4x3 yükledim. kurmadan önce biçimlendirme yaptım tel tertemizdi
Bende yok o problem her ışık ayarını denedim sorunsuz çalışıyo ekran işiğini 10 saniye ye aldım sönüyo orta işik bekleme de kapalı yaptım yanıp sönmüyo valla benimki normal 5800 x m blue![]()

bende anlamadım...![]()
KUSURSUZ DA İŞTE İLLA KUSURLU OLACAK KARDEŞİM
NE YAPARSIN HERKEZ E GÖRE BİR KUSUR VAR SEN KUSUR SUZ YAPTIM DESEN BİLE HAKSIZ MIYIM ?KUSURSUZ DA İŞTE İLLA KUSURLU OLACAK KARDEŞİM
NE YAPARSIN HERKEZ E GÖRE BİR KUSUR VAR SEN KUSUR SUZ YAPTIM DESEN BİLE HAKSIZ MIYIM ?

şey kardeşim ya güzel 2 gündür kullanıyorum da bi alarm sesini müzki yapamıyorum geriye kalan her şey kusursuz süper tam istediğim gibi perfect
![]()

Arkadaş ellerine sağlık. Bir sorum olacak. 5800 cihazımı yeni aldım. Üzerinde orjinal firmware kurulu. Bu modifiyeli firmware'i yüklersem tekrar orjinale dönmek istediğimde yapabilir miyim. Sorma amacım garanti vb. işlemlerde sorun olmaması için. Saygılar.
DOSTUM İŞTE ORDA SADECE TELEFONUN KENDİ MÜZİKLERİ GÖRÜNÜYOR DİĞER BENİM MP3 LER GÖRÜNMÜYOR![]()

Doğru bende anlamadım...![]()
ÖYLE HALLEDELİM İKİ GÜNDÜR KULLANIYORUM İŞTE 55 E YAKIN UYGULAMA YÜKLEDİM CANAVVAR GİBİ ÇALIŞIYOR FW
HAFİF Bİ YAVAŞLAMA VAR AAM O DA O KADAR UYGULAMADAN OLSA GEREK
[/QUOTE]
NESE ARTIK ONA DA Bİ ALARP PROGRAMI KURALIM BAKALIMÖYLE HALLEDELİM İKİ GÜNDÜR KULLANIYORUM İŞTE 55 E YAKIN UYGULAMA YÜKLEDİM CANAVVAR GİBİ ÇALIŞIYOR FW
HAFİF Bİ YAVAŞLAMA VAR AAM O DA O KADAR UYGULAMADAN OLSA GEREK
![]()
![]()
[/QUOTE]
Bugün n8 ikonluyu paylaşaca bide galeri modu ekleyecem sadece images ve videos klasörlerini tarasın diye uygulamaların filan resimleri gözükmeesin diye...![]()
[/QUOTE]kardes nasıl suanadek hangısını yukledımse pişman oldum sarzı olsun inş iyidir emene saglık