ölücez :aha:
___kaptan___ Üye EroL' Alıntı: Canlı olarak ben de kuyruklu yıldız gördüm ama. 95 yılında halle-bopp kuyruklu yıldızının geçişi çok net görülmüştü. Yanlışın var sanırım. Genişletmek için tıkla ... olabilir yani yalnızca kuyruklu yıldızın 36 yılda bir görüldüğünü biliyordum ama yanlışmış bilemem halle-bopp kuyruklu yıldızı 75-76 yılda bir gözükürmüş Link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EroL' Alıntı: Canlı olarak ben de kuyruklu yıldız gördüm ama. 95 yılında halle-bopp kuyruklu yıldızının geçişi çok net görülmüştü. Yanlışın var sanırım. Genişletmek için tıkla ... olabilir yani yalnızca kuyruklu yıldızın 36 yılda bir görüldüğünü biliyordum ama yanlışmış bilemem halle-bopp kuyruklu yıldızı 75-76 yılda bir gözükürmüş Link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
___kaptan___ Üye haydaravısyon' Alıntı: 22 aralık oldu ölmekd yaşıyok la Genişletmek için tıkla ... Mayalar çok pis kandırdı bizi
haydaravısyon' Alıntı: 22 aralık oldu ölmekd yaşıyok la Genişletmek için tıkla ... Mayalar çok pis kandırdı bizi
haydaravısyon Üye ___kaptan___' Alıntı: Mayalar çok pis kandırdı bizi Genişletmek için tıkla ... mayaların sonu gelmiş yaşamıyorlar ama biz yaşıyoruz hakkaten bu mayalar birden oratadan kaybolmuş yemekleri bile yarım kalmış
___kaptan___' Alıntı: Mayalar çok pis kandırdı bizi Genişletmek için tıkla ... mayaların sonu gelmiş yaşamıyorlar ama biz yaşıyoruz hakkaten bu mayalar birden oratadan kaybolmuş yemekleri bile yarım kalmış
___kaptan___ Üye haydaravısyon' Alıntı: mayaların sonu gelmiş yaşamıyorlar ama biz yaşıyoruz hakkaten bu mayalar birden oratadan kaybolmuş yemekleri bile yarım kalmış Genişletmek için tıkla ... aman kaybolsunlar ki çok gündem de kaldılar
haydaravısyon' Alıntı: mayaların sonu gelmiş yaşamıyorlar ama biz yaşıyoruz hakkaten bu mayalar birden oratadan kaybolmuş yemekleri bile yarım kalmış Genişletmek için tıkla ... aman kaybolsunlar ki çok gündem de kaldılar
OttomaN TigeR Üye 19uqur97' Alıntı: Şu şirincedekilerin yüz ifadelerini çok merak ediyorum şimdi Genişletmek için tıkla ...
19uqur97' Alıntı: Şu şirincedekilerin yüz ifadelerini çok merak ediyorum şimdi Genişletmek için tıkla ...