geliştirici yakasık 2 aydır yeni ion kernel üzerinde çalışıyordu. geliştirici yorumlarına bakarsak en önemli değişiklik yeni kernel ile eski hatalar yani 720p video kayıt yapma ve radio sorunlar giderilmesi üzerine yapılmış olmali. ama yine bazı hatalar olabilir buda sonraki güncelleme ile giderilmesi bekleniyor.geliştirici tarafından önerilen google uygulamalar( GApps)Ne zamandır yoktu yeni sürüm.![]()
çok stabil yükledim ama saf halini değil z2 port haliniYok, LX sadece 2011lere çalışıyor.
CM11 sonuçta. Vardır Ion için CM11 ama tabi unofficial vardır, ne kadar iyidir test etmek lazım.
Hacı senin cihaz nexus 5 deilmiydiYok, LX sadece 2011lere çalışıyor.
CM11 sonuçta. Vardır Ion için CM11 ama tabi unofficial vardır, ne kadar iyidir test etmek lazım.
Hacı senin cihaz nexus 5 deilmiydi
Dark kernel denedim romda medya sesi falan yoktu bende içindeki kernel ile yeniden yükledim şimdi süper çalışıyor yani en iyisi içindeki kernelmişBenim bildiğim en iyisi içindeki kernel. Son durumları bilmiyorum artık pek takip etmiyorum 2011 xperia geliştiricilerini ama en son baktığımda başka kitkat kerneli yoktu zaten.![]()

Cevap için teşekkürler yani batarya performansı ileride daha mı iyi olcakŞarj oluyor ekranı gelmiyormuş telefon kapalıyken ama batarya gece boyu %3 kadar düşüyormuş. Bir de bizim batarya biraz yeni. 4-5 aylık, etkisi vardır.