[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

pls_tolgaa

Üye
tam ismi bu mu
unsigned

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tam ismi bu mu
unsigned

Unsigned imzasız yani sertifika hatası veren uygulama demek.

Yüklemek istediğin uygulamanın başlığında belirtir 'signed' veya 'unsigned' diye, unsigned olan bir uygulamayı yüklemeyi dene...

pls_tolgaa

Üye
yükledi tşkler tavsiye edecegiz güzel programlar varsa srvinirim son olarak(h)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yükledi tşkler tavsiye edecegiz güzel programlar varsa srvinirim son olarak(h)

Benim telde sistem uygulamalarından başka fazla uygulama yok, winrar, x-clear, flipfont, ramblow, x-plore, screensnap, yüklü olan uygulamalar.

Telefonuna her bulduğun uygulama veya oyunu yükleme, sadece ihtiyacın olanları yükle.

Tekrar hayırlı olsun...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

pls_tolgaa

Üye
çok tşk ederim iyi günler

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
rica ederım

Mrdice

Üye
valla kardeş gerçekten işe yaradı eline sağlık :)baya da bi kolay :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim dostum

dewocan

Üye
teşekkür ederim işe yaradı. telefonum 5800 v6.03

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

ibrahimov

Üye
Kardew bana anlatirmisin? Nasil yazmiwtiz bende oyle yaptim ama Rompatcherplus - da installserver RP+ HATA VERIYO Open4all iwlek ama Installserver diyil yardim edermisin rica ederim.
cep telefonum Nokia n73 :(

ozelayyildiz

Üye
çok Teşekkürler n97de ise yaradı Fakat 701 Belle de olmadı.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardew bana anlatirmisin? Nasil yazmiwtiz bende oyle yaptim ama Rompatcherplus - da installserver RP+ HATA VERIYO Open4all iwlek ama Installserver diyil yardim edermisin rica ederim.
cep telefonum Nokia n73 :(

Telefonuna uygun instalserver.exe dosyasını c/sys/ bin klasörüne at ve telefonu restart yap. Rompatcher'ı çalıştırıp open4all yamasını aktif et tamamdır.

ibrahimov

Üye
soylediyin gibi yapicam kardew iyi sonuc alsam haber vericem

- - - Eklendi - - -

Telefonuna uygun instalserver.exe dosyasını c/sys/ bin klasörüne at ve telefonu restart yap. Rompatcher'ı çalıştırıp open4all yamasını aktif et tamamdır.

kardew ben installserver.exe indirip c/sys/bin dosyasina attim. Restart verdim open4all yamasi aktif oluyor ama installserver x gosteriyo yani kapali. Kapali oluncada sorcerer proqramini indirmek istiyorum sertifkat hatasi veriyor. Yardim et lutfen kardew :(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
soylediyin gibi yapicam kardew iyi sonuc alsam haber vericem

- - - Eklendi - - -

kardew ben installserver.exe indirip c/sys/bin dosyasina attim. Restart verdim open4all yamasi aktif oluyor ama installserver x gosteriyo yani kapali. Kapali oluncada sorcerer proqramini indirmek istiyorum sertifkat hatasi veriyor. Yardim et lutfen kardew :(

Linkteki zip dosyasını indir ve içindeki install dosyasını C/sys/ bin klasörüne at.
Üzerine yazılsın mı diye sorarsa evet de..

Daha sonra c/sys/bin klasörünü tekrar kontrol et, attığın install dosyasının içinde olduğuna emin ol

Telefonu restart yap ve Rompatcher'ı çalıştır, open4all yamasını aktif et, artık diğeri aktif olmasa da olur.

Şimdi sorcerer'i yüklemeyi dene, olmazsa haber ver.

ibrahimov

Üye
ALLAH SENI KORUSUN KARDEWIM BENIM. Tewekkur ediyorum. senin sayende bawardim bu iwi wukurler olsun. Yinede sana Tewekkur ediyorum abi

mert197

Üye
çok saol kardeşim ne zamandır arıyodum bulamadım senin sayaende oldu çokk saol teşekkürler

Üst Alt