___kaptan___
Üye
Diğer top secret bilgi: Ufo diye Allah'ın yarattığı bir varlık yoktur..
Ufo denen şey Amerikan gizli ordusu olarak tamamen gerçek bir gizemli olaydır ve yeni dünya düzeninin en önemli yapı taşıdır.. Blue Beam yeterli olgunluğa ulaştığında bu gizli ordu uzaydan gelmiş uzaylı yaratıklar gibi yedirilerek zaten yıllarca bu yalana inandırılmış olan insanoğlu üzerinde hükümranlık kurmaya çalışacak ve insanları tek ülke tek din den oluşan yeni dünya düzenine yönlendirmeye çalışacaklardır..
Haşaa Allah affetsin yanlışım varsa tam bilmiyorum tabiki ama bence Kuranda geçen yecüc mecüc bu sahte ufolar olabilir..
Çünkü meallerde yecüc mecüc çıkacak deniliyor büyük ihtimal bunlardan bahsediyor..
Hangi üniversite araştırmaların için ödenek sunuyor merak ettim o zaman ve bize o değerli belgelerini gösterir misin ? Araştırmana belki de tartışmacı bakış acısı getirerek ilerlemesine yardımcı oluruz ?
Bu arada ben içki içiyorum belirtmeden edemeyeceğim
Araştır abi..Bu konuyu yarın(bugün)araştırmam gerekecek.siz baya bi ciddisiniz çünkü.biraz tırstım da
Aslında kehanet olmaktan çıktı.. Devletlerin bunu açıklamamasını doğal karşılıyorum çünkü halk üzerindeki sonuçları ters olabilir..Işin doğrusu ben kehanete falan inanmam.bu bilimsel bir olay ise bunu devletimiz ve diğer dünya devletleri açıklardı.
Kimse kimseye inanmak zorunda değil isteyen kestirip atar sizin gibi isteyen araştırır öyle bir kanıya varır benim gibi..
Dediğim gibiben inansamda inanmasamda sen inansanda inanmasanda o inansada inanmasada 21 aralığa 1 küsür ay kaldı..Kardeşim kusuruma bakma ama su söylediklerine gerçekten sen inanıyormusun ? Bende bu konu hakkında biraz araştırma yaptım ve youtube da bu konu hakkında nasa nın bilmem ne başkanının bazı açıklamaları vardı ve bütün bu felaket senaryolarını adam gayet bilimsel bir şekilde anlatıp çürüttü. Her 15 - 20 senede bir böyle tuhaf kehanetler ortaya çıkıyor , hatırlarsanız 1999 yılında da yok milenium a gireceğiz deccal gelecek bizi opecekdiye söylemlerde oldu . 2000 yılına girdiğimizde ne oldu ! Koca bir hiç . İnanmayın böyle saçma şeylere kardeşim , dünyada yuzbinlerce bilim insanı var ; bir Allahın kuluda bu felaletlerin geleceğini anlayıp insanoglunu uyarmazmı ? Devletler böyle durumlarda elbette halktan saklayacaktırlar gerçekleri ama dediğim gibi o kadar bilim insanı varken ; eğer var ise böyle bir gerçek saklı kalmaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?