___kaptan___
Üye
Diğer top secret bilgi: Ufo diye Allah'ın yarattığı bir varlık yoktur..
Ufo denen şey Amerikan gizli ordusu olarak tamamen gerçek bir gizemli olaydır ve yeni dünya düzeninin en önemli yapı taşıdır.. Blue Beam yeterli olgunluğa ulaştığında bu gizli ordu uzaydan gelmiş uzaylı yaratıklar gibi yedirilerek zaten yıllarca bu yalana inandırılmış olan insanoğlu üzerinde hükümranlık kurmaya çalışacak ve insanları tek ülke tek din den oluşan yeni dünya düzenine yönlendirmeye çalışacaklardır..
Haşaa Allah affetsin yanlışım varsa tam bilmiyorum tabiki ama bence Kuranda geçen yecüc mecüc bu sahte ufolar olabilir..
Çünkü meallerde yecüc mecüc çıkacak deniliyor büyük ihtimal bunlardan bahsediyor..
ahanda burdan sonrasına benim kafam ermez yani, bilemem bilemiyorum da !!!
Bu konudaki tek düşüncem 21 aralıkta doğa üstü yukarda da belirttiğim üzre gezegenler arası etkileşimden meydana gelebilecek bir durum olacağını düşünüyorum ama ötesini pek zannetmiyorum!!!!

diye smile kullanmaktan yazı yazamazsın 

diye söylemlerde oldu . 2000 yılına girdiğimizde ne oldu ! Koca bir hiç . İnanmayın böyle saçma şeylere kardeşim , dünyada yuzbinlerce bilim insanı var ; bir Allahın kuluda bu felaletlerin geleceğini anlayıp insanoglunu uyarmazmı ? Devletler böyle durumlarda elbette halktan saklayacaktırlar gerçekleri ama dediğim gibi o kadar bilim insanı varken ; eğer var ise böyle bir gerçek saklı kalmaz.....