hxüxsxaxm
Üye
arkadaslar su jaf progreamını nasıl kullanacaz v5 nerde var Allah rızası için 10 numara bi acıklama yapacak yok mu ya
Burdan bak http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...98-62-ogm_jaf_pkey_emulator_v-5-a-465784.html
arkadaslar su jaf progreamını nasıl kullanacaz v5 nerde var Allah rızası için 10 numara bi acıklama yapacak yok mu ya
hay allah razı olsun ya
EKLENEN UYGULAMALAR
2)Sohbetler Uygulaması yeni ikon Türkçe
Mesajlarda görünüyor mu ?![]()
bana biri bu rehber hakkında bilgi verirse sevinirim favori karvizitler ekle diyon eklemiyor sonra o eklediginde ortadan kyboluyor favorilerden cıkar diyorsun cıkmıyor![]()
ortam zaten ole hepsı telefon hafızasında ama rehberin hepsini silsemde yeniden kopyalasamda ekrandaki favori karvizitlerden gitmiyor. bak suanda ne kadar karvizit var hepsini sildim ama ekrana gelip artıya bastıgımda onceden favorilere ekledıklerım duruyor.onlar oran gitmiyr bir türlü?
saolasın ortam olduda bunun baska sekilde yapamazmıyız cunku bluetooth dan gelen muzıkler baska bı klasore gıdıyor onlarıda gormez haliyle??

kardesım ellerın dert gormesın sımdılık baktım mukemmel kardesım operayı da denedım super sagol
ortam işte fovoriye ekledikden sonra rehberden gidiyır kartvizit.keske orda dursada ustune gelıp favorilerden kaldır desem.

valla ortam seninkini yükledim bende anlamıyom neden oyle oluyorbak simdi ahmet diye bir karvizit var deglmi onu favorilere eklediğim zaman rehberden gidiyor ahmet die kartvizit kalmıyor
nasıl oluyor anlmadım
![]()