Telefon Tavsiyesi 2500-3000 lira arası telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Öncelikle o kadar parayı telefona vermem, pili en az 5 gün giden telefon çıkmadan da telefon almaya niyetim yok, mutlaka alınacaksa S4 veya Z4
S4? O kadar parayla s4 mü alırsın :D Z4 olsa neyse ne yakında s6 çıkcak :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
s3 üm vardı telefon tam bir fiyaskoydu. S4 uzun bir süre kullandım o s3 den daha beter fiyasko oldu. s5 zaten akıllara durgunluk veriyor. Sırf Samsung'un kar marjını yükseltmek için çıkardığı bir telefon oldu. (Ki ellerinde patladı, satış rakamları düştü vs vs.) Alpha diye bir "premium" telefon çıkardılar o ap ayrı bir fiyasko. Samsung'un şimdiye kadar adam gibi beğendiğim tek telefonu note 4. Geri kalanı çöp. Hakiki çöp ama. Note 4 de touchwiz le beraber 2-3 ay sonra absürtleşecek bir telefon.

Samsung'un kendi CEO su kabul ederken yazılım konusunda eksikleri olduğunu daha fazla söze ihtiyaç yoktur bence. Tamam eyvallah donanım önemli ama optimizasyon kötü olunca istediğin kadar donanım bas fayda etmez.
Haklisin bende S3,S4,S5 kullandim. Ama denk cihazlara kiyasla Samsung eziyor. S3'u aldigimda HTC One X'le takaslamistim. Inanir misin S3'ten daha rezalet bir telefon. Samsung'u Note serisiyle kullan S serisi pek kaliteli degil :)

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857
98farom98

98farom98

Üye
Valla kardeşim zevkine göre mesela iphone 6 plus olabilir Z3 olabilir Z2 olur

forever_zest

Üye
O paraya neler yapılmalı telefon son sırada

• Beğen
umitbasci

umitbasci

Üye
Dün z3 compact aldım. Güzel telefon size de öneririm.

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857 ve byAndroid

furkey

Üye
Haklisin bende S3,S4,S5 kullandim. Ama denk cihazlara kiyasla Samsung eziyor. S3'u aldigimda HTC One X'le takaslamistim. Inanir misin S3'ten daha rezalet bir telefon. Samsung'u Note serisiyle kullan S serisi pek kaliteli degil :)
Hangi yönüyle ezdiğini de söylersen daha iyi bir argüman sunabileceğimi düşünüyorum.

Benchmark diyorsan, samsung hile yapıyordu haberleri çıktı. Hile yapmayınca da m8 tarafından ezildi zaten.
Ekran kalitesi diyorsan, en doygun renkli ekran en iyisi olmuyor, zira absürt derecede abartı renkler verebiliyor bazılarında.
Optimizasyon diyorsan, burada sandalyeden düşerek kahkaha atarım.
Multimedya diyorsan, arkadaşımın note 3 üne lollipop geldikten sonraki sözünü söylüyorum: "Samsung harika iş çıkarmış yine önceden bir türlü odaklayamıyordu kamera şimdi süper odaklıyor". Müzik keza HTC ve Sony den daha iyisini bilmiyorum.
Yapı kalitesi diyorsan, sanırım jelatinden telefon yapsak o daha iyi olur.
Tasarım desen, geyik desenli kazakların daha iyi tasarımları var.
Bloatware desen, denizde kum, samsung da bloatware.
Pil süresi desen, evet belki pil süresinden güzel değerler alabilirsin yiğidi öldür hakkını yeme.

Eh başka da bişey kaldıysa söylersin doğruysa eyvallah derim yanlışsa da argümanımı sunarım.

Edit: One X şarj süresi haricinde bence s3 ün kat kat üstünde bir telefondur. Zamanında s3 ve one x arasında kalıp s3 tercih etmiş birisi olarak söylüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857 ve 0MG90

karaoglan70

Üye
Z3 Almanızı önerirdim Kendi Magazamdan Bakabilir düşünürsen indirim çeki verebilirim

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hangi yönüyle ezdiğini de söylersen daha iyi bir argüman sunabileceğimi düşünüyorum.

Benchmark diyorsan, samsung hile yapıyordu haberleri çıktı. Hile yapmayınca da m8 tarafından ezildi zaten.
Ekran kalitesi diyorsan, en doygun renkli ekran en iyisi olmuyor, zira absürt derecede abartı renkler verebiliyor bazılarında.
Optimizasyon diyorsan, burada sandalyeden düşerek kahkaha atarım.
Multimedya diyorsan, arkadaşımın note 3 üne lollipop geldikten sonraki sözünü söylüyorum: "Samsung harika iş çıkarmış yine önceden bir türlü odaklayamıyordu kamera şimdi süper odaklıyor". Müzik keza HTC ve Sony den daha iyisini bilmiyorum.
Yapı kalitesi diyorsan, sanırım jelatinden telefon yapsak o daha iyi olur.
Tasarım desen, geyik desenli kazakların daha iyi tasarımları var.
Bloatware desen, denizde kum, samsung da bloatware.
Pil süresi desen, evet belki pil süresinden güzel değerler alabilirsin yiğidi öldür hakkını yeme.

Eh başka da bişey kaldıysa söylersin doğruysa eyvallah derim yanlışsa da argümanımı sunarım.

Edit: One X şarj süresi haricinde bence s3 ün kat kat üstünde bir telefondur. Zamanında s3 ve one x arasında kalıp s3 tercih etmiş birisi olarak söylüyorum.
Stabilite ve pil. Muzik istesem iPod fotograf istesem prof bir makine alirim. Telefondan istedigim seyler hiz ve yolda birakmamasidir.

• Beğen
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Bence o parayı hak eden telefonlar apple ve note serisi. İyi forumlar.

• Beğen
sebo7

sebo7

Üye
sony olsun taştan olsun :)

• Beğen

MaxipmaN

Üye
yapıştırırım bi note4

• Beğen
mrzstyl

mrzstyl

Üye
3000 tlem olsa 1200 üne nexus 5 alır geri kalan parayıda fuzuli yerdim :seytan:

• Beğen

furkey

Üye
Stabilite ve pil. Muzik istesem iPod fotograf istesem prof bir makine alirim. Telefondan istedigim seyler hiz ve yolda birakmamasidir.
TouchWiz in stabil olduğunu söylemen hayli ilginç. Htc veya sony öneririm stabilite için. Aslında stabilite konusunda samsung Android in bilenmiş markaları arasında en kötülerinden biridir deneyimlerime göre.

Şimdi düşüncelerime gelecek olursak: 2500-3000 lira veriyorsak eğer bir cihaza bence bu özellikler de olmalı ki bence telefon dediğin multimedia cihazı olmalı. Zira web sayfalarını artık bütün telefonlar hızlı açıyor, uygulamaları yüklüyor vs. Büyük çaplı oyunları oynamak da senin tabirinle telefonu "yolda bıraktiriyor". Kaldı ki samsung batarya süresinde de birinci değil.

• Beğen
aşikar53

aşikar53

Üye
Htc one m9
ya da
iphone 6 plus

• Beğen

T.serdar

Üye
Htc m9 yada soylentiler dogruysa tamamiyla metal olursa s6 alirim lg g4 te olabilir

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
TouchWiz in stabil olduğunu söylemen hayli ilginç. Htc veya sony öneririm stabilite için. Aslında stabilite konusunda samsung Android in bilenmiş markaları arasında en kötülerinden biridir deneyimlerime göre.

Şimdi düşüncelerime gelecek olursak: 2500-3000 lira veriyorsak eğer bir cihaza bence bu özellikler de olmalı ki bence telefon dediğin multimedia cihazı olmalı. Zira web sayfalarını artık bütün telefonlar hızlı açıyor, uygulamaları yüklüyor vs. Büyük çaplı oyunları oynamak da senin tabirinle telefonu "yolda bıraktiriyor". Kaldı ki samsung batarya süresinde de birinci değil.
S3 Touchwiz'iyle yorum yapmamani tavsiye ederim. Note 3 ve Note 4 edin anlarsin demek istedigimi. He multimedya olayina gelince multimedyada iOS cihazlarinin en onde oldugunu bilmen gerek. iSight kamera kadar iyisi yok hiçbir cihazda

• Beğen

furkey

Üye
S3 Touchwiz'iyle yorum yapmamani tavsiye ederim. Note 3 ve Note 4 edin anlarsin demek istedigimi
S3 değil zaten s5 ve note 3 ü kullanma, note 4 ü de deneme fırsatım oldu ve ben kötü bir optimization gördüm

Ayrıca hazır başlamışken diğer konular hakkında da fikrini bilmek isterim

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3 değil zaten s5 ve note 3 ü kullanma, note 4 ü de deneme fırsatım oldu ve ben kötü bir optimization gördüm

Ayrıca hazır başlamışken diğer konular hakkında da fikrini bilmek isterim
Suan N9005 kullanıyorum. Stabilite ve optimizasyonda sorun yasamadim.

• Beğen

furkey

Üye

Üst Alt