27.02.2011!!! YENİ N8 İKONLU 5800 v52 c6 v20.0.041 Port Kusursuz...

Sponsorlu Bağlantılar

ciritcioglu

Üye
hay Allah razı olsun ya

snuriarslan

snuriarslan

Üye
EKLENEN UYGULAMALAR

2)Sohbetler Uygulaması yeni ikon
Türkçe

Mesajlarda görünüyor mu ?
:hmmm

kazimekinn

kazimekinn

Üye
arkadasım hersey iyide müzikler müzik kütüphanesini yenile deyince hiç birini bulmuyor yeni müzikde attım onlarıda gormüyor 0 müzik bulundu diyor. ama dosya yöneticiden girdiğim zaman hepsini tek tek dinleyebiliyorum. yani müzik kütüphansi müzik listesini yenilemiyor!!!
lütfn yardımm...

tugrul_27

tugrul_27

Üye
müziklerini e sound buraya at müzik ve kütüphaneyi yenile ozaman buluır

kazimekinn

kazimekinn

Üye
saolasın ortam olduda bunun baska sekilde yapamazmıyız cunku bluetooth dan gelen muzıkler baska bı klasore gıdıyor onlarıda gormez haliyle??

wadegame

wadegame

Üye
kardesım ellerın dert gormesın sımdılık baktım mukemmel kardesım operayı da denedım super sagol

cmnn

cmnn

Üye
x6 için olurmu

Utk4n*

Utk4n*

Üye
oLmaz.

kazimekinn

kazimekinn

Üye
bana biri bu rehber hakkında bilgi verirse sevinirim favori karvizitler ekle diyon eklemiyor sonra o eklediginde ortadan kyboluyor favorilerden cıkar diyorsun cıkmıyor:D

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
bana biri bu rehber hakkında bilgi verirse sevinirim favori karvizitler ekle diyon eklemiyor sonra o eklediginde ortadan kyboluyor favorilerden cıkar diyorsun cıkmıyor:D

rehberini telefon hafızasına kopyala hem sim hem telefon hafızası gözükmesin diğede rehber ayarlardan gösterilecek rehbere gir telefon hafızasını seç sim hafızası boş yap ondan sonra atabilirsin...

palasibo

Üye
Kardeşim cfwdeki orjinal temayı silip başka bi tema ekleme olayını sen biliyomusun bi türlü yapamadımda. Yani jaftan sonra benim koyduğum temayla açılacak orjinal temaya ihtiyaç duymayacak.

kazimekinn

kazimekinn

Üye
ortam zaten ole hepsı telefon hafızasında ama rehberin hepsini silsemde yeniden kopyalasamda ekrandaki favori karvizitlerden gitmiyor. bak suanda ne kadar karvizit var hepsini sildim ama ekrana gelip artıya bastıgımda onceden favorilere ekledıklerım duruyor.onlar oran gitmiyr bir türlü?

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
ortam zaten ole hepsı telefon hafızasında ama rehberin hepsini silsemde yeniden kopyalasamda ekrandaki favori karvizitlerden gitmiyor. bak suanda ne kadar karvizit var hepsini sildim ama ekrana gelip artıya bastıgımda onceden favorilere ekledıklerım duruyor.onlar oran gitmiyr bir türlü?

Dostum silmene gerek yok simden telefon hafızasına taşı gösterilen hafızayı telefon hafızasını yap ondan sonra istediğini eklersin... eklediklerini kaldırmak içinse rehberden atadığın kişinin üstüne gel favorilerden kaldır de kalkar...

--------------- Ekleme ---------------

saolasın ortam olduda bunun baska sekilde yapamazmıyız cunku bluetooth dan gelen muzıkler baska bı klasore gıdıyor onlarıda gormez haliyle??

onları direk ekliyor zaten müzikçalar... :)

--------------- Ekleme ---------------

kardesım ellerın dert gormesın sımdılık baktım mukemmel kardesım operayı da denedım super sagol

Eyvallah saol dostum opereda sorun yok evet beğendiğine sevindim...

kazimekinn

kazimekinn

Üye
ortam işte fovoriye ekledikden sonra rehberden gidiyır kartvizit.keske orda dursada ustune gelıp favorilerden kaldır desem.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
kazimekinn

kazimekinn

Üye
valla ortam seninkini yükledim bende anlamıyom neden oyle oluyor:D bak simdi ahmet diye bir karvizit var deglmi onu favorilere eklediğim zaman rehberden gidiyor ahmet die kartvizit kalmıyor :D nasıl oluyor anlmadım :D

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
valla ortam seninkini yükledim bende anlamıyom neden oyle oluyor:D bak simdi ahmet diye bir karvizit var deglmi onu favorilere eklediğim zaman rehberden gidiyor ahmet die kartvizit kalmıyor :D nasıl oluyor anlmadım :D

sen fwyi atmadan önce hafıza kartını biçimlendirdin mi??? yada sistem dosyalarını sildin mi??? ondan kaynaklı olabilir...

Üst Alt