@@DiAbLo@@
Üye
S4? O kadar parayla s4 mü alırsınÖncelikle o kadar parayı telefona vermem, pili en az 5 gün giden telefon çıkmadan da telefon almaya niyetim yok, mutlaka alınacaksa S4 veya Z4
Z4 olsa neyse ne yakında s6 çıkcak
S4? O kadar parayla s4 mü alırsınÖncelikle o kadar parayı telefona vermem, pili en az 5 gün giden telefon çıkmadan da telefon almaya niyetim yok, mutlaka alınacaksa S4 veya Z4
Z4 olsa neyse ne yakında s6 çıkcak
Haklisin bende S3,S4,S5 kullandim. Ama denk cihazlara kiyasla Samsung eziyor. S3'u aldigimda HTC One X'le takaslamistim. Inanir misin S3'ten daha rezalet bir telefon. Samsung'u Note serisiyle kullan S serisi pek kaliteli degils3 üm vardı telefon tam bir fiyaskoydu. S4 uzun bir süre kullandım o s3 den daha beter fiyasko oldu. s5 zaten akıllara durgunluk veriyor. Sırf Samsung'un kar marjını yükseltmek için çıkardığı bir telefon oldu. (Ki ellerinde patladı, satış rakamları düştü vs vs.) Alpha diye bir "premium" telefon çıkardılar o ap ayrı bir fiyasko. Samsung'un şimdiye kadar adam gibi beğendiğim tek telefonu note 4. Geri kalanı çöp. Hakiki çöp ama. Note 4 de touchwiz le beraber 2-3 ay sonra absürtleşecek bir telefon.
Samsung'un kendi CEO su kabul ederken yazılım konusunda eksikleri olduğunu daha fazla söze ihtiyaç yoktur bence. Tamam eyvallah donanım önemli ama optimizasyon kötü olunca istediğin kadar donanım bas fayda etmez.

Bu guzeldiBen o paraya güzel bir laptop alırdım
Hangi yönüyle ezdiğini de söylersen daha iyi bir argüman sunabileceğimi düşünüyorum.Haklisin bende S3,S4,S5 kullandim. Ama denk cihazlara kiyasla Samsung eziyor. S3'u aldigimda HTC One X'le takaslamistim. Inanir misin S3'ten daha rezalet bir telefon. Samsung'u Note serisiyle kullan S serisi pek kaliteli degil![]()
Stabilite ve pil. Muzik istesem iPod fotograf istesem prof bir makine alirim. Telefondan istedigim seyler hiz ve yolda birakmamasidir.Hangi yönüyle ezdiğini de söylersen daha iyi bir argüman sunabileceğimi düşünüyorum.
Benchmark diyorsan, samsung hile yapıyordu haberleri çıktı. Hile yapmayınca da m8 tarafından ezildi zaten.
Ekran kalitesi diyorsan, en doygun renkli ekran en iyisi olmuyor, zira absürt derecede abartı renkler verebiliyor bazılarında.
Optimizasyon diyorsan, burada sandalyeden düşerek kahkaha atarım.
Multimedya diyorsan, arkadaşımın note 3 üne lollipop geldikten sonraki sözünü söylüyorum: "Samsung harika iş çıkarmış yine önceden bir türlü odaklayamıyordu kamera şimdi süper odaklıyor". Müzik keza HTC ve Sony den daha iyisini bilmiyorum.
Yapı kalitesi diyorsan, sanırım jelatinden telefon yapsak o daha iyi olur.
Tasarım desen, geyik desenli kazakların daha iyi tasarımları var.
Bloatware desen, denizde kum, samsung da bloatware.
Pil süresi desen, evet belki pil süresinden güzel değerler alabilirsin yiğidi öldür hakkını yeme.
Eh başka da bişey kaldıysa söylersin doğruysa eyvallah derim yanlışsa da argümanımı sunarım.
Edit: One X şarj süresi haricinde bence s3 ün kat kat üstünde bir telefondur. Zamanında s3 ve one x arasında kalıp s3 tercih etmiş birisi olarak söylüyorum.
TouchWiz in stabil olduğunu söylemen hayli ilginç. Htc veya sony öneririm stabilite için. Aslında stabilite konusunda samsung Android in bilenmiş markaları arasında en kötülerinden biridir deneyimlerime göre.Stabilite ve pil. Muzik istesem iPod fotograf istesem prof bir makine alirim. Telefondan istedigim seyler hiz ve yolda birakmamasidir.
S3 Touchwiz'iyle yorum yapmamani tavsiye ederim. Note 3 ve Note 4 edin anlarsin demek istedigimi. He multimedya olayina gelince multimedyada iOS cihazlarinin en onde oldugunu bilmen gerek. iSight kamera kadar iyisi yok hiçbir cihazdaTouchWiz in stabil olduğunu söylemen hayli ilginç. Htc veya sony öneririm stabilite için. Aslında stabilite konusunda samsung Android in bilenmiş markaları arasında en kötülerinden biridir deneyimlerime göre.
Şimdi düşüncelerime gelecek olursak: 2500-3000 lira veriyorsak eğer bir cihaza bence bu özellikler de olmalı ki bence telefon dediğin multimedia cihazı olmalı. Zira web sayfalarını artık bütün telefonlar hızlı açıyor, uygulamaları yüklüyor vs. Büyük çaplı oyunları oynamak da senin tabirinle telefonu "yolda bıraktiriyor". Kaldı ki samsung batarya süresinde de birinci değil.
S3 değil zaten s5 ve note 3 ü kullanma, note 4 ü de deneme fırsatım oldu ve ben kötü bir optimization gördümS3 Touchwiz'iyle yorum yapmamani tavsiye ederim. Note 3 ve Note 4 edin anlarsin demek istedigimi
Suan N9005 kullanıyorum. Stabilite ve optimizasyonda sorun yasamadim.S3 değil zaten s5 ve note 3 ü kullanma, note 4 ü de deneme fırsatım oldu ve ben kötü bir optimization gördüm
Ayrıca hazır başlamışken diğer konular hakkında da fikrini bilmek isterim
Öteki alternatifleri pek bilmediğindendir farklı şeyleri de denemeni öneririm (lg dışında onun da stabilizationu çok kötü)Suan N9005 kullanıyorum. Stabilite ve optimizasyonda sorun yasamadim.