3. Adımda Bağlantı Kesildi Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

any0ne

any0ne

Üye
    Konu Sahibi
her yolu denedim hala olmadı ha. telefona hard format bile atamıyorum 3 defa titriyor gerisi yok. Bağlantı kesildi hatasına devam.

gablocu

gablocu

Üye
any0ne

any0ne

Üye
    Konu Sahibi
sinirden telefonu kırıcam ya.

canavar264

canavar264

Üye
kendi bilgisayarımda denedim olmadı,
sonra netbookta denedim, hemen oldu..

xxtantanaxx

Üye
arkadaslar yuklerken cihazla bağlantı kesil dediği zaman aşagıdaki 4 seceneği uygulayın sırasıyla bende yükledi oradaki secenekleri uyguladıktan sonra tamam diceksiniz ben oyle yaptım duzeldi

any0ne

any0ne

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar yuklerken cihazla bağlantı kesil dediği zaman aşagıdaki 4 seceneği uygulayın sırasıyla bende yükledi oradaki secenekleri uyguladıktan sonra tamam diceksiniz ben oyle yaptım duzeldi
olmuyor.

legend5858

legend5858

Üye
Arkadaşlar elinizde başka usb kablosu varsa onunla deneyin.Bi kere hata aldı mı düzelmez.Dün 6700s telefona güncelleme yaparken aldım bu hatayı 603 cihazımın kablosunu takarak hallettim.Bi deneyin derim.

alibyr1

Üye
Bende o hata geldiğinde USB kablosunu çıkarıp tekrar taktım düzgün olarak güncelleme yaptı

haylaz044

Üye
bendede aynı sorun oldu başka bir bilgisayardan denedim ve sonuç olumlu

any0ne

any0ne

Üye
    Konu Sahibi
Çıldırmak elde değil ya. Forum da bir ben kaldım guncellemeyi yapamayan.

haylaz044

Üye
başka bir bilgisayardan yükleme yap bide bu yolu dene

Nergall

Üye
Aynı problem bendede var.yazan herseyı denedım olmadı.Başka bir çözüm bulan varmı.
[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​

any0ne

any0ne

Üye
    Konu Sahibi
şuan başka bilgisayardan deniyorum inş olucak...

risqkrt

risqkrt

Üye
olursa yaz ben hala yapamadım eğer senin olursa pc'ye format atıcam

any0ne

any0ne

Üye
    Konu Sahibi
Sorunum Çözülmüştür. " Bağlantı Kesildi Hatası " alanlar başka bir bilgisayardan güncellemeyi denesinler. Windows 7 İşletim Sistemli bilgisayar olsa daha iyi olur. Şimdiden Kolay Gelsin ve Hayırlı Olsun...

risqkrt

risqkrt

Üye
offf offf nerden bulcam başka pc ben şimdi ya :S

Üst Alt