21.11.2011 Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
21.11.2011 Güncelleme
nokia n8 güncelleme var suanda yüklüyor

_ardaa

_ardaa

Üye
Güncelleme yok ne yüklüyorsun sen

emr353

emr353

Üye
Ne güncellemesi geldi.
Bende c7 var güncelleme gözükmüyor.

Re13eL

Re13eL

Üye
arkadaş daha önce çıkan güncellemelerden birini şimdi görmüş olabilirmi :)

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
*#0000# üzerinden yaptım demin nokia software belle acd li birşeyler yazıyordu telefon res attı beyaz ekranda yüklenme süresi cıktı yarıda kesti şimdi bakıyorum yok beyler ama 100de 1000 eminim belle yazıyordu
edit: telfonu türkiyedn aldım siyah renk

_ardaa

_ardaa

Üye
Sende hangi versiyon yüklü bu kadar heyecanlı bir kitleye belle falan deme topa tutarlar seni:)

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
arda kardeş anna yüklü suanda benim güncelleme kacırmıs olma ihtimalim yok hergün takipciyim forumda zaten

_ardaa

_ardaa

Üye
Yükledi mi peki ne çıktı versiyon kontrol yaptın mı boyutu ne kadardı

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
Yükledi mi peki ne çıktı versiyon kontrol yaptın mı boyutu ne kadardı
yükleniyor dedi telefon beyaz ekranda mavi dolma süresi cıktı işte yarıda kesildi şimdi devamlı bakıyorum birşey gözükmüyor

Quaresma53

Quaresma53

Üye
hadi hayrlisi :)

_ardaa

_ardaa

Üye
net paketi olan yada wi-fi ağ olanlar da denesin bende şuan hiçbiri yok ovi ile birşey gözükmedi

nadir_89

nadir_89

Üye
bence nokia belirli test edecek elemanları için gizlice belirli saatlerde sadece güncelleme yüklenebilecek sürede güncellemeyi açıyor o anda denk gelen görüyor güncelleeyi ama süresi yetmiyor :D

okitox

okitox

Üye
öyle saçmalık olur mu yaa :D bu olay bir iki kez daha oldu. Internette de türklerden başka yazan yok bunu. Çok garip bi milletiz yav.

uribaju

uribaju

Üye
yok

nadir_89

nadir_89

Üye
daha mantıklı açıklaması olan varmı :) bu şirketlerde çok yapılan bir test olayı örneğin bir site hazırlanırkende yayına arada bir belirli saatlede verilir sadece elemanların haberi olur girip kontrol ederler
bu olayın biz türkler tarafından böyle rastlanmasının sebebi dakika saniye güncelleme gelmişmi diye kontrol etmemiz :) bırakın adamlar güncelleme çıkınca duyururlar zaten belle gibi bir güncelleme çıkacak ve nokia bunu heen duyurmayacak asıl bu saçma :)
belkide serverda indirme testi yapılıyordur bu testler yapılmasa iş çok karışır binlerce kişi aynı anda indirme yapacak çünkü ordan çocuk oyuncağı değil bu işler ;)

okitox

okitox

Üye
hiç sanmıyorum hocam böyle bişey olduğunu. Bizim milletin uydurmalari ışte.

ozgurde

Üye
konu açmaya ne kadar meraklısınız ya
telefonun bi güncellesin sonra bitsin sonucu ne ne geldi ne gitti gör ondan sonra yaz.

nadir_89

nadir_89

Üye
ben yaptığım için biliyorum yapılıyor böyle şeyle ben üniversitedeyken böyle bir şeyi farkettim öğrenci bilgi sistemine girdim mersinüniversitesindeki tüm öğrencilerin telefon, adres, transkript, aldığı dersler,bölüm ve sınav sonuçlarına ulaştım :) sonra yönetime bildirdim okulun öğrenci bilgi sistemini değiştirdiler
yani sonuç olarak yapılıyor böyle şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt