3. Adımda Bağlantı Kesildi Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

allele

allele

Üye
Bu ne biçim şey herkez belleye geçti ben geçemedim böyle giderse bim n8 duvarı öpecek.

fbliaksu

fbliaksu

Üye
arkadaşlar windows xp sp 3 te elli kere denedim bellemek için 3. Adımda hata verdi hem n8 hemde e7 telefonlar biraz önce windows 7 de son sürüm suite kullanarak yükleyebildim sorunsuz duyurulur

ucantcme

ucantcme

Üye
windows 7 de denedim 3 pc de 2şer kez olmadı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım bı soft format at 7370 le hafiza kartını da biçimlendır kaç gundur mesajlarını goruyorum inan uzulmene degmez geri yedekleme yaparken hata verıyor yine yüklemezse ben burdayım yardımcı olmak isterim

keys1903

keys1903

Üye
flashda bıle hata aldım usb hatası sorun pcde

ucantcme

ucantcme

Üye
arkadaşım bı soft format at 7370 le hafiza kartını da biçimlendır kaç gundur mesajlarını goruyorum inan uzulmene degmez geri yedekleme yaparken hata verıyor yine yüklemezse ben burdayım yardımcı olmak isterim

kaç gundur cevaplarını gruyorum sağolasın format da attım hafıza da biçimledim olmadı ama c hafızası ful gözukuyor onu biçmlendremedm telde 350 mb yer gzukuyor pcde 0 onla alakalı mıdır

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anna güncellemelerını yüklemıyosun dimi

ucantcme

ucantcme

Üye
servıce pack i yukldm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
peki yuklerken ülke kodu pin falan ısteyınce dokunuyomusun tele

ucantcme

ucantcme

Üye
tel kapanıp acılyor zaten pin yok başka bşey sormadan açılıyor asla dokunmuyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usb yı telefona takınca nokıa süit seçili oluyomu

ucantcme

ucantcme

Üye
ed nokia suite seçili

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tamam servis pack i kaldır süiti aç telefonu tak baglantı kurunca yeniden güncelleye tıkla güncelleme bitene kadar telefona dokunma dil kodu istese bile umuyorumkı yükleyecektir bende aynen böyle yaptım 318 mb ı yarım saat surmeden yukledı hata vermeden

ucantcme

ucantcme

Üye
nasıl kaldıracam tekrar mı format atayım. Nokia muşteri hz. Aradım bazı urun kodlu tellere guncelleme eksik mi ne gelmş haftaya bi guncelleme gelecek dedi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tekrar bı format at 7370 le bılıyosun açilırken beyaz ekranda uzun sure beklıyo kendılıgınden açilsın bu arada rm kodu ne telın

ucantcme

ucantcme

Üye
rm718

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynı benımle gümüşmü sıyahmı

ucantcme

ucantcme

Üye
siyah