saylhamiosun
Üye
-
Konu Sahibi
-
940 olmaz mı yani"Build2015 will be The most important event in The history of microsoft"
Bu mesajı Nawzil paylaştı. "Build 2015 Microsoft tarihinin en önemli etkinliği olacak" diyor. Ne açıdan neler paylaşılacak. Ne tanıtılacak bilmiyoruz. Tahminlerimiz tabi ki var. Ama hem yazılım hem de donanım açısından önemli duyuruların etkinliğin ilk günü yapılacağı kesin.
Öncelikle önemli bir Windows 10 Mobile sunumu yapılacağı kesin gibi. Etkinliğin diğer iki gününün geliştiricilere ayrılacağı düşünülürse ilk günde ne yapılırsa son kullanıcılar için onunla kalacak. Bu yüzden Windows 10 Mobile tanıtımı sonrası muhtemelen Lumia 840 ve Lumia 840 XL'nin tanıtımı yapılacak.
Yeri gelmişken sorular sorulmadan cevabı vereyim. Lumia 840 5" fu ll HD ekran, 14 MP Pureview arka ve 5 MP ön kamera ve 64-bit Snapdragon 610 ya da 410 chipsete sahip olacak. Lumia 840 XL ise aynı donanımı 5.7" fu ll HD ekranla birlikte barındıracak. Tabi bunlar benim tahminlerim.
lumia 840 ve 940 tasarımını çok merak ediyorum
İntel yeni nesil X serisi işlemciler destekleniyor.Donanım desteği olarak belki diğer çipset üreticilerine izinler çıkarsa iyi olur.
s615 işlemci olsa bari"Build2015 will be The most important event in The history of microsoft"
Bu mesajı Nawzil paylaştı. "Build 2015 Microsoft tarihinin en önemli etkinliği olacak" diyor. Ne açıdan neler paylaşılacak. Ne tanıtılacak bilmiyoruz. Tahminlerimiz tabi ki var. Ama hem yazılım hem de donanım açısından önemli duyuruların etkinliğin ilk günü yapılacağı kesin.
Öncelikle önemli bir Windows 10 Mobile sunumu yapılacağı kesin gibi. Etkinliğin diğer iki gününün geliştiricilere ayrılacağı düşünülürse ilk günde ne yapılırsa son kullanıcılar için onunla kalacak. Bu yüzden Windows 10 Mobile tanıtımı sonrası muhtemelen Lumia 840 ve Lumia 840 XL'nin tanıtımı yapılacak.
Yeri gelmişken sorular sorulmadan cevabı vereyim. Lumia 840 5" fu ll HD ekran, 14 MP Pureview arka ve 5 MP ön kamera ve 64-bit Snapdragon 610 ya da 410 chipsete sahip olacak. Lumia 840 XL ise aynı donanımı 5.7" fu ll HD ekranla birlikte barındıracak. Tabi bunlar benim tahminlerim.
stok konusu çok onemli. Suan hiçbir cihaz kolay bulunmuyor. Stok eritme stratejisi başarılı oldu ama artık eritmeninde otesine geçti durum...Bence cihazdan çok yazılım üzerine çalışmalı. Şuan donanım sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Lumialar stabil zaten birkaç optimizasyon ile özellikle final W10 ile daha güzel olabilir. Ancak mağaza konusunda geliştiricilerin üzerine gitmeli. Daha fazla iş ortağı ve daha fazla reklama ihtiyacı var. Onun dışında daha fazla stoğa ihtiyacı var Lumialar her yerde bulunmuyor.
stok eritme değil de Nokia etiketli cihazların bitirilmesi stratejisiydi bana göre ki bitirdiler zaten. artık lumia 640 ve 640 xl bolca gelecektirstok konusu çok onemli. Suan hiçbir cihaz kolay bulunmuyor. Stok eritme stratejisi başarılı oldu ama artık eritmeninde otesine geçti durum...
umarım dediğiniz gibi olur.stok eritme değil de Nokia etiketli cihazların bitirilmesi stratejisiydi bana göre ki bitirdiler zaten. artık lumia 640 ve 640 xl bolca gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?