Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.Maxicep En Komik Resim Yarışması[Katılımlar Tamamlandı](5tl ödüllü)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SpeciaL@
Üye
Birisi resim yollamazsa haber verin ben yedekteyim benim resmim hazır onun yerine ben yollarım =)
Consul9
Üye
Konu Sahibi
onur saka yarışmadan çekildiğini belirtti berkan arkadaşımızı yarışmaya dahil ettik;başarılar
SAINT1
Üye
Oooo ben bu kadar uğraşsam kesin birinci olurdum bizde resimleri alalım deyince iş arası alel acele bişiler yaptık.
Bilseydim bööle uzuycaanı uğraşırdım.
Oooo ben bu kadar uğraşsam kesin birinci olurdum bizde resimleri alalım deyince iş arası alel acele bişiler yaptık.
Yok umudu yitirmekle alakası yok acele oldu ondan söylüyorum ben resmi dün öğlenmi ne gönderdim.
Bu kadar zaman olduğunu bilsem daha güsel bişiler yapardım.O yüzden yaneee.
Hadi oylama başlasın artık yaaaa.
SpeciaL@
Üye
evet ya başlasın hade.=)
Consul9
Üye
Konu Sahibi
göndermeyen kalmadı ama madalimertin resim çok küçük sanırım upload edememiş tam şimdi biraz onunla uğraşıyorum..
SpeciaL@
Üye
tamam hade hemen bitir yaw çok heyecenlıyım =)
Consul9
Üye
Konu Sahibi
paniğe gerek yok şunun ucunda 5 lira war o
.eRCaN.
Üye
Bence de beyler paniğe,heyecana,strese gerek yok.Altı üstü 5 TL
Hak eden kazansın ..
SpeciaL@
Üye
ben para için yarışmıyorum sadece eğlence için =)
madalimert
Üye
sonunda düzgünce upload ettim.imageshack yüzünden kafayı yicektim nerdeyse bi upload 5 dakikamı aldı