[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

yusuftusuf

Üye
arkadaşım x-plore programını yükledim ancak sys klasörü görünüyo içine girilemiyor .acaba yanlış bir versiyon mu yükledim versiyon 1.58 diyor dilide yabancı yardımcı olabilirsen sevinirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşım x-plore programını yükledim ancak sys klasörü görünüyo içine girilemiyor .acaba yanlış bir versiyon mu yükledim versiyon 1.58 diyor dilide yabancı yardımcı olabilirsen sevinirim

Şu söylediklerimi sırayla yap

Menu / tools/ configuration/ açılan sayfada aşağı doğru in English yazısını göreceksin yanındaki ok işaretine dil türkçe olana kadar tıkla..

Türkçe olduktan sonra aynı sayfada yukarı git ve üstteki kutucukların hepsine tıklayarak işaretle. C/ sys/ bin klasörünü tekrar kontrol et.
Hala açılmıyorsa rompatcher programını çalıştırıp içindeki open4all yamasını aktif et artık bin klasörü görünür...

yusuftusuf

Üye
arkadaşım dediklerini yaptım dili türkçe oldu ancak yine de açmıyor sys/bin klasörünü rompatcher programı nedir tam anlayamadım .netten indirip tele mi yükleyeceğim.biliyorum seni biraz yoruyorum ama son bi yardım.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sen hack için yüklemedinmi norton, rompatcher felan...

- - - Eklendi - - -

rompatcher programını kurmuş olman lazım, yoksa sys/bin klasörüne uygun install i atsan bile hack olmaz,

yusuftusuf

Üye
yok dostum indirdim bilgisayara da akşam yükleyeceğim ara kablo yok .onları yükleyince hallolur mu dersin? olmazsa seni yine rahatsız edicem sanırım.ama gerçekten sağol ilgili birisin şimdiden tşk.

- - - Eklendi - - -

onları yüklerim de ya yine açılmazsa sys/bin başka yolu yok mu acaba

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sistem klasörlerine erişmek için rompatcher'ı yüklemen şart.
Konunun birinci sayfasında norton ve rompatcher ekli, telefonunla download edip başlıkta anlatılanları sırayla yaparsan, telefonu hacklemiş olursun ve sistem klasörlerine sorunsuz erişirsin...

• Beğen
Tepkiler: yusuftusuf
samsun_x_

samsun_x_

Üye
mükemmel çalıştı teşekkürler ustad.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

ekomako

Üye
başarılı 5800 artık sertifika hatası veren programlar yükleniyor

yamyamu

Üye
galiba oldu çok teşekkürler :tşk:

atiko

Üye
Garantiyi geçersiz yapar mı

dilekoglu

Üye
tsk

- - - Eklendi - - -

tavsiyelerin cok işe yaradı emegine saglık

Jitou

Jitou

Üye
:tşk: bende oldu

kendir52

kendir52

Üye
yaa hepsini yaptım şu c shared x plore falan diyo onu yapmadım hepsini yaptım hala sertifika hatası veriyo telim 5800 bu adımdan sa programı paylaşabilirmisiniz bi yardımcı olun lütfen:)

kozetor

Üye
allah razı olsun ıse yaradı 2 gundur uqrasıyorum cok tesekkur ederım..

Anil-D

Anil-D

Üye
kardes bentel c6 01 belle forumdaki tum hackleri denedim olmuyo buda olmuyo yardım lutfen

atiko

Üye
Peki sağolun

roonny_1984

Üye
teşekkürler eline sağlık mükemmel oldu da güncellemeler de problem olmaz sanırım dimi 3 güncellemem vardı biri yazılım güncellemesi problem olur mu ki ?

Üst Alt