sebahattinART
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende teşekkürlerimi sunayım burdani7 işlemcinin yanına GT630 koymuşlar komedi olmuş.
giriş seviyesi bir ekran kartı artık yeterli değil.
2013 oyunlarının bir çoğunda yetersiz kalır. 2014 e girdik gireceğiz şurda.
malesef gt630 dan çok bir performans beklenemez...
2500 liraya GTX660 lı gaming notebooklar satılmakta..... boş yere i7 ye para vermişsiniz.
2 hafta olmuş iade etme şansınızda yok malesef.
2000 liraya şunu alsanız gt740 ile bir çok oyunu rahatlıkla oynardınız.
(bu sezonun ürünü + toshiba kalitesi) 4. nesil intel işlemci 7 saat pil ömrü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
son bir not.. teknosadaki veya vatan pc deki çalışanlar yada herhangi bir teknoloji market çalışanları vs.
her oyunu oynatır. süper pc gibi dediklerine inanmayın bişeyden anladıklarından değil.
satabilmek için her türlü kılıfı uydururlar
hayır bir sorun yaratmaz.bende teşekkürlerimi sunayım burdanbir sorum olacak önerdiğiniz bilgisayarın işlemcicpusu 1.60 bu sorun yaratmakta mıdır?
çok teşekkür ederim ben hiç böyle düşünmemiştimhayır bir sorun yaratmaz.
1.6 ghz de çalıştırmak intelin güç tasarrufu olarak yaptığı birşey.
turbo frekansı 2.6 ghz ihtiyaç olduğunda otomatik olarak frekansı yükseliyor.
zaten sabit 1.6 kalmaz hiçbir zaman.
ben kendi i5 2410m işlemcimi 1.2 ghz olarak kullanıyorum 3 yıllık bilgisayar ve bataryada 4 saati görüyorum.
Ekran kartı kötü olduktan sonra işlemci ne olursa olsun RAM ne kadar yüksek olursa olsun oyunu rahat oynuyamazsın.Ben sizin ekran kartınızın ne seviyede olduğunu bilmiyorum ama kendi bilgisayarımdaki ekran kartı kötü bile olsa i7 ve 8gb ram ile açığı kapatıp her oyunu rahatlıkla oynatabileceğini düşünüyorum. Henüz deneme yapamadım.
ekran kartınız kötü olduktan sonra çift i7 işlemcin olsa 64gb ramin olsa oyun oynayamazsın malesefBen sizin ekran kartınızın ne seviyede olduğunu bilmiyorum ama kendi bilgisayarımdaki ekran kartı kötü bile olsa i7 ve 8gb ram ile açığı kapatıp her oyunu rahatlıkla oynatabileceğini düşünüyorum. Henüz deneme yapamadım.
Bu kadar para verdikten sonra ıstedigim oyunu oynayamayacaksam o cihazi çöpe atarim.
O kadar para verdiysen o cihazı hiçbir yere atmazsın.
ama hangi moddaBenim anlamadığım youtube'ye gt630m yazıyorum ve son çıkan oyunların hepsini takılmadan çok rahat oynatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?