Telefon Tavsiyesi 2500-3000 lira arası telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Öteki alternatifleri pek bilmediğindendir farklı şeyleri de denemeni öneririm (lg dışında onun da stabilizationu çok kötü)
G900F takas ettim. Ama batarya olayi Note gibi olmadi geri degistirdim. Samsung'u ucuz diye aliyorum genelde ama artik sorun cikarmiyor. Ama S serisinin hepsi neredeyse ayni onda hem fikirim.

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857 ve Serhan

Serhan

Serhan

Üye
Kesinlikle 6Plus 64 veya Mac :D

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857
KayraBey

KayraBey

Üye
Asus zenfone2 alırdım. Kalanıyla başka ihtiyacımı görürdüm. Bir telefona bu kadar para vermek bence saçmalık.

• Beğen
.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
Tabikide Nexus 6 toolkitten serice root rom atma stocka dönme kurcalamak icin :D

• Beğen
MuhammedGMS

MuhammedGMS

Üye
İphone 6 Plus alırdım dicem ama aldım peşin fiyatına 2900 e felan geliyo abi adamlar hakikaten yapmış dedirtecek bi cihaz işletim sistemiyle hızıyla görüntüsüyle çok iyi bi cihaz performans testlerini drop testlerine bakıpta cihaz kötüymüş demeyin onların çoğu apple i küçük düşürmek için yapılıyo mağazasında gereksiz virüslü uygulama yok o yüzden en kaliteli mağazada appstore . Yani diceğim o ki apple herzman kendini geliştirdiği sürece kazanır android ve diğer işletim sistemleri kaybeder.

• Beğen

nonnstop

Üye
Daha demin bir otomobil forumunda görmüştüm buna benzer bir konu ;

3.500 TL ye hangi arabayı alabilirim diye...:kotu:

• Beğen
KimHyuna

KimHyuna

Üye
Iphone 6 plus

• Beğen
Hasand.

Hasand.

Üye
Z4 ü bekler onu alırdım. Sony diğer tüm markalara göre daha kaliteli üretiyor bence.
aynen öyle
Samsung pek almam nedeni zamanında s3 aldım ilk cıktıgında pek begenmedim sonra s4 aldım onu hıç begenmedım ama xperia z1 tasarımı ve hızı bana gore kat kat daha ıyıdır 1 -2 ay sonra Z3 alıcam ALLAH nasıp ederse

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857 ve @@DiAbLo@@

Üst Alt