Bak simdi ben amd islemci ile amd ekran karti var ve hic kasma olmadi leptopta ama nvidia icin bir sey diyemem bi bak belki onboardi kullaniyordur oyunda atama yapiyor bazen gelismis ayarlardan bak.
Gt630 kötü bir kart. Keşke toplama yapsaydınız. 2400 TL'ye bütün oyunları High Ultrada oynatıcak pc toplardık. Çalışanlarda bayağı sallamış. Birdaha almadan önce konu açarsan yardımcı oluruz.
dostum bende 2500 tl verdim bende gtx 660m var. Yani aralarında 635,640,645,650 var sen düşün aradaki farkı alırken araştırma yapsaydın keşke. Artık olan olmuş konuyu görmedim yoksa 1 hafta içinde iade hakkını kullan derdim.
Ben bir çok oyun yükledim, crysis 2 ve üç, Call of duty 4, 5 ve 9. Sadece Call of'da kastı oda son çıkanı ghost. 57 GB. geri kalan oyunlarda biraz ısınıyor ama en ufak bir kasma yok son ayarlarda ooynadım hepsini. Ve bilgisayarın hoparlörü ses sistemi gibi çıkıyor bir çok kişi şaşırıyor. Ekranıda 17,3 inç. Şuan için pişman değilim ama ilerde ekran kartını değiştirebilirim.
Ben bir çok oyun yükledim, crysis 2 ve üç, Call of duty 4, 5 ve 9. Sadece Call of'da kastı oda son çıkanı ghost. 57 GB. geri kalan oyunlarda biraz ısınıyor ama en ufak bir kasma yok son ayarlarda ooynadım hepsini. Ve bilgisayarın hoparlörü ses sistemi gibi çıkıyor bir çok kişi şaşırıyor. Ekranıda 17,3 inç. Şuan için pişman değilim ama ilerde ekran kartını değiştirebilirim.