arkadaşlar windows xp sp 3 te elli kere denedim bellemek için 3. Adımda hata verdi hem n8 hemde e7 telefonlar biraz önce windows 7 de son sürüm suite kullanarak yükleyebildim sorunsuz duyurulur
arkadaşım bı soft format at 7370 le hafiza kartını da biçimlendır kaç gundur mesajlarını goruyorum inan uzulmene degmez geri yedekleme yaparken hata verıyor yine yüklemezse ben burdayım yardımcı olmak isterim
arkadaşım bı soft format at 7370 le hafiza kartını da biçimlendır kaç gundur mesajlarını goruyorum inan uzulmene degmez geri yedekleme yaparken hata verıyor yine yüklemezse ben burdayım yardımcı olmak isterim
kaç gundur cevaplarını gruyorum sağolasın format da attım hafıza da biçimledim olmadı ama c hafızası ful gözukuyor onu biçmlendremedm telde 350 mb yer gzukuyor pcde 0 onla alakalı mıdır
tamam servis pack i kaldır süiti aç telefonu tak baglantı kurunca yeniden güncelleye tıkla güncelleme bitene kadar telefona dokunma dil kodu istese bile umuyorumkı yükleyecektir bende aynen böyle yaptım 318 mb ı yarım saat surmeden yukledı hata vermeden
nasıl kaldıracam tekrar mı format atayım. Nokia muşteri hz. Aradım bazı urun kodlu tellere guncelleme eksik mi ne gelmş haftaya bi guncelleme gelecek dedi