'21 Aralık Kehaneti' Dikkat!!!

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Diğer top secret bilgi: Ufo diye Allah'ın yarattığı bir varlık yoktur..
Ufo denen şey Amerikan gizli ordusu olarak tamamen gerçek bir gizemli olaydır ve yeni dünya düzeninin en önemli yapı taşıdır.. Blue Beam yeterli olgunluğa ulaştığında bu gizli ordu uzaydan gelmiş uzaylı yaratıklar gibi yedirilerek zaten yıllarca bu yalana inandırılmış olan insanoğlu üzerinde hükümranlık kurmaya çalışacak ve insanları tek ülke tek din den oluşan yeni dünya düzenine yönlendirmeye çalışacaklardır..
Haşaa Allah affetsin yanlışım varsa tam bilmiyorum tabiki ama bence Kuranda geçen yecüc mecüc bu sahte ufolar olabilir..
Çünkü meallerde yecüc mecüc çıkacak deniliyor büyük ihtimal bunlardan bahsediyor..

ahanda burdan sonrasına benim kafam ermez yani, bilemem bilemiyorum da !!!

Bu konudaki tek düşüncem 21 aralıkta doğa üstü yukarda da belirttiğim üzre gezegenler arası etkileşimden meydana gelebilecek bir durum olacağını düşünüyorum ama ötesini pek zannetmiyorum!!!!

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Hangi üniversite araştırmaların için ödenek sunuyor merak ettim o zaman ve bize o değerli belgelerini gösterir misin ? Araştırmana belki de tartışmacı bakış acısı getirerek ilerlemesine yardımcı oluruz ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Araştırmalarım için yardım aldığım çok önemli kaynaklar var ve bunlar bir üniversiteyle bağlantılı değil..
Sana söyleyemeyeceğim kadar farklı kaynaklar anlatabildimmi :)
Ama emin ol bunun beyin fırtınasını yaptığım birileri var :)
Dostum herkesin kendi hayatı benim hayatımda bunlar gerçek seninkinde ise sadece içen birinin konuşması olabilir :)
Bu arada ben içki içiyorum belirtmeden edemeyeceğim :)
Daha anlatmadığım o kadar şey varki okudukların bildiklerimin 100 de biri :)

- - - Eklendi - - -

Onları yazsam zaten :oha: diye smile kullanmaktan yazı yazamazsın :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu konuyu yarın(bugün)araştırmam gerekecek.siz baya bi ciddisiniz çünkü.biraz tırstım da:)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hangi üniversite araştırmaların için ödenek sunuyor merak ettim o zaman ve bize o değerli belgelerini gösterir misin ? Araştırmana belki de tartışmacı bakış acısı getirerek ilerlemesine yardımcı oluruz ?

Emin ol bunları edindiğim belgemi görmek istemezsin :D

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
o zaman varsayımla yaklaşıyorum tepe noktasının ve alt kısmın bir manyetik alan yaratarak dünyanın kendi ekseni etrafında döndüğünü ve buna bağlı mesela ay ile ya da başka bir çekim itim gücünün dünyaya yaklaşmasınla tusunami ya da değişik doğa olaylarının doğal ve saptanabilir olduğu ve insan olunun belkide hayatının bu önceden tahmin yönteminin keşvedilmesi olduğunu bildiğini varsayıyorum ve lütfen içkiyi bırak ve beyninin diğer kalan yanlarınıda geliştirmeye çalış her yazılan şey doğru değildir bir bilim adamanın bir zamanlar kanıtladığı gerçekleri bile bir süre sonra başka bir bilim adamı çürütebiliyor umarım anlatabilmişimdir o yüzden siz ve ya sizin gibiler ne içiyorsa +1 yazdım.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Beyin görsel ve sayısaldır.. Ben sana ikisinden de yazdım.. İçmiyorum diye tekrarlıyorum tekrardan..
Benimle ilgili varsayımların doğru..
Beynimin iki lobunuda geliştirmeye çalışıyorum zaten.. Önerin için teşekkürler..
Konuyu dağıtmalayım.. 21 aralıkla ilgili başka düşüncesi olan?

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye

Bu arada ben içki içiyorum belirtmeden edemeyeceğim :)

Sanırım ufak bir gözden kaçırışın olmuş ben senin yazdığın bilgilere dayanarak bişiler söylüyorum varsayımlara inanmamanı ve kendi teorilerini kendi hipotezlerini oluşturup araştırmanı öneririm elinde olmayan nedenlerle kaynaklara başvuracaksın fakat o kaynakların hiç bir zaman gerçek olduğuna ya da gerçeği yansıttığına inanmıyacaksın eğer böyle bişeye inanırsan tamamen yanılıyor ve hipotezini garantileyen bişi söylemezsin o yüzden başka belgelere dayanarak bir şeyleri anlatmak çok saçma kendin test etmediğin sürece gösterdiğin kaynağın hiç bir getirisi yoktur bilmem anlatabildim mi ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Anlatabildin teşekkürler..

- - - Eklendi - - -

Ben beni bileyim başkası beni bilmesede olur..Ben bildiklerimi yazayımda herkes bilmesede olur..
Benim hipotezim bu..

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Yazdığının ne kadar bir birinle çeliştiğini anlayabiliyor musun acaba ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bu konuyu yarın(bugün)araştırmam gerekecek.siz baya bi ciddisiniz çünkü.biraz tırstım da:)
Araştır abi..
Bak youtubeden The Arrivals[Gelenler Belgeseli] diye arat izle 50 bölümlük belgesel yani araştırmalarına bununla başla olan biteni daha iyi kaparsın..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Işin doğrusu ben kehanete falan inanmam.bu bilimsel bir olay ise bunu devletimiz ve diğer dünya devletleri açıklardı.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Işin doğrusu ben kehanete falan inanmam.bu bilimsel bir olay ise bunu devletimiz ve diğer dünya devletleri açıklardı.
Aslında kehanet olmaktan çıktı.. Devletlerin bunu açıklamamasını doğal karşılıyorum çünkü halk üzerindeki sonuçları ters olabilir..
Hem kesin bişey yok şöyle yok: Yani bu olayların ne zaman ne yoğunlukta olacağı belli değil.. Net bişey söyleyemiyosun..

hepar92

Üye
saçmalık

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
yav bırakın böyle saçma sapan şeyleri Allahınızı severseniz.

larten123

larten123

Üye
:hih:

- - - Eklendi - - -

:hih:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kimse kimseye inanmak zorunda değil isteyen kestirip atar sizin gibi isteyen araştırır öyle bir kanıya varır benim gibi..

foreverthe

foreverthe

Üye
Sınavlara çalışmıyorum o zaman ya :D

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Kimse kimseye inanmak zorunda değil isteyen kestirip atar sizin gibi isteyen araştırır öyle bir kanıya varır benim gibi..

Kardeşim kusuruma bakma ama su söylediklerine gerçekten sen inanıyormusun ? Bende bu konu hakkında biraz araştırma yaptım ve youtube da bu konu hakkında nasa nın bilmem ne başkanının bazı açıklamaları vardı ve bütün bu felaket senaryolarını adam gayet bilimsel bir şekilde anlatıp çürüttü. Her 15 - 20 senede bir böyle tuhaf kehanetler ortaya çıkıyor , hatırlarsanız 1999 yılında da yok milenium a gireceğiz deccal gelecek bizi opecek :ehe diye söylemlerde oldu . 2000 yılına girdiğimizde ne oldu ! Koca bir hiç . İnanmayın böyle saçma şeylere kardeşim , dünyada yuzbinlerce bilim insanı var ; bir Allahın kuluda bu felaletlerin geleceğini anlayıp insanoglunu uyarmazmı ? Devletler böyle durumlarda elbette halktan saklayacaktırlar gerçekleri ama dediğim gibi o kadar bilim insanı varken ; eğer var ise böyle bir gerçek saklı kalmaz.....

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kardeşim kusuruma bakma ama su söylediklerine gerçekten sen inanıyormusun ? Bende bu konu hakkında biraz araştırma yaptım ve youtube da bu konu hakkında nasa nın bilmem ne başkanının bazı açıklamaları vardı ve bütün bu felaket senaryolarını adam gayet bilimsel bir şekilde anlatıp çürüttü. Her 15 - 20 senede bir böyle tuhaf kehanetler ortaya çıkıyor , hatırlarsanız 1999 yılında da yok milenium a gireceğiz deccal gelecek bizi opecek :ehe diye söylemlerde oldu . 2000 yılına girdiğimizde ne oldu ! Koca bir hiç . İnanmayın böyle saçma şeylere kardeşim , dünyada yuzbinlerce bilim insanı var ; bir Allahın kuluda bu felaletlerin geleceğini anlayıp insanoglunu uyarmazmı ? Devletler böyle durumlarda elbette halktan saklayacaktırlar gerçekleri ama dediğim gibi o kadar bilim insanı varken ; eğer var ise böyle bir gerçek saklı kalmaz.....
Dediğim gibiben inansamda inanmasamda sen inansanda inanmasanda o inansada inanmasada 21 aralığa 1 küsür ay kaldı..
Ben zaten ağırlıklı olarak fiziksel olaylara değil metafiziksel olayların olacağına inanıyorum..
Yani bu öyle bir durum ki hani gözle görülebilir bir durum olmayabilir ilk etapta.. İlk etapta olacaklar zihinsel aktivilerdir.. Ben buna inanıyorum.. İşte sorunda burada bunu herkesin farketmesi yada algılayabilemesi mümkünmü orası mechul.. O yüzden Ahmet Marankisidir bilmem osudur busudur ''kimileri faydalanacak kimileri bu gelişimlerden yararlanamayacak'' diye üstüne basa basa söylüyorlar..
Yani 22 Aralıkta dünyanın bambaşka bir yer olmuş olmasını bende beklemiyorum olacak olanlar zaten dünya için değil insan bedenleri ve ruhları üzerinde etkili olacaklar...

- - - Eklendi - - -

Değişmeye başlayan insanla birlikte metafiziki aktivilerin yanısıra fiziki aktivitelerde hafif hafif başlayacaktır..
Şu kadar söylüyorum eğerki 2013 yılına kadar özeleştirilerimde, bakış açılarımda, algılarımda, yanılgılarımda, kuramlarımda, antikuramlarımda, yapısal değerleri hissedişimde 10 günde bir fark göremezsem en ufak bir fark göremezsem 2013ten itibaren artık 2012 ve mayaların saçmalamış olduğuna bende katılır bu kanıda olanlar kervanında yer alırım..
Ve emin olun bu 10 küsür günde ''bişey oldu evet anlıyorum bişeyler var'' diyebildiğim anda bunu sizlerle paylaşıcam..

Takipçi Satın Al

Üst Alt