'21 Aralık Kehaneti' Dikkat!!!

Sponsorlu Bağlantılar

alyz

Üye
Dünyanın SIFIR HATTAN çıkışı
7 Şubat 2012'de
beklenmektedir ] bu konuyu açan kişiye sesleniyorum bu tarih ne oluyor anlamadım bu tarih geçti ?

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Arkadaşlar bilgisine güveneceğim birinden duymuştum.Herkes diyor kıyamet Cuma günü gerçekleşecek diye,bende ramazan ayında kadir gecesinde cuma günü gerçekleşecek diye biliyorum.Öyle duymuştum yani.21 aralıkta dediğiniz gibi bir şeyler olabilir.Ama bu olaylar kesinlikle olmayacak.Ama bu tarihten çok şey değişeceğini tahmin ediyorum.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bir evre bitip bir evre baslayacak

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Foton kuşağı deniyor bu olaya.Eğer doğruysa galaksimiz foton kuşağına girince insanlar zihin okuyabilecekmiş.

Abi o zaman kızlara nasıl bakıcaz :D

seyfipasa

seyfipasa

Üye
foton cagı gelecek buzul devri yaşanacak insanlar cok zeki olacak diye duymustum bende bi yerde bu daha gercekci olmus

codblackops2

codblackops2

Üye
saçmalık

21 aralıkta en uzun gece yaşancak diye hatırlıyorum sanki :hmmm

zombaka

zombaka

Üye
olursa benim ilk düşüneceğim şey kardeşim büşra olur herhalde

Jomolocco

Jomolocco

Üye
sacma sapan seyler bilime tamamen aykiri seyler

pfffbe

pfffbe

Üye
Nolursa olsun benim için farketmez. Kankalar toplanıp karanlıkta cuppa cuppa yaparız artık :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Senaryo iyi de bu sıfır hat ne :D düşünmeyi yoran kısım mı :D
bu manyetik olayı bir iki sene öncesinden biliyorum ama o kadarda uzun süre değildir be
:ehe

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Tüh desenize doğum günüm karanlıkta geçeçek :)

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Foton kuşağı deniyor bu olaya.Eğer doğruysa galaksimiz foton kuşağına girince insanlar zihin okuyabilecekmiş.

Abi o zaman kızlara nasıl bakıcaz :D

dert ettiğin şeye bak ya :D erkekler bu derdi de ortadan kaldırır sen merak etme :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
O gün şarjı tamamen doldurun bari :)

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
inanmam boyle seylere:)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
o değilde o gün korkudan hiç kimse sabahlara kadar uyuyamaz. :D :D :D herr şeyde aksiyon arıyoruz ne kadar iyi bir toplumuz biz böyle :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt