27.02.2011!!! YENİ N8 İKONLU 5800 v52 c6 v20.0.041 Port Kusursuz...

Sponsorlu Bağlantılar

MANOWAR16

Üye
4x3 yükledim. kurmadan önce biçimlendirme yaptım tel tertemizdi

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Bende yok o problem her ışık ayarını denedim sorunsuz çalışıyo ekran işiğini 10 saniye ye aldım sönüyo orta işik bekleme de kapalı yaptım yanıp sönmüyo valla benimki normal 5800 x m blue :)

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Bende yok o problem her ışık ayarını denedim sorunsuz çalışıyo ekran işiğini 10 saniye ye aldım sönüyo orta işik bekleme de kapalı yaptım yanıp sönmüyo valla benimki normal 5800 x m blue :)

bende anlamadım... :)

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
olumsuz konuşmadığınıza göre sorun bulamadınız... :D

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
:) şey kardeşim ya güzel 2 gündür kullanıyorum da bi alarm sesini müzki yapamıyorum geriye kalan her şey kusursuz süper tam istediğim gibi perfect :)

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
DOSTUM İŞTE ORDA SADECE TELEFONUN KENDİ MÜZİKLERİ GÖRÜNÜYOR DİĞER BENİM MP3 LER GÖRÜNMÜYOR :hmmm

commander35

Üye
Arkadaş ellerine sağlık. Bir sorum olacak. 5800 cihazımı yeni aldım. Üzerinde orjinal firmware kurulu. Bu modifiyeli firmware'i yüklersem tekrar orjinale dönmek istediğimde yapabilir miyim. Sorma amacım garanti vb. işlemlerde sorun olmaması için. Saygılar.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş ellerine sağlık. Bir sorum olacak. 5800 cihazımı yeni aldım. Üzerinde orjinal firmware kurulu. Bu modifiyeli firmware'i yüklersem tekrar orjinale dönmek istediğimde yapabilir miyim. Sorma amacım garanti vb. işlemlerde sorun olmaması için. Saygılar.

Evet dönebilirsin kardeşim sorun olmaz...

--------------- Ekleme ---------------

DOSTUM İŞTE ORDA SADECE TELEFONUN KENDİ MÜZİKLERİ GÖRÜNÜYOR DİĞER BENİM MP3 LER GÖRÜNMÜYOR :hmmm

Doğru bende anlamadım... :s

asi430

asi430

Üye
tsk.....

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Doğru bende anlamadım... :s[/QUOTE]

NESE ARTIK ONA DA Bİ ALARP PROGRAMI KURALIM BAKALIM :) ÖYLE HALLEDELİM İKİ GÜNDÜR KULLANIYORUM İŞTE 55 E YAKIN UYGULAMA YÜKLEDİM CANAVVAR GİBİ ÇALIŞIYOR FW :) HAFİF Bİ YAVAŞLAMA VAR AAM O DA O KADAR UYGULAMADAN OLSA GEREK :) :aha:

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Doğru bende anlamadım... :s

NESE ARTIK ONA DA Bİ ALARP PROGRAMI KURALIM BAKALIM :) ÖYLE HALLEDELİM İKİ GÜNDÜR KULLANIYORUM İŞTE 55 E YAKIN UYGULAMA YÜKLEDİM CANAVVAR GİBİ ÇALIŞIYOR FW :) HAFİF Bİ YAVAŞLAMA VAR AAM O DA O KADAR UYGULAMADAN OLSA GEREK :) :aha:[/QUOTE]

Bugün n8 ikonluyu paylaşaca bide galeri modu ekleyecem sadece images ve videos klasörlerini tarasın diye uygulamaların filan resimleri gözükmeesin diye... :)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
NESE ARTIK ONA DA Bİ ALARP PROGRAMI KURALIM BAKALIM :) ÖYLE HALLEDELİM İKİ GÜNDÜR KULLANIYORUM İŞTE 55 E YAKIN UYGULAMA YÜKLEDİM CANAVVAR GİBİ ÇALIŞIYOR FW :) HAFİF Bİ YAVAŞLAMA VAR AAM O DA O KADAR UYGULAMADAN OLSA GEREK :) :aha:

Bugün n8 ikonluyu paylaşaca bide galeri modu ekleyecem sadece images ve videos klasörlerini tarasın diye uygulamaların filan resimleri gözükmeesin diye... :)[/QUOTE]

aynı f w nin n8 ikonlusunu mu paylaşacaksın :? ve kardeşim o da bunun gibi deilmi sorunsuz yardım ı var ve açılış ekranı da var demi ama bu güzel de kardeşim n8 ikonlusunu beğenirsem yüklerim :)

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Bugün n8 ikonluyu paylaşaca bide galeri modu ekleyecem sadece images ve videos klasörlerini tarasın diye uygulamaların filan resimleri gözükmeesin diye... :)

aynı f w nin n8 ikonlusunu mu paylaşacaksın :? ve kardeşim o da bunun gibi deilmi sorunsuz yardım ı var ve açılış ekranı da var demi ama bu güzel de kardeşim n8 ikonlusunu beğenirsem yüklerim :)[/QUOTE]

attım bile linki...

terzim

terzim

Üye
kardes nasıl suanadek hangısını yukledımse pişman oldum sarzı olsun inş iyidir emene saglık

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi

ciritcioglu

Üye
arkadaslar su jaf progreamını nasıl kullanacaz v5 nerde var Allah rızası için 10 numara bi acıklama yapacak yok mu ya

Üst Alt