200 liraya nokia 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msafa1905

msafa1905

Üye
    Konu Sahibi
bu arada kalem de olması lazım demi ?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
bu arada kalem de olması lazım demi ?

evet olması lazım kulaklık penası şarj aleti kalemi bataryası hepsine bak orjinalmi diye özellikle bataryaya bazı uyanıklar değiştiriyo çin malıyla orjinali

msafa1905

msafa1905

Üye
    Konu Sahibi
orjinali nerden anlıyorz ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
1
Hologram etiketine bakarken, Nokia connecting hands sembolünü bir açıdan ve Nokia Orijinal Donanımlar logosunu diğer açıdan görebilmeniz gerekir.

2
Hologramı logonun soluna, sağına, aşağısına ve yukarısına doğru çevirdiğinizde, sırasıyla, bir, ki,i üç ve dört nokta görmeniz gerekir.

3
Hologramın kenarındaki yaldızlı kaplamanın altında özel 20 rakamlı bir şifre bulunmaktadır. görmek için yaldızı metal parayla kazıyın.

• Beğen
Tepkiler: msafa1905
msafa1905

msafa1905

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
öenmli değil bende zamanında 550 liraya aldım gittim gibi telefoncuya verdim 200 liraya sonra gittim sordum 380 liraya satıyo :hmmm

msafa1905

msafa1905

Üye
    Konu Sahibi
:) öyle yapıyo telefoncular ama adam 220 dedi bana 200 e indirdim telefonda ins bi sorun yoktur

dejavu178

dejavu178

Üye
550 lira, bu zamanda hele asla verilmez o telefona. bu arada sahibinden'de fiyatlar hep 200 lira civarı.

msafa1905

msafa1905

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten sıfır almıcam 2. el uygun fiyat ve iyi bir telefon bulursam alcaktım bu telefonda iyiye benziyor yarın gidip iyice bi kontrol etcem begenirsem alırım :D

KarakayA67

Onun sfrımı kalmstr yaw :-D

msafa1905

msafa1905

Üye
    Konu Sahibi
telefoncuda varmıs :D 550 lira istiyo.

KarakayA67

:-Doha nerde saklams onu garantsi dwm edrmiki onun serwse gtse sasırır adam :-D

msafa1905

msafa1905

Üye
    Konu Sahibi
:) 2009 da felan üretilenlerden degildir galiba. neyse zaten almam :) 200 liraya bulduguma yarın bi bakayım da begenirsem alcam ama adam tv kablosu yok dedi.kalem usb kablosu varmıs

mystiery_

mystiery_

Üye
yahu bu telefonda ne buluyorsunuz anlamıyorum 2009 yılında çıkmış bir telefon bende de var yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bana bu telefonu bedava verseler almam.sizse hala bu telefonu almayı dusunuyorsunuz almayın kardeşim sonradan pişman olacağınız şeyleri yapmayın.200 liramı biraz daha biriktir daha düzgün yeni nesil giriş seviyesi bi cep alabilirsin ama bunu almanı tavsiye etmem.5800, 3 senelik telefon hala 550 tl ye satanlar var 0 alanlar bile var.yapmayın be paranıza yazık.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
yahu bu telefonda ne buluyorsunuz anlamıyorum 2009 yılında çıkmış bir telefon bende de var yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bana bu telefonu bedava verseler almam.sizse hala bu telefonu almayı dusunuyorsunuz almayın kardeşim sonradan pişman olacağınız şeyleri yapmayın.200 liramı biraz daha biriktir daha düzgün yeni nesil giriş seviyesi bi cep alabilirsin ama bunu almanı tavsiye etmem.5800, 3 senelik telefon hala 550 tl ye satanlar var 0 alanlar bile var.yapmayın be paranıza yazık.

bu teli niye göra kullancagina bagli bisey!!

Bazi arkadaslar teli sadece oyun oynamak ucun alar!!

Bazilari muzik dinlemek ve konusmak ucun alar!!

Bazilari sadece konusmak ucun tel alar!!

Bazilarida sadece hava atmak ucun tel alar!!
Bence 200tl ye 5800 çok iyi tel almayi tavsiye ederim!!

Not: suan piyasada en iyi ve en kaliteli ses 5800 ayit
:oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
:-Doha nerde saklams onu garantsi dwm edrmiki onun serwse gtse sasırır adam :-D

o değilde bizim burada Zonguldak'ta bir telefoncu var elinde sıfır N97 kalmış,bende gördüm ve fiyatını sorayım dedim adam sana 1.000TL olur dedi bende şaşırdım kaldım abi sen dalgamı geçiyorsun dedim ne 1 milyarı dedim 1 milyar ona verdikten sonra illa nokia olacaksa gider n9 alırım dedim :ehe adamda bizim elimizde olan birşey değil dedi bizde zarar edemeyiz gibisinden konuştu bende tamam iyi günler diyip çıktım :ehe :D

msafa1905

msafa1905

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonu ;

-müzük dinlemek
-oyun oynamak
-film izlemek
-konusmak ve msj atmak :D

ayrıca istedigim kamerası kötü olmasın bir kaç resim çekiyim saglam olsn hemen bozulmasın diye alıyorm arastırdım ve en uygun telefonun 5800 oldununa karar verdim.

u_cosar

u_cosar

Üye
telefonu tam olarak test etmen laazım şarj alıyormu kulaklık çalışıyormu ekran dokunmatiği nasıl hafıza kartını okuyor mu sim kartı okuyor mu imei klonlanmışmı vb...

• Beğen
Tepkiler: msafa1905
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Sorunu yoksa kaçırma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt