ouSahin
Üye
2000 oldum
bu msjla birlikte 2000 bin msjım oldu
Benim için çok duygusal bir an..
2005 yılı üye oldugumda Maxicep te daha çok yeniydim...yapılan paylaşımlar çok hoşuma gidiyordu...Ve bende paylaşıma başlamıştım ve Siteye çok ısınmıştım...Maxicebi çok seviyorum şahsen
Ve Ben maxicepte ilkler yaşıyorum diebilirim...
En çok takıldıgım Site Maxicep..
En çok Arkadaşımın oldugu site Maxicep
En çok msj yazdıgım Site Maxicep
En çok Paylaşım Yaptıgım site Maxicep
En çok Sevdigim ilk Site Maxicep
dahada vardır belkidr ilklerim...
Ben Maxicebi bir aile olarak gördümm Buraya geldigimden beri
Beni Tanıyanlar bilir nasıl biri oldugumu...Öncelikle Bu sitede katkısı olan herkeze tşk ederim...Bir kere Ayrılıorum dedim ama geri geldim..Paylaşım yaparkenn çok mutlu birşekilde emek harcayarak yaptıgım herşeyde Maxicep için beni sevindirio zaten..Ben hep burdayım İnş. tabi
Biz Bu siteyi hayatta satmayız satmıcazda Ben ve Bildigim bir kaç kişi Buna emin olun...Satanları gördük..
Belki Biz Eski Üye olarak Paylaşımlarımızla siteye temel olabilmişizdir
Yeni Üye arkadaşımlarımada Bu sitede kalıcı olmalarını isterim..
Bildiginiz Bir şeyleri Kendinizde Saklamanın size Yararı Olmaz...Paylaşın ki Birileride yararlansın
Paylaşmak güzeldir...Teşkkür etmek emege saygı duymak herzaman güzeldir
bunları unutmayalım...
Hazır içimi dökmüşken son kez sitede bir saygısızlıgım olduysa k.bakmayın zor günler geçiriyorum..Bunu Bilen bir kişi var o da beni anlıyordur...(ftmnr)
Herkezin Darısı Başına...
Bayramınız Mübarek Olsun...
Saygılarımla OuSsS
Benim için çok duygusal bir an..2005 yılı üye oldugumda Maxicep te daha çok yeniydim...yapılan paylaşımlar çok hoşuma gidiyordu...Ve bende paylaşıma başlamıştım ve Siteye çok ısınmıştım...Maxicebi çok seviyorum şahsen
Ve Ben maxicepte ilkler yaşıyorum diebilirim...
En çok takıldıgım Site Maxicep..
En çok Arkadaşımın oldugu site Maxicep
En çok msj yazdıgım Site Maxicep
En çok Paylaşım Yaptıgım site Maxicep
En çok Sevdigim ilk Site Maxicep
dahada vardır belkidr ilklerim...
Ben Maxicebi bir aile olarak gördümm Buraya geldigimden beri
Beni Tanıyanlar bilir nasıl biri oldugumu...Öncelikle Bu sitede katkısı olan herkeze tşk ederim...Bir kere Ayrılıorum dedim ama geri geldim..Paylaşım yaparkenn çok mutlu birşekilde emek harcayarak yaptıgım herşeyde Maxicep için beni sevindirio zaten..Ben hep burdayım İnş. tabi
Biz Bu siteyi hayatta satmayız satmıcazda Ben ve Bildigim bir kaç kişi Buna emin olun...Satanları gördük..
Belki Biz Eski Üye olarak Paylaşımlarımızla siteye temel olabilmişizdir
Yeni Üye arkadaşımlarımada Bu sitede kalıcı olmalarını isterim..Bildiginiz Bir şeyleri Kendinizde Saklamanın size Yararı Olmaz...Paylaşın ki Birileride yararlansın
Paylaşmak güzeldir...Teşkkür etmek emege saygı duymak herzaman güzeldir
bunları unutmayalım...Hazır içimi dökmüşken son kez sitede bir saygısızlıgım olduysa k.bakmayın zor günler geçiriyorum..Bunu Bilen bir kişi var o da beni anlıyordur...(ftmnr)
Herkezin Darısı Başına...
Bayramınız Mübarek Olsun...
Saygılarımla OuSsS