[2011 Xperia] [Legacy Xperia Rom] [Android 4.4 Kitkat CM11] | 06-2016 Güncel | Stabil

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ne zamandır yoktu yeni sürüm. :eller:

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Ne zamandır yoktu yeni sürüm. :eller:
geliştirici yakasık 2 aydır yeni ion kernel üzerinde çalışıyordu. geliştirici yorumlarına bakarsak en önemli değişiklik yeni kernel ile eski hatalar yani 720p video kayıt yapma ve radio sorunlar giderilmesi üzerine yapılmış olmali. ama yine bazı hatalar olabilir buda sonraki güncelleme ile giderilmesi bekleniyor.geliştirici tarafından önerilen google uygulamalar( GApps)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme ile Kernelin yüklenme süresi kısalmış. :]

cethine

cethine

Üye
LwW üzerinde bu rom dahil olmak üzere bir sürü rom denedim, cm romlarının genel sorunları var wifi ve wifi hotspotun düzgün çalışmaması gibi, bu yüzden stock ics tabanlı custom rom kullanıyorum işimi görüyor, wifi hotspot sizin için önemli değilse bu romu deneyin tasarım ve hız açısından gayet güzel. Hala bizim telefonlar ile uğraşan birileri olması da ayrı güzel, xdayı takip ederim sık sık, sürekli yeni çalışmalar olduğunu görüyorum, ion kernel ilk intibada güzel bir etki bırakmadı ama biraz elden geçtikten sonra nAn kernelinden güzel olacağı kesin.

Son model tel alacağımıza bu şekilde değişik romlar denemek daha zevkli.

ishak388

ishak388

Üye
bu romun 2012 cihazlara olanı varmı? örnek:xperia s,sl,ion

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yok, LX sadece 2011lere çalışıyor.
CM11 sonuçta. Vardır Ion için CM11 ama tabi unofficial vardır, ne kadar iyidir test etmek lazım.

ishak388

ishak388

Üye
Yok, LX sadece 2011lere çalışıyor.
CM11 sonuçta. Vardır Ion için CM11 ama tabi unofficial vardır, ne kadar iyidir test etmek lazım.
çok stabil yükledim ama saf halini değil z2 port halini

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bu romu öneririmisiniz arkadaşlar yada LX 4.3 rom daha mı iyi

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
4.4 iyi bayağı. Son güncellemelerle daha iyi de oldu. Bizim Rayde bu yüklü şuan, öneririm. @Alper Atlıhan

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bu roma uygun kernel hangi kerneldir. Mesela 720p video çekmemizi sağlayan bir kernel varmı?

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Benim bildiğim en iyisi içindeki kernel. Son durumları bilmiyorum artık pek takip etmiyorum 2011 xperia geliştiricilerini ama en son baktığımda başka kitkat kerneli yoktu zaten. :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Benim bildiğim en iyisi içindeki kernel. Son durumları bilmiyorum artık pek takip etmiyorum 2011 xperia geliştiricilerini ama en son baktığımda başka kitkat kerneli yoktu zaten. :D
Dark kernel denedim romda medya sesi falan yoktu bende içindeki kernel ile yeniden yükledim şimdi süper çalışıyor yani en iyisi içindeki kernelmiş :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Son güncellemeyi çok beğendim. :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bende şöyle bir sorun açılışlarda kernel animasyonundan sonra gri bir ekran geliyor ve ileri gitmiyor. Kapalı halde şarja takdığımdada aynı şey oluyor ve Wipe Cache yapılmadanda açılmıyor. Yani rom boot animasyonu yerine gri ekran geliyor.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Full wipe yapıp, tekrar yüklemeyi dener misin? @Alper Atlıhan
Son sürüm yüklü, bir sorun yaşamadım.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Şimdi açılış sorunsuz oldu animasyon falan geldi ama yinede telefon kapalıyken şarja taktığımda. Bataryanın seviyesini gösteren ekran gelmiyor. Birde şarj çok hızlı bitiyor gece yatmadan %96 olan batarya sabah kaltığımda %80 seviyelerindeydi. Sende de böylemi?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Şarj oluyor ekranı gelmiyormuş telefon kapalıyken ama batarya gece boyu %3 kadar düşüyormuş. Bir de bizim batarya biraz yeni. 4-5 aylık, etkisi vardır.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Şarj oluyor ekranı gelmiyormuş telefon kapalıyken ama batarya gece boyu %3 kadar düşüyormuş. Bir de bizim batarya biraz yeni. 4-5 aylık, etkisi vardır.
Cevap için teşekkürler yani batarya performansı ileride daha mı iyi olcak :hmmm

Üst Alt