hiçbirsey silmedimde kartı biçimlendirdm ama zaten ole yazıyordu kurulumdada..
kullandığın menü ne 4x4 ben kullanıyorum diğer menüyü denemeden upload ettim acaba sorun mu var... 

4x3 menüyü kullanıyorum ama ikinci upload kullanıyom sayfanın alt taraftakını yukledım valla ole oluyor belkı bende sorun vardır olabılir ama eger sızde deneyıp bana donersenız sevinirm ona gore bende yeniden yüklerim..
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
bendede alarm sesinde sorun yok bütün müzikler oluyor :d
pardon bendede alarm sesi olmuyormuş :d

4x3 menüyü kullanıyorum ama ikinci upload kullanıyom sayfanın alt taraftakını yukledım valla ole oluyor belkı bende sorun vardır olabılir ama eger sızde deneyıp bana donersenız sevinirm ona gore bende yeniden yüklerim..
--------------- Ekleme ---------------
bendede alarm sesinde sorun yok bütün müzikler oluyor
pardon bendede alarm sesi olmuyormuş![]()

gercekden super bı fw ama bi rehber sorunu kafamı karıstırdı bendemi hata yoksa fwde.inşallh bendedir düzelir eger bendeyse.

Alarm sadece sounds klasörü taranıyor diye sorun çıkartıyor yoksa sorun değil o...![]()

ortam denedin deilmi sen bu fw yi.
HÜSAM KARDEŞİM MESELA BEN E-SOUND -DİGİTAL DİZİNİNİN İÇİNE SANATÇILARI KLASÖRLEDİM VE 400 TANE DE MÜZİK VAR AMA BİRİNİ BİLE OKUMUYOR :?![]()

yaptığım günden beri kullanıyorum şuan 4x4 menü kurulu sorunsuz...
hayır o değil olmaz o düzelmez... Sounds modu atılmış diye okumaz ne yaparsan yap....![]()
neyse o da olmayıversin yavv amaaan zaten sabahları uyanmak için bi ses buldum telefonda onla uyanıyorum
))vay tuhhneyse o da olmayıversin yavv amaaan zaten sabahları uyanmak için bi ses buldum telefonda onla uyanıyorum
))

alarm sesini sallada şu rehber canimi sıktı neyse yarın bidaha denerm bu sefer olur insallhben dırek bu fw nın üstüne kursam birsey olmz deglmi hüsam?
bendede alarm sesinde sorun yok bütün müzikler oluyor :d
pardon bendede alarm sesi olmuyormuş :d
bilgin olsun fw güzel belki sen de bi hata oluşmuşturkardeşimmmm sorun yok bu favori listesinde benim kullandığım dabilgin olsun fw güzel belki sen de bi hata oluşmuştur

bu arada bu fw nın ustune yuklesem bisey olmaz deglmi?bende bilyom mustafa gerckden guzl fw ama su anda rehber gercekdn bozuk benım baska bsy olsa salla derım ama rehbr onemli yer. Sorun bendede olabılr gercekdn hüsam bi denesin eger sorun yoksa yarın bende yeniden yuklerim.
tamm o zman ben bır yerde eksklik yapmism yarın duzelır insallh her sey için saolun ben yarn size sonucu soylerimbu arada bu fw nın ustune yuklesem bisey olmaz deglmi?