3.Maxicep Online Oyun Turnuvası - MaxiCep Euro 2008-FerreT şampiyon

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
Bende de aynı problem var, hemde çıkmam lazım akşam 20:00 gibi gireblirim .. [hafta içi genelde bu saatler müsait oluyorum..] bende problem olunca hamachii tekrar kuruorm

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Böyle durumlarda Hamachiyi sil tekrardan yükle veya ağdan ayrılmayı dene..Hellboya cevaben şunu söyliyeyim Bizim Turnuvaların başında Maxi geçiyor Uefa die bişey geçmiyor..hepimiz biliyoruz ki Euro Avrupa demek Uefa ise onu organize eden şirket.biz ise kendi çapımızda Maxi die ufak çaplı bi turnuva organize etmeye çalışıyoruz.Yani Uefa yada Fifa ile ilişkimiz yok :)

Salihyet

Salihyet

Üye
hellboy 'a da bir şey diyemeyiz, ben son zamnlarda çok zor günler geçiriodm.. fevri davrandım son zamanlarda, ama Allaha şükür huzur buldm problemlerimi hallettim.. ;)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Böyle durumlarda Hamachiyi sil tekrardan yükle veya ağdan ayrılmayı dene..Hellboya cevaben şunu söyliyeyim Bizim Turnuvaların başında Maxi geçiyor Uefa die bişey geçmiyor..hepimiz biliyoruz ki Euro Avrupa demek Uefa ise onu organize eden şirket.biz ise kendi çapımızda Maxi die ufak çaplı bi turnuva organize etmeye çalışıyoruz.Yani Uefa yada Fifa ile ilişkimiz yok :)
boyle bir yorum gelcegını tahmın ettım :) ve farkındayın Uefa die bisey in gecmedini :) Ben sadece Gercege uygun olcagını ıcın daha mantıklı olacagını dusundum ve bu fıkır ayrılıgı yuzunden cıktı bu sorun eger istemeden de olsa kırıdgım bırı varsa Ozur dılerım sorunun kapanmıs olması dılegıyle ...

Salihyet

Salihyet

Üye
bmyle bir yorum gelcegını tahmın ettım :) ve farkındayın Uefa die bisey in gecmedini :) Ben sadece Gercege uygun olcagını ıcın daha mantıklı olacagını dusundum ve bu fıkır ayrılıgı yuzunden cıktı bu sorun eger istemeden de olsa kırıdgım bırı varsa Ozur dılerım sorunun kapanmıs olması dılegıyle ...

Benim sakin olup olayı aramızda halletmemiz gerekirdi.. Sorun kapanmıştır, bende huzursuzluk için özür dilerim ;)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Benim sakin olup olayı aramızda halletmemiz gerekirdi.. Sorun kapanmıştır, bende huzursuzluk için özür dilerim ;)
ben zaten boyle bır nası desem kural uygulanmaması gibi bisey oldugunu bilmiyordum cunku 3. turnuva oldu ve onlarca kisiyle yaptım ve boyle bır sorun ilk defa yasıyorum...
Neyse olay kapandı :oke: 3. macta 2 mac mı tek mac mı olcak ?

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Takdir edersinizki tek maç oynanması daha uygun düşer..Olayların tatlıya bağlanması sevindirici :)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Hellboy123(Bulgaristan) 3-1 Salihyet

drakulaxx2

Üye

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم «Hüküm vermek yalnız Allah'a mahsustur.»

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ya ben kendımı anlatamıyorm heralde ev sahıbı uygulanmaz dıyorsunuz pekı dıyelım ılk mac benım sahada 2-1 yendım 2. mac onun sahasında o benı 5-1 yendı sımdı burda kural uygulanması mı gerekıyor yoksa ıkımız de yendık uzatmalar mı ben bunu anlatmaya caslıtım ama aklıma bıle gelmıcek bısıden suclandım
3. mac yaplılcaksa da yaparım farketmez

ayrıca bizim grup maclarımızdan da bahsetmıssın eet ıkı macta a ben hosttum ama sana her seferınde kım host dıe sormadım mı ? eger sen deseydın kı ben hostum tamam
ev sahıbı olayı da benınm tur gecmemle nasıl ılıskılendırıldı onu da anlamadım :allalla:

2-1'e 5-1 aynı mı? Dediğini senin aklın alıyor mu? Biri 4 fark atmış biri 1 fark. Dolayısıyla 5-1 yenen 3 fark attığı için turu geçer. Ev sahibi deplasman vs olmaz bu durumda. Hiç bir alakası yok.

3. maçı oynarsın Copa Amerika gibi. Kazanan geçer. Eğer yine kazanan yoksa bu sefer penaltılara kadar gider 4. maç olmaz. Bu turnuva da veya geçmişte hiç ev sahibi uygulanmadı. Acaba senin başına gelse sen deplasmandın sen geçtin turu der miydin? Ben hiç sanmıyorum.

Kurallar geneldir, kimse kendine yontamaz. ;)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
2-1'e 5-1 aynı mı? Dediğini senin aklın alıyor mu? Biri 4 fark atmış biri 1 fark. Dolayısıyla 5-1 yenen 3 fark attığı için turu geçer. Ev sahibi deplasman vs olmaz bu durumda. Hiç bir alakası yok.

3. maçı oynarsın Copa Amerika gibi. Kazanan geçer. Eğer yine kazanan yoksa bu sefer penaltılara kadar gider 4. maç olmaz. Bu turnuva da veya geçmişte hiç ev sahibi uygulanmadı. Acaba senin başına gelse sen deplasmandın sen geçtin turu der miydin? Ben hiç sanmıyorum.

Kurallar geneldir, kimse kendine yontamaz. ;)
Simdi soyle baslayım senın basına gelse sen deplasmandın sen turu gectın der mıydın demıssın evet derdım cunku ben yukarda da belırttım kuralları normal gercek eleme usulu olarak sandıgım ıcın ona gore tedbırımı alırıdm daha atak oynamaya calısırdım mesema
ayrıca kurallar geneldır eet haklısın ama kuralı yontmay6a caslıtıgım fln yok ben bu eleme usulunu gercek sampıyonlar ligi gibi sandıgım ıcın boyle bır sorun olstu ayrıca bız Sahlıyetle karsılıklı ozur dıleyerk konuyu bıtırdık ayrıca 3. macımızı da yaptık skoru da yazdım ...

kyoman

kyoman

Üye
FerreT-OuSahin

Turnuvanın Ödülü

1. 2000 maxipuan
2.1000 maxipuan
3. 0750 maxipuan
kazanacak

--------------- Ekleme ---------------

Yunanistan 2-0 Türkiye
Yunanistan 2-1 Türkiye,

Ferreti tebrik ederim.
Bu arada 3.lük maçının tarihini belirtirmisin

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar eski konuyu kapatalım.
Puan durumu,fikstür ve eleme fikstürü güncellendi

3.lük maçı

20.05.2008 Salı Saat:19:00

Salihyet - Kyoman

Final Maçı

21.05.2008 Çarşamba Saat:19:00

Hellboy123 - FerreT

Salihyet

Salihyet

Üye
kabul :) kyo elime düştün :ehe

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Final Maçı

20.05.2008 Salı Saat:19:30

Hellboy123 - FerreT

Hellboy ile maç saati uyuşmadığı için günü geriye çektik..Ayrıca final maçı 10 dk süreli olsun.Ne dersiniz :ss

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Final Maçı

20.05.2008 Salı Saat:19:30

Hellboy123 - FerreT

Hellboy ile maç saati uyuşmadığı için günü geriye çektik..Ayrıca final maçı 10 dk süreli olsun.Ne dersiniz :ss
anlayısın ıcın Tesekkurler ...

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
basarılar helboy

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi

Final maçı

Hellboy123 1-2 FerreT

Turnuva Şampiyonu FerreT nickli arkadaşımız oldu :ehe