ogzhnoTr
Üye
Geçen sene olan etkinliğe boş diyen arkadaşlar var burada, nasıl Hololense boş diyebiliyorsunuz ya? Nasıl nasıl? Adamlar pc ve Xbox ı bağladı, tabletten Xbox oyunu oynadılar, nasıl boş geçti? Sırf Windows Phone a öncelik vermiyor diye nasıl boş bir etkinlik oldu bu? Telefon adına çok dolu dolu etkinlikler bekliyorlarsanız gidin iPhone alın. Adamlar her sene yeni bir ios sürümü çıkartıyor, iOS ta olmayan basit özellikleri bile yeni bir teknoloji harikasıymış gibi tanıtıyorlar. Onların etkinlikleri çok dolu, valla gidin iPhone alın.
Tek sözüm cortananın Türkçe olması ile buralar nasıl dolacak göreceksiniz.
Evet, kesinlikle büyük ses getirir diye düşünüyorum.Tek sözüm cortananın Türkçe olması ile buralar nasıl dolacak göreceksiniz.
Samsung WP'ye sakız fiyatlara telefon çıkarsa bence WP 2.liğe oturur.
8.1 ile ne mi değişti? Birisi beni tokatlasın8.1 ile ne gelişti Allah aşkına? Karoların arkasına fotoğraf koyabilir olduk. 10 ile ne değişecek? Telefon arkaplanına resim koyabileceğiz!
8.1 ile ne gelişti Allah aşkına? Karoların arkasına fotoğraf koyabilir olduk. 10 ile ne değişecek? Telefon arkaplanına resim koyabileceğiz!
Siz hiç 8.1'den 8.0'a dönmediniz sanırım
İsterseniz 8.0 sürümüne inip bir süre kullanmayı deneyin...
Abi sadece o dönemden aklımda kalan birkaç şeyi söyleyeyim. Wp zaten en büyük özelliği hesap makinesi olmasıydı ve bütün sistemini sanki hesap makinesinden çıkmış gibi olmasıydı. Sadece ara sıra tepeye mesaj bildirimi gelip kayboluyordu ve ara yüz şimdiki gibi karolara uygun değildi. Saçma devasa boşluklar vardı ve çok rezil bir görüntü vardı. Ha bu arada ben telefonu 2013 Ekim de aldım. Mağazaya en basitinden bir şey aradığımda hepsi çakmaydı ve bir hill climp racing bile 4-5 ay sonra gelmişti. 8.0 bu kadar saçmaydı. Ama 8.1 ' den sonra şimdi gir mağazaya bak bulamayacağın şey yok. Şimdi orijinal uygulama olmasa bile onla aynı işi yapanlar var. Öbüründe o bile olmuyordu. Bence şimdiki halinin değerini bilsinler. Düşündükçe sinirlerim oynuyor
Sen bide benim gibi olan kullanıcıları düşün. Kasım 2012den beri kullananlarıAbi sadece o dönemden aklımda kalan birkaç şeyi söyleyeyim. Wp zaten en büyük özelliği hesap makinesi olmasıydı ve bütün sistemini sanki hesap makinesinden çıkmış gibi olmasıydı. Sadece ara sıra tepeye mesaj bildirimi gelip kayboluyordu ve ara yüz şimdiki gibi karolara uygun değildi. Saçma devasa boşluklar vardı ve çok rezil bir görüntü vardı. Ha bu arada ben telefonu 2013 Ekim de aldım. Mağazaya en basitinden bir şey aradığımda hepsi çakmaydı ve bir hill climp racing bile 4-5 ay sonra gelmişti. 8.0 bu kadar saçmaydı. Ama 8.1 ' den sonra şimdi gir mağazaya bak bulamayacağın şey yok. Şimdi orijinal uygulama olmasa bile onla aynı işi yapanlar var. Öbüründe o bile olmuyordu. Bence şimdiki halinin değerini bilsinler. Düşündükçe sinirlerim oynuyor
Sen bide benim gibi olan kullanıcıları düşün. Kasım 2012den beri kullananlarıTüm güncellemeleri aldık resmen. İlk gdr 1 geldi. Şaka gibiydi. Telefona mesajla yanıtlama falan gelmişti. Tabi o zamanlar bende 920 vardı. Off Allah'ım neyse daha fazla konuşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?