hxüxsxaxm
Üye
kardeşim hiç böyle bir şey olur mu ya samsung nokıa da hiç olur mu tamam o da senin hoşuna gidiyordur ama şöyle bir şey var nokıa nın adını kirletir be sansung vidget![]()
Herkesin zevki başka be abi...

kardeşim hiç böyle bir şey olur mu ya samsung nokıa da hiç olur mu tamam o da senin hoşuna gidiyordur ama şöyle bir şey var nokıa nın adını kirletir be sansung vidget![]()

kardeşim bunun içinde 7 tane falan dosya var ama attım bakalım şimdi
--------------- Ekleme ---------------
süperrr süper iyi açıldı telefon her şey güzel kardeşim 1000 beğeni olsa 1000 teşekkür butonu hepsine basarım valla : kardeşlerim yükleyin ve lütfen emeğe saygılı olun . bu f w yi beğenmeyen de artık diyecek bir şey yoktur . tek kusuru sorunsuz olması![]()

herkesin zevki başka be abi...![]()

kardeş hüsamettin için söylemiyorum genelde anlamda bu söyliceklerim ama malesef biraz abartmışsın hala kusursuz yok bizde aruıyoz aylardan beri malesef![]()
kardeş hüsamettin için söylemiyorum genelde anlamda bu söyliceklerim ama malesef biraz abartmışsın hala kusursuz yok bizde aruıyoz aylardan beri malesef![]()

şuan gördüğüm yüklrmr yapılırken çubuğun hepsi dolamadan yükleme tamamlandı yazıyo abartılıacak bişey değil ama bn yine de diyim... bide ilk yayınladığın fw ye göre daha yavaş..
teşekürler hocam indirdim şu an kullanmaya başladım ama ilk gördüğüm sıkıntı ovi mağazaya girmiyor
ben fw yi yükledim aslında hızı fna değil gayet iyi faket bu fw yenin daha yeni srürümü varken bunu kullanmak biraz tuhafıma gitti ha bu fw adam olmaz mı olur ben 2yada 3 saatte adam ederim fakat sürüm düşük etsem ne işe yarıcakki
yeşil kırmızı ve xpress tuş ışıkları yanık kalıyor. tuş kilidini yok işaretledim ekran ışık zaman aşımıda 10sn ayarladım bu sorun meydana geldi. formatladım tekrar aynı
hep yanıyo bi düzeltsen süper olcak
hacı bu fw de şu bi saat önce gelen mesajlardan oluşan sorun devam ediyor mu? Deneyen arkadaşlar varmı?..
bak ben yeniden f w attım aynısını şimdi gayet normal ben kendi adıma konuşuyorum
bilmem başkası nasıl oldu