3. Adımda Bağlantı Kesildi Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

madx

Üye
yardımmm..... bu nokia adama kafayı yedirtir. temiz bi bilgisayara nokia ovi suit kurdum. telefona hard format attım ve bağladım. 3. adım da kaç defadır ''cihazınızla olan bağlantı kesildi'' yazısı cıkıyor. dediklerinide yapıyom. bağlantıyı kesip 10sn basılı tutuyom.tekrar takıyom olmuyor. anlamadım bi türlü burda yazılanların hepsinide denedim. acaba usb flashing generic aygıt yüklenemedi diyor. flash moduna mı geçemiyor. arkadaşlar yardım lütfen.

BLL13

Üye
Bende de aynı sorun var:-((
CİHAZ BAĞLANTI SORUNU. HEPSİNİ DENEDİM BEDDE

risqkrt

risqkrt

Üye
yok mu derdimize bi çareee hepimiz aynı hatadan mağduruz.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
bendede böle olmuştu baska bı kafeye gttm 20-30 dakkada sorunsuzca hallettim

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ulanb aradım nokia yı telefon yurt dısından geldiği için o hatayı veriyormus dedi bana siz yurt dısındanmı aldınız bilmem

MrExpert

MrExpert

Üye
BENDE AYNI SORUNLAR VE HATYI VERDİ BENDE KAPATIP USB YI CEKIP BATARYAYI ÇIKARDIM ve bataryayı taktım ve symbian belle olarak başlattı... :)

any0ne

any0ne

Üye
    Konu Sahibi
AhmeTR95

AhmeTR95

Üye
Nokia sana bi çift sözüm var Allah belanı versin!!

• Beğen
Tepkiler: keys1903 ve madx
BelaMonte

BelaMonte

Üye
abi açık olan varmı şuan müsait olan?

AhmeTR95

AhmeTR95

Üye
Kafede başka masaya geçdim tekrar indiriyorum olmazsa inş elimden kaza çıkmaz.

dehlo

dehlo

Üye
mrb sanki eski surum dahami guzeldi ne bide bisey sormak istiyorum n8 de meego varmi yoksa ekran koruyucum meegoo oldugu icicnmi yukleme esnasinda yukleme cubugunda meego yaziyor.. arkadaslarin dikkatine belle yuklerken pc sisteminiz vindos 7 olursa daha kolay oluyor xp de yukleme esnasinda driver istiyor haberiniz olsun tsk

Nergall

Üye
Çözümü buldum.Deneme yanılma yöntemleriyle.Olay service pack ile alakalı.Windows xp de sounsuz olarak yukleye bilirsiniz.
[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​

fatsali1993

Üye
Arkadaşlar kesin çözüm : Başka pc' de deneyin oluyor o da olmazsa yine bir başka pc de deneyim kesin olur bende oldu

julyus45

Üye
2.gün güncelleyebildim windovs 7 yi deneyin üçüncü aşama hatası alan arkadaşlar

madx

Üye
arkadaşlar sonunda kurabildim belle yi. 2 tane win7 li bilgisayarda olmadı hata verdi. sonunda xp sp3 lü bi bilgisayarda sıfır hata, takılmadan güncelledi. ama herseye değer . gerçekten çok güzel bu belle adı üzerinde :)

muratay_35

Üye
3. Aşama da hata veren n8 lerin ürün kodu 059D576 mı benim tlin kodu bu hata vermekten başka bişey yapığı yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
3. Aşama da hata veren n8 lerin ürün kodu 059D576 mı benim tlin kodu bu hata vermekten başka bişey yapığı yok
Ürün kodu ile alakası yok bence bu hatayı sadece n8 almıyor... USB kablo driver ile alakalı ama tam sebebini kimse anlamış değil.

muratay_35

Üye
forumda okuduğum yorumlardan çıkan sonuç bu bir çok kişide bu ürün koduna sahip n8 lerde belle yüklenmiyo çözüm bulabilen beri gelsin forumda ki tüm önerileri dndim ama yine de olmadı :)))

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
forumda okuduğum yorumlardan çıkan sonuç bu bir çok kişide bu ürün koduna sahip n8 lerde belle yüklenmiyo çözüm bulabilen beri gelsin forumda ki tüm önerileri dndim ama yine de olmadı :)))
Flash at o zaman uğraşıp bu kadar stres yapma kendine.

Üst Alt