Invoke
Üye
-
Konu Sahibi
-
pardon, temiz wipe yapmak derken bunu nereden yapacağım? cwm den mi? cwm ekranına da gelemiyorum ki..
yani bunun çözümü yokmudur?
bunu tam olarak nasıl yapacağız ayrıntılı bir açıklama yapar mısınız?durum çubuğu ve bildirim çekmecesini saydam yapmak istiyorsanız
sadece build.prop uygulaması ile düzenleyin:
"ro.config.low_ram = true"
"ro.config.low_ram = false"
olarak ayarlayın
Apk derken google play store için apk varmı demiştim ilk sayfada ben gapps veya store için apk göremedim (bu arada ben sadece market uygulamasını yüklemek istiyorum) eğer bu konuya cevap verirken eklersen iyi olur qarapapaq ve Penci hoca siz bu işlerden iyi anlıyorsunuz :-DGapps flashlamalısın ama hafif olsun diyorsan lite,ultra slim gappslar paylaşıyorlar, bulursan uygununu flashlayabilirsin.
Ne tür apkler anlamadım. 1.sayfada LX10.2nin linki olmalı, o konudaki ekler ilgini çekebilir.
bu link'den dosyanı indir ve CWM kurtarma yardımı ile yükle.bunu tam olarak nasıl yapacağız ayrıntılı bir açıklama yapar mısınız?
Gerek kalmadı deneyip uyguladım başarılı oldu peki bu build.prop programıyla daha neleri değiştirebiliriz..
Apk derken google play store için apk varmı demiştim ilk sayfada ben gapps veya store için apk göremedim (bu arada ben sadece market uygulamasını yüklemek istiyorum) eğer bu konuya cevap verirken eklersen iyi olur qarapapaq ve Penci hoca siz bu işlerden iyi anlıyorsunuz :-D
bu link'den dosyanı indir ve CWM kurtarma yardımı ile yükle.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
play marketten indirdiğiniz uygulama tele otomatik olarak yüklenir ama daha sonra dosya yöneticisiyle telin kendi hafızasından data/app/ klasör ünü açarak oradaki yüklenmiş uygulama apk sini hafıza karta kopyalayıp alırsın.TesekkurlerBir sorum daha olacak konuyla alakali degil ama marketten bir uygulama indirmeye basladik diyelim ve tamami indi ve yukleme penceresi ekrana geldi diyelim bu dosyanin apk si telefonda gecici olarak nerede saklaniyor. Amacim programi yuklemeden apk sini dosya yoneticisiyle hafiza kartina kopyalamak bazen programlar hata veriyor ve birkac kez yuklemem gerekiyor...
Bu romu öneririm. Anlatımı çok detaylı yazdım zaten, takıldığın yer olursa sor buradan. Wifi da sorun yok. Her hangi bir cihaz için klasik cm kurulumuna baksan youtubedan bir fikir edinmiş olursun, cwmden zipi flashlıyorlar ama bunda biraz farklı adımlar var. İlk mesajı okumadan geçmeyin.
Bu romu kurdum durmadan donuyor, sd karta taşımış dolduğum uygulamaları açmıyor. Şarj yetmiyor da neyse benim soracağım xperia z1 in 4.4.2 stock romu kursak bizim rayları nasıl olur sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?