Invoke
Üye
Cevap için teşekkürler yani batarya performansı ileride daha mı iyi olcak![]()
Nasıl yani?
Diyorum ki telefonlar eski sonuçta. Bataryalarda ölüyor. Ben yeni batarya almıştım 4-5 ay önce. Senin batarya ölmüş olmasın %16 bayağı yüksek.Cevap için teşekkürler yani batarya performansı ileride daha mı iyi olcak![]()
Diyorum ki telefonlar eski sonuçta. Bataryalarda ölüyor. Ben yeni batarya almıştım 4-5 ay önce. Senin batarya ölmüş olmasın %16 bayağı yüksek.Hocam Xperia Z2 aldım ben. 32 Class 10 hafıza kartımda takılı bana kartla beraber normalde mis gibi yetmesi lazım fakat hiç bir uygulamayı oyunu hafıza kartına taşıyamadım. Ne yapmalıyım acaba cihaz daha 4 günlük mümkün mertebe Root yapmak istemiyorum.Son güncelleme ile telefon kapalı halde şarj olurken şarj animasyonu çıkar hala geldi.![]()
Hocam Xperia Z2 aldım ben. 32 Class 10 hafıza kartımda takılı bana kartla beraber normalde mis gibi yetmesi lazım fakat hiç bir uygulamayı oyunu hafıza kartına taşıyamadım. Ne yapmalıyım acaba cihaz daha 4 günlük mümkün mertebe Root yapmak istemiyorum.

Peki bu Z2 yi nasıl root larım güzel bir anlatımı olan konu varmı acaba?Ne yazık ki rootsuz mümkün değil.![]()
Peki bu Z2 yi nasıl root larım güzel bir anlatımı olan konu varmı acaba?
Türkçesini açtım.Peki bu Z2 yi nasıl root larım güzel bir anlatımı olan konu varmı acaba?
@AkhtoherAllah senden razı olsun bu iyi oldu

Allah senden razı olsun bu iyi oldu![]()
İlk mesaj düzenlendi.yeni bi 4.4.2 kit kat rom denemeye ne dersin? bendeki ray artık yok. onu bi arkadasa hediye verdimSon güncelleme ile telefon kapalı halde şarj olurken şarj animasyonu çıkar hala geldi.![]()
Towelroot diye bi uygulama var onunla pc' e gerek kalmadan tek tıkla yapabilirsin. Konusu forumda var.Z1 kullanıpta root yapmayı başaran varmı.? 1 ay çalıştım yine yapamadım