27.02.2011!!! YENİ N8 İKONLU 5800 v52 c6 v20.0.041 Port Kusursuz...

Sponsorlu Bağlantılar

kazimekinn

kazimekinn

Üye
hiçbirsey silmedimde kartı biçimlendirdm ama zaten ole yazıyordu kurulumdada..

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
hiçbirsey silmedimde kartı biçimlendirdm ama zaten ole yazıyordu kurulumdada..

silmişsin işte sorun olmamalı... :hmmm kullandığın menü ne 4x4 ben kullanıyorum diğer menüyü denemeden upload ettim acaba sorun mu var... :allalla:

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Kardeşi bu dediğiniz hata nasıl bir şey bi de ben deyneyeyim bakalım ve eğer bende de aynısı nı yaparsa demekki f w dse bir hata war ben 4x3 ü orjinal i kullanıyorum
:) ve sadece alarm sesinden başka sorun yok

kazimekinn

kazimekinn

Üye
4x3 menüyü kullanıyorum ama ikinci upload kullanıyom sayfanın alt taraftakını yukledım valla ole oluyor belkı bende sorun vardır olabılir ama eger sızde deneyıp bana donersenız sevinirm ona gore bende yeniden yüklerim..

--------------- Ekleme ---------------

bendede alarm sesinde sorun yok bütün müzikler oluyor :D

pardon bendede alarm sesi olmuyormuş :D

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
4x3 menüyü kullanıyorum ama ikinci upload kullanıyom sayfanın alt taraftakını yukledım valla ole oluyor belkı bende sorun vardır olabılir ama eger sızde deneyıp bana donersenız sevinirm ona gore bende yeniden yüklerim..

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

bendede alarm sesinde sorun yok bütün müzikler oluyor :d

pardon bendede alarm sesi olmuyormuş :d

evet bende bir tek o olmuyor zil sesinde de okumuyor ama onu müzik çalar da sesi kullandan hallediyoruz :)

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi

bendede alarm sesinde sorun yok bütün müzikler oluyor :D

pardon bendede alarm sesi olmuyormuş :D

Alarm sadece sounds klasörü taranıyor diye sorun çıkartıyor yoksa sorun değil o... :D

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
şu anda indiriyorum inşallah güzel hack tir

kazimekinn

kazimekinn

Üye
gercekden super bı fw ama bi rehber sorunu kafamı karıstırdı bendemi hata yoksa fwde.inşallh bendedir düzelir eger bendeyse.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
kazimekinn

kazimekinn

Üye
ortam denedin deilmi sen bu fw yi.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Alarm sadece sounds klasörü taranıyor diye sorun çıkartıyor yoksa sorun değil o... :D

HÜSAM KARDEŞİM MESELA BEN E-SOUND -DİGİTAL DİZİNİNİN İÇİNE SANATÇILARI KLASÖRLEDİM VE 400 TANE DE MÜZİK VAR AMA BİRİNİ BİLE OKUMUYOR :?:ah

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
ortam denedin deilmi sen bu fw yi.

Yaptığım günden beri kullanıyorum şuan 4x4 Menü kurulu sorunsuz...

HÜSAM KARDEŞİM MESELA BEN E-SOUND -DİGİTAL DİZİNİNİN İÇİNE SANATÇILARI KLASÖRLEDİM VE 400 TANE DE MÜZİK VAR AMA BİRİNİ BİLE OKUMUYOR :?:ah

hayır o değil olmaz o düzelmez... sounds modu atılmış diye okumaz ne yaparsan yap.... :s

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
yaptığım günden beri kullanıyorum şuan 4x4 menü kurulu sorunsuz...

hayır o değil olmaz o düzelmez... Sounds modu atılmış diye okumaz ne yaparsan yap.... :s

vay tuhh :) neyse o da olmayıversin yavv amaaan zaten sabahları uyanmak için bi ses buldum telefonda onla uyanıyorum :)))

kazimekinn

kazimekinn

Üye
alarm sesini sallada şu rehber canimi sıktı neyse yarın bidaha denerm bu sefer olur insallh:D ben dırek bu fw nın üstüne kursam birsey olmz deglmi hüsam?

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye

bendede alarm sesinde sorun yok bütün müzikler oluyor :d

pardon bendede alarm sesi olmuyormuş :d

kardeşimmmm sorun yok bu favori listesinde benim kullandığım da :) bilgin olsun fw güzel belki sen de bi hata oluşmuştur

kazimekinn

kazimekinn

Üye
bende bilyom mustafa gerckden guzl fw ama su anda rehber gercekdn bozuk benım baska bsy olsa salla derım ama rehbr onemli yer. Sorun bendede olabılr gercekdn hüsam bi denesin eger sorun yoksa yarın bende yeniden yuklerim.

tamm o zman ben bır yerde eksklik yapmism yarın duzelır insallh her sey için saolun ben yarn size sonucu soylerim :D bu arada bu fw nın ustune yuklesem bisey olmaz deglmi?

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
bende bilyom mustafa gerckden guzl fw ama su anda rehber gercekdn bozuk benım baska bsy olsa salla derım ama rehbr onemli yer. Sorun bendede olabılr gercekdn hüsam bi denesin eger sorun yoksa yarın bende yeniden yuklerim.

tamm o zman ben bır yerde eksklik yapmism yarın duzelır insallh her sey için saolun ben yarn size sonucu soylerim :D bu arada bu fw nın ustune yuklesem bisey olmaz deglmi?

sen hafıza kartındaki sys,system.private,resource gibi klasörleri sil sorun olmaz üstüne kur... ::heyo:

Üst Alt