kartı boşken 2. gününde bozuluyorsa bu kesinlikle firmanın hatasıdır ve eğer şikayetlerimizi belirtmezsek bizden başkalrıda zarar görecek lütfen herkes duyarlı davransın

degerli43

degerli43

Üye
sorun yazılımla geçiyor ben aylardır sorunsuz kullanıyorum

salihk06

Üye
aynı sorun bendede vardı yazılı atınca düzelmiyorsa telefon hafızasını 350 ile 500 kb arasında boş yer kalacak şekilde ayarlyın sorun kısmen düzeliyor.

E.R.E.N

Üye
bnde v6.60 var arkadaşlar bir ara çok kapanıp açıldı ama bu aralar yok neden acaba ?

cartezzz

Üye
arkadaslar bn 1 yıldır teli kullanıorm ve bu sorunla cohk karılastım sizide aydınlatıyım bu telefonda müzik calarlarında problem var acınca telefon kaldıramıor ve kapanıor tekrar müzik hiç yokken acın teli acılıyor müzik calarında sorun var müziksiz acın birde telefonu acılacaktır bn hafıza kartında var sandm ama abska hafıza kartlarındada acılmadı cnkü onlardada müzik vardı müziksiz resmli sadece hafıza kartı takıp actım acılıyor müzik calara cözüm gerek servise gnderip bi cözüm bulmasını isticem sorun bu arkadaslar...

--------------- Ekleme ---------------

müzik bozukluğuda değil sadece fabrika cıkısı müzik calar da hata var bütün müzkler sounlu olamaz 1 tane müzik atıorm acılmıor farklı müzik atıorm acılmıor btn müziklerde bozuk olmucagına göre hta kesinlkle müzik calrda

degerli43

degerli43

Üye
versiyonla ilgili problem yeni versiyonu yükleyin 07.01 versiyonu NSUda çıktı haberiniz olsun...

FbSsH

Üye
bendede aynı sorun var 6-7 kere hafıza kartını biçimlendirdim yine düzelmedi çok gıcık bir şey

ekselansx2

Üye
nokıa 3110c son durum hafıza kartını çıkar tel aç mavili temayı uygula 5 dakika dursun kapa hafıza kartını tak tel aç düzeldiğini göreceksin sorun nokia nın teması bozuk ben öyle yaptım kurtuldum

muratefe92

Üye
Arkadaşlar 7.01 versiyonunu yüklediğinizde sorun kesin olarak çözülüyor

yasin329

Üye
ßu sorundan dolayı teli kıracak olan flan warsa msn'imi eklesin anlatıyım nasl kurtlcağnı:D Anlatması çk uzun sürüyda şimdi erindm [email protected]

Nemros

Nemros

Üye
Eğer sorun firmware(güncelleme)ile çözülmüyorsa kartını değiştir bak derim,hafıza kartlarınında sınıfları var :)

mustukk

Üye
kardeş benim 3110c de de aynı problem vardı servise verdim şimdi hiç bir sorunu yok

ultraslan2008

Üye
arkadaslar bu telefon bunu hep yapıyor bende 3110c kullanıyorum benim sorun hemen hemen cozuldu ama bu seferdecalar donuyo muzık calar donuyo zor acılıyo ama ben 2 gb kullanıyom ondan yapabilir

mrtflz

Üye
hafıza kartı tamamen boş olunca hiçbir sorun olmuyo gülünç :)bi çözüm ama boşver[QUOTE,

Üst Alt