3. Adımda Bağlantı Kesildi Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

mcalisir

Üye
bende aynı sorunu yaşamıştım ilk iki kafede sorun verdi sonra üçüncü kafede başarı ile kurdum arkadaşlar telefon kaynaklı değil sorun kullandığınız pcdn kaynaklanıyor

umt07

umt07

Üye
iyide her yeniden yükle yapacağımızda nete mi gitcez ? bunun yok mu bi çözümü kamera driverı fln demiş arkadaş ama bende kamera fln yokkende veriyor hatayı

mcalisir

Üye
kamera driverı olayını açıkçası pek sağlıklı bulmuyorum... O arkadaşın kamera driver i hata sebebi olmuş başka bi arkadaşın pcsnde başka bi sebebtn dolayı böyle... Yani kesinlik yok o konuda...

hasanmrl29

Üye
arkadaslar ben de aynı sorunu yasadım başka bilgisayarda yapınca ilk seferde yine hata verdi sonra ikinci denememde başarılı oldum

cihan628

cihan628

Üye
BEYLER ÇÖZÜM %10000000000 biliyorummmm A4TECH CAMERA DRİVER ı silin nokia suite ile çakışıyor o yüzden olmuyor saçma gelcek ama yapın görürsünüz...

• Beğen
Tepkiler: ugur_akgoz
ugur_akgoz

ugur_akgoz

Üye
gerçekten saçma geliyor, fakat bende hemen işe yaradı, A4 Tech camera driveri kaldırıp, pc yi yeniden başlattığımda, kurulum sorunsuz devam etti. :oke: Teşekkürler cihan 628

Polymath

Polymath

Üye
arkadaşim bir konu tarihine baksana:)

wolfman1903

Üye
arkadaşim bir konu tarihine baksana:)

ben telefonumu yeni güncelledim V60.0.03 , sürekli kesiliyordu kafayı yiycektim kamera driverinı kaldırdım düzeldi konu eski ama , etkisi hala devam ediyor tşkler

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
canlar e72 firmware v7 den v9 güncellemesi yapıyorum aynı sorun veriyor. 3.cü adımda ciihazla olan bağlantı kesildi diyor gerçekten nokia dalga mı geçiyor. asıl sorun bazen biri arayınca arama kapanıyor yazılım belki düzeltir dedik ama işkence resmen

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Taktım hattı sebekeden 5 dakikada hal ettim bu ne rezillik ya

Üst Alt