[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye

Telefonuna uyumlu installserver.exe dosyasını

c/sys/bin klasörüne atıp telefonu tekrar başlat ve rompatcher'ı çalıştırıp open4all yamasını aktif yap. Tamadır

aynen yaptım ama yeşil olmuyor kesinlikle 1.yontemdeki uyumlu olan 9.1 içindeki installserveri attım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
aynen yaptım ama yeşil olmuyor kesinlikle 1.yontemdeki uyumlu olan 9.1 içindeki installserveri attım

uyumlu install i C/sys/ bin klasörüne attıysan, artık rompatcher'ın install yamasının aktif yani yeşil olması gerekmiyor, open4 all yamasını aktif et tamamdır.

Bir unsigned uygulama yüklemeyi deneyerek kontrol et..

- - - Eklendi - - -

Ayrıca telefon modelin nedir???

..oFLu..

Üye
kardeş ben yaptım fakat yıne suresu gecmıs sertıfıka hatası verdı ? Bı yardımcı olurmusun

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeş ben yaptım fakat yıne suresu gecmıs sertıfıka hatası verdı ? Bı yardımcı olurmusun

hata veriyorsa hackleyememişsin..

Telefon modeli nedir?

Ve tüm söylenenleri sırasıyla yaptın mı?

gevhern

gevhern

Üye
eyw. x ploreyi zor buldum çalışan :D

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
çok güzel yöntem olmuş bu ya

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah

16Fan1963

16Fan1963

Üye
:tşk:

Fuat9999

Üye
tşk ağa

aga_0074

aga_0074

Üye
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]ya arkadaşlar ben hepsini sırayla yaptım ve her ikisi yeşil yandı ama telefonu kapatıp açtım tekrar siteye girdim ama program yükledim ama hala sertifika hatası diyor anlamadım ne iş..yardımcı olurmusunuz[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar ben hepsini sırayla yaptım ve her ikisi yeşil yandı ama telefonu kapatıp açtım tekrar siteye girdim ama program yükledim ama hala sertifika hatası diyor anlamadım ne iş..yardımcı olurmusunuz..Open4all ve Installerserver'in üstüne geldim Options - Add to auto dedim ikisi yeşil yandı ve çıktım sonrada telefonu kapatıp tekrar açtım hala sertifika diyor..dosyalarıda kaldırdım bu arada[/SIZE][/COLOR]

Emrgncy

Emrgncy

Üye
iki sebebi olabilir, ya c/sys/bin klasörüne telefonuna uyumlu install dosyası atmamışsındır, ya da telefonu restart yaptıktan sonra rompatcher yamalarını aktif etmemişsindir.

Derbeder06

Derbeder06

Üye
harika ya teşekkürler :)

yusuftusuf

Üye
anıl dostum bende yozgatlıyım telefonu hackleyemedim x-plore dahi yüklenmiyor telefona rica etsem şu hemşehrine bi yardım eder misin?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
anıl dostum bende yozgatlıyım telefonu hackleyemedim x-plore dahi yüklenmiyor telefona rica etsem şu hemşehrine bi yardım eder misin?

Ayarlar/ Uygulama yöneticisi/ Yükleme ayarları sırayla seç

Yazılım yüklemeyi 'Tümü' yap

Çevrim içi sertf. Kont. 'Kapalı' olarak seç

Şimdi x-plore u yüklemeyi dene...

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
On numara beş köşe şuan tam gaz hackli bir telefona sahibim ! :alkis

Bakınız duygulandım...:op:

Emeğinize sağlık teşekkürler...

uzman01

Üye
Kardeşim seni çok çok öpüyorum allah razı olsun tşklr!!!

chem

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olun çıldırmak üzereyim daha önce telefonum hackliydi çok kasmalar oluyo diye soft format attım cihazıma (N8) fakat ne yaptıysam sıfır kusursuz şekilde bir türlü hacklenmiyor telefon acil yardıma ihtiyacım var :(

murat_6666

Üye
dosya bozuk diyo telim n95

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olun çıldırmak üzereyim daha önce telefonum hackliydi çok kasmalar oluyo diye soft format attım cihazıma (N8) fakat ne yaptıysam sıfır kusursuz şekilde bir türlü hacklenmiyor telefon acil yardıma ihtiyacım var :(

arkadaşım sıfır hata ile hack yapacaksan phoenix ile flash atacaksın.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
dosya bozuk diyo telim n95

:hmmm dosya bozuk felan değil, sorun ne olabilir acaba?? :allalla:

Telefonun bilgilerini yedekle ve bir soft format at tekrar dene...

- - - Eklendi - - -

Burdaki işlemleri yaptıktan sonra telefonuna uyumlu installserver.exe dosyasını C/sys/bin klasörüne atman gerekli, senin hack işlemin o zaman tamam olur...

Üst Alt