'21 Aralık Kehaneti' Dikkat!!!

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
foton kuşagının insanlar üzerindeki olumlu etkisini görecegiz.Mayalar hesabı dogru yapmışlar ama bu olumsuz yönde olacagı anlamına gelmiyor bekleyip görelim korkuya kapılmadan sakin sakin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];5509852' Alıntı:
foton kuşagının insanlar üzerindeki olumlu etkisini görecegiz.Mayalar hesabı dogru yapmışlar ama bu olumsuz yönde olacagı anlamına gelmiyor bekleyip görelim korkuya kapılmadan sakin sakin
aynen abi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ya gerçek değil biliyorum ama insan tırsıyo bi 3,5 yusuf yusuf olaylarını yaşadım okurken :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
[ENGİN];5509852' Alıntı:

+1 katılıyorum :) / insanlar üzerinde olumlu etkileri olacağı söyleniyor, bu olursa ki çok ama çok şey değişir yani, teknolojiden tutun ki yaşama biçimine varana kadar :) hayırlısı bekleyelim bakalım :)

Tuba

Tuba

Üye
bu kıyamet nedense yıl sonlarında kopuyor sanki yıl ortasında kopamaz tövbe tövbeee kimse kıyamet tarihini bilemez elbette kıyamet kopacak alametleride vardır ama tarihi yoktur :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
biz demiyoruz Nur (Maya)lar öyle diyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bunların Maya'sı bozuk ya:)

Tuba

Tuba

Üye
[ENGİN];5528559' Alıntı:
biz demiyoruz Nur (Maya)lar öyle diyor :ehe
Yaa biliyorum tabiki ama saçma geçende bununla ilgili bir yazı okudumda mayaların tezini çürütüyordu :kop:

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu mayalar değil miydi bakire kurban eden? Yine bunların kralları değil mi sözde uydurma gök tanrısına penislerini kesip kanatmak suretiyle onlara sadakatını (ya da adını siz koyun) gösteren? Bırakalım bu işleri.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bu mayalar değil miydi bakire kurban eden? Yine bunların kralları değil mi sözde uydurma gök tanrısına penislerini kesip kanatmak suretiyle onlara sadakatını (ya da adını siz koyun) gösteren? Bırakalım bu işleri.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bu (maya)lara :haha: ben

___kaptan___

___kaptan___

Üye

:kıskıs: :d:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Kahkaha attım :d:

msy2017

msy2017

Üye
foton kuşağında elektrik olmayacakmış vs bi kere böyle bir şey olacaksa önlem almanıza gerek yok çünkü zaten ölürsünüz.Beyninizin,kasınızın neyle çalıştığını sanıyorsunuz?

zombaka

zombaka

Üye
koparsa kopsun ben dünyaya zaman geçirmek için geldim

Dumbledore

Dumbledore

Üye
[ENGİN];5509852' Alıntı:

Sonunda böyle bir yorum gördüm ya o kadar gezdiğime değdi.

Helal olsun "NOKTA".

Ayrıca arkadaşlar yorumunuzu yapın ama bu yorumlarınızın okunduğunu,okuyan kişiye yaptığı etkileri de düşünün lütfen.

DDorlion

DDorlion

Üye
acikcasi urktum .d

Takipçi Satın Al

Üst Alt