27.02.2011!!! YENİ N8 İKONLU 5800 v52 c6 v20.0.041 Port Kusursuz...

Sponsorlu Bağlantılar

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim hiç böyle bir şey olur mu ya samsung nokıa da hiç olur mu tamam o da senin hoşuna gidiyordur ama şöyle bir şey var nokıa nın adını kirletir be sansung vidget :)

Herkesin zevki başka be abi... :)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
kardeşim bunun içinde 7 tane falan dosya var ama attım bakalım şimdi :)

--------------- Ekleme ---------------

süperrr süper iyi açıldı telefon her şey güzel kardeşim 1000 beğeni olsa 1000 teşekkür butonu hepsine basarım valla : kardeşlerim yükleyin ve lütfen emeğe saygılı olun . bu f w yi beğenmeyen de artık diyecek bir şey yoktur . tek kusuru sorunsuz olması :)

kardeş hüsamettin için söylemiyorum genelde anlamda bu söyliceklerim ama malesef biraz abartmışsın hala kusursuz yok bizde aruıyoz aylardan beri malesef :bilmm

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hüsamettin için söylemiyorum genelde anlamda bu söyliceklerim ama malesef biraz abartmışsın hala kusursuz yok bizde aruıyoz aylardan beri malesef :bilmm

Ben bir haftadır uğraşıyorum bu fw için tmm orjanal gibi sorunsuz yapamam ama en iyi Fw'lerden biri bu Fw... Sen kurdun mu????

tugrul_27

tugrul_27

Üye
evet zevkler ve renkler konusunda asla tartışmaya girmem zaten ama sade olan herşey güzeldir arkadaşlar ben bunu bilir bunu söylerim herşeyin sade si

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye

BİLMİYORUM KARDEŞİM AMA BEN KENDİME GÖRE KENDİ KULLANDIĞIM ÖZELLİKKLERE GÖRE BİR SORUN BULAMADIM . AMA SENİN KULLANIŞ TARINA GÖRE BİLMİYORUM SORUNLAR NE:aman2:

enes3161

Üye
şuan gördüğüm yüklrmr yapılırken çubuğun hepsi dolamadan yükleme tamamlandı yazıyo abartılıacak bişey değil ama bn yine de diyim... bide ilk yayınladığın fw ye göre daha yavaş..

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
şuan gördüğüm yüklrmr yapılırken çubuğun hepsi dolamadan yükleme tamamlandı yazıyo abartılıacak bişey değil ama bn yine de diyim... bide ilk yayınladığın fw ye göre daha yavaş..

Tam dolmama değil o tema biraz saçma değiştir temayı bak başkasında tam dolacak...telefona programları kur aç kapa telefon kendine gelsin düzelir hızı merak etme...

kadir2003

Üye
teşekürler hocam indirdim şu an kullanmaya başladım ama ilk gördüğüm sıkıntı ovi mağazaya girmiyor

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
tugrul_27

tugrul_27

Üye
ben fw yi yükledim aslında hızı fna değil gayet iyi faket bu fw yenin daha yeni srürümü varken bunu kullanmak biraz tuhafıma gitti ha bu fw adam olmaz mı olur ben 2yada 3 saatte adam ederim fakat sürüm düşük etsem ne işe yarıcakki

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
ben fw yi yükledim aslında hızı fna değil gayet iyi faket bu fw yenin daha yeni srürümü varken bunu kullanmak biraz tuhafıma gitti ha bu fw adam olmaz mı olur ben 2yada 3 saatte adam ederim fakat sürüm düşük etsem ne işe yarıcakki

Benden iyi modlama yapacağınımı sanıyorsun sen bu sürümü benden iyi modlada görelim...

MANOWAR16

Üye
yeşil kırmızı ve xpress tuş ışıkları yanık kalıyor. tuş kilidini yok işaretledim ekran ışık zaman aşımıda 10sn ayarladım bu sorun meydana geldi. formatladım tekrar aynı

catlax66

catlax66

Üye
hacı bu fw de şu bi saat önce gelen mesajlardan oluşan sorun devam ediyor mu? Deneyen arkadaşlar varmı?..

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
yeşil kırmızı ve xpress tuş ışıkları yanık kalıyor. tuş kilidini yok işaretledim ekran ışık zaman aşımıda 10sn ayarladım bu sorun meydana geldi. formatladım tekrar aynı

yanık kalıyor derken hep mi açık yoksa yanıp sönüyor mu?

MANOWAR16

Üye
hep yanıyo bi düzeltsen süper olcak

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
hep yanıyo bi düzeltsen süper olcak

hangi menü düzenini kullanıyorsun 4x4 menüyü kullanıyorum diğerlerini denemeden upload ettim bide şunu sorayım sistem dosyalarını sildin mi hafıza kartından????

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Yok bende yanıp sönüyo kardeşim daima yanık kalmıyooo :)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
4x3 ü yükledim ben sadece 1 dakika da bi yanıp sönüyooo

Herhalde o yanıpsönme nin ayarını yapabiliyorsun hatırladığım kadarıyla ışık ayarlarından

Bekleme ışığını kapat yap bildirim işıklarından o zaman hemen sönüyooo :) bak ben yeniden f w attım aynısını şimdi gayet normal ben kendi adıma konuşuyorum :) bilmem başkası nasıl oldu :)

Üst Alt