Sizi MaxiCep'e Bağlayan Ne Oldu? | Genel Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Üyelerin cana yakın olmaları,adminlerinde bir o kadar cana yakın ve iyi insanlar olmaları.Espri'nin eksik olmaması,gülmenin eğlenmenin hep bi' yeri olduğu için.Ayrıc her konuda yardım eden üyelerinin,adminlerinin olması.Beni buraya bağladı çıkamaz oldu :)...

lolaman

lolaman

Üye
Angry Birds'i indirmek için üye olmuştum sonra diğer oyunları görünce çıldırdım :D yapıştım buraya sonra mesajlarımın arttıkça rütbemin gelişmesi de beni biraz gaza getirdi işte buradayız :D son zamanlarda telefonu hackledim işte :D akıp gidiyo sular :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
2010 da eski telefonuma duvar kağıdı ararken üye olmuştum. Sonra telefon değiştirip uygulama bkarken maxicep e üye olduğumu farkettm :) sonra CFW felan akıp gidiyorum:) günümün büyük bölümü burda geçiyor :)

Otroligt

Otroligt

Üye
Ben oyun aramak için gelmiştim ve sonra gitmiştim. Ama son yıllarda telefonla ilgili her ne yazdıysam karşıma maxicep çıkmaya başladı. Bi baktım üyeliğim varmış :D sonra da bağımlılık yapıyor zaten bünyede :ehe

joker.lg

joker.lg

Üye
dayımdan n97 miniyi ilk alınca baktım dandik oyunlar programlar bende ınternette aradım ne var ne yok diye bir baktım maxicepte n97 oyunları falan yazıyordu ilk başta v5 olduğunu bilmiyordum telefonun bir baktım sadece n97 ye program var sandım aradığım siteyi buldum dedim sonra seni tanıdım gereksizlere uğradım yanlışlıkla orda aykut hikayeleri vardı okudum baştan sona o gun bu gun gereksizdeyim :) sonra samata ekibini kurduk gereksizde öyle iste :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Herkesin de "derin" bir hikayesi varmış ne güzel :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
__xXx__

__xXx__

Üye
aslında ben buraya üye değildim zaten kullandığım hesap ve kayıtlı olduğu email bi arkadaşımın bi ara arkadaştan telefon için oyun program bilemedigim şeyleri öğrenebilecegim bi site var mı dedim burayı önerdi kayıtlı mısın dedim nickini ve şifresini de verdi sonra ben burayı beğenince şifreyi degistim ve kullanmaya başladım daha geçen sene bu zamanlardi yada temmuzdu :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aslında ben buraya üye değildim zaten kullandığım hesap ve kayıtlı olduğu email bi arkadaşımın bi ara arkadaştan telefon için oyun program bilemedigim şeyleri öğrenebilecegim bi site var mı dedim burayı önerdi kayıtlı mısın dedim nickini ve şifresini de verdi sonra ben burayı beğenince şifreyi degistim ve kullanmaya başladım daha geçen sene bu zamanlardi yada temmuzdu :ehe

evet bu zamanlardı. Ramazan ayı gececiler güzel günler somuru: :ehe

• Beğen
Tepkiler: __xXx__

Hasan

Üye
Ben buradaki s60v3 oyun ve programları somurmek için üye oldum :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt