[2011 Xperia] [Legacy Xperia Rom] [Android 4.4 Kitkat CM11] | 06-2016 Güncel | Stabil

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Cevap için teşekkürler yani batarya performansı ileride daha mı iyi olcak :hmmm

Nasıl yani? :DDiyorum ki telefonlar eski sonuçta. Bataryalarda ölüyor. Ben yeni batarya almıştım 4-5 ay önce. Senin batarya ölmüş olmasın %16 bayağı yüksek.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bataryam 1 aylık bende yeni yeni mi bu romda performans vermeye başlar diye düşünüyorum orjinal romda 1,5 gün falan gidiyordu

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hmm, valla bilmiyorum. :D

mamilik

mamilik

Üye
Öncelikle SelamAleyküm,
Arkadaşlar benim telefonunum Sony Xperia Ray android sürümü 2.3.4 ben telefonumua bu romu yüklemek istiyorum biraz yardım edermisiniz
@-qarapapaq-

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@mamilik

Konuda her şey yazıyor. Sana kısa özet geçeyim;
Olması gerekenler, bootloader ve cwm.
Bootloaderı nasıl açacağın imzamdaki flashtool konusunda yazıyor. Oradan bootloaderı aç. Sonra yine aynı konuda kernel flashlama olayı da anlatılıyor, o şekilde kerneli (zipin içinden çıkan boot.img dosyası) flashla. CWM zaten kernel ile birlikte yüklenecek. Sonra cwm gireceksin, telefon açılırken sürekli olarak ses kısmaya bas, çek bas çek, bir kaç kez basacaksın yani(açılana kadar bas). Sonra cwm gelecek, romu flashlayacaksın. Bunun için de 1.mesajdaki kurulum kısmını oku.

mamilik

mamilik

Üye
sagol 1-2 hafta içinde deneyecegim buradan yazarım sorun vs. çıkarsa :D buradan en güncel versiyon hangisi
bide buradan?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
20140611 Yıl Ay Gün şeklinde yazarlar.

Anzu'nun Arc/S olduğunu biliyorsun değil mi? :D

mamilik

mamilik

Üye
evet Arc kuzenin Ray benim :D[DOUBLEPOST=1403182259,1403182207]

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Son güncelleme ile telefon kapalı halde şarj olurken şarj animasyonu çıkar hala geldi. :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Son güncelleme ile telefon kapalı halde şarj olurken şarj animasyonu çıkar hala geldi. :D
Hocam Xperia Z2 aldım ben. 32 Class 10 hafıza kartımda takılı bana kartla beraber normalde mis gibi yetmesi lazım fakat hiç bir uygulamayı oyunu hafıza kartına taşıyamadım. Ne yapmalıyım acaba cihaz daha 4 günlük mümkün mertebe Root yapmak istemiyorum.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Xperia Z2 aldım ben. 32 Class 10 hafıza kartımda takılı bana kartla beraber normalde mis gibi yetmesi lazım fakat hiç bir uygulamayı oyunu hafıza kartına taşıyamadım. Ne yapmalıyım acaba cihaz daha 4 günlük mümkün mertebe Root yapmak istemiyorum.

Ne yazık ki rootsuz mümkün değil. :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
yeni bi 4.4.2 kit kat rom denemeye ne dersin? bendeki ray artık yok. onu bi arkadasa hediye verdim :)
bu rom a gelince o sitede bayagi ilgi görmüş. istersen deneyip yeni konu açarak forumdaki arkadaslara tavsiyede bulunabilirsin.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum bu romu, takip ediyorum hatta.
İyi olmuş gibi duruyor ama lxden akıcı değil, tabi daha hoş bir görüntüsü var. :D

Ray'i kardeşim kullanıyor, ben de nexus 5 var, o da istemedi bu romu yüklemeyi. :D

İsteyen denesin zaten hepsinin yüklenmesi aynı mantık.

murat_tapan

Üye
Z1 kullanıpta root yapmayı başaran varmı.? 1 ay çalıştım yine yapamadım

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme geldi. Kernelde de ufak değişiklikler var. Durduk yere bataryayı sömürme sorunu düzeltmiş.
Ve cm11deki son yenilikler...

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca

Üst Alt