Maxicep En İyi Fotoğrafçısını Arıyor 2 (5 TL Ödüllü)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep En İyi Fotoğrafçısını Arıyor 2 (5 TL Ödüllü)
Evet arkadaşlar geçenlerde böyle bir yarışma yapılmıştı ve neden 2. yapılmasın.Belki katılamayanlar olmuştur.Bu yüzden ikincisini düzenlemek istedim.
KURALLAR
1-)En az 50 mesajı olan üyeler katılabilecektir, en az bir aydan beri üye statüsünde olunmalıdır.

2-)Yarışmaya katılacağınız fotoğraftan iki tane çekeceksiniz. Biri normal üzerinde hiçbir şey bulunmayan fotoğraf, diğeri ise aynı kareyi alıp bu sefer parmağınızla 1 yapıp çektiğiniz fotoğraf. Böylece sahte resimlerin önüne geçilecek.

3-)Katılımcı sayısı en az 10,en fazla 20 üye ile sınırlıdır.5 de yedek katılımcı alınacaktır.

4-)Katılmak isteyenler bu konuya katılmak istiyorum yazıp daha sonra fotoğraflarını özel mesaj yoluyla http://www.maxicep.com/ozelmesaj/?do=newpm&u=2332767 adresinden göndermeleri yeterlidir.

Not:Fotoğrafınızı istediğiniz şekilde çekebilirsiniz.Hiçbir kısıtlama yoktur.İster duvarı ister kaldırımı çekin ama güzel fotoğraflar çekin :D

-KATILIMCILAR-

Joker.

Joker.

Üye
Katılıyorum

Metin MF

Metin MF

Üye
buna katılmayacağım çünkü güzel fotoğraf çekemem :dry:

asigsasi

asigsasi

Üye
ben bu sefer de varım

gevhern

gevhern

Üye
Ben katılıyorum en fazla kaç fotoğraf çekebiliyoz

Joker.

Joker.

Üye
tabikide 1 tane atkadaşım

gevhern

gevhern

Üye
tamam atkadasim benim :aha:

EneSinan

EneSinan

Üye
1 yapıp derken olayı anlamadım

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bende varım yine.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ya katılmak istediğimiz fotoğrafı çok önceden çektiysek :hmmm parmak koyamazsak :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

PS amcamız çok pis sırıtıyo:ehe
Can bu fotoğrafı arkadaşın anlaması için/örnek olsun diye shopladım. Zaten katılacak olsam emin olun daha iyisini yaparım ve kimse ps olduğunu anlayamaz bile :ehe

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Katılmak istiyorum :) Bu arada yarışma başlamadan önce katılanları özel mesajla uyarırsan iyi olur unutabiliyoruz :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

fotoğrafın başka birinden yada bir yerden alınma ihtimali için. bence güzel bi önlem.

güzel de öyle resim bi daha denk gelmiyor. Birde şöyle birşey var bilgisayardan fotoğrafın özelliklerine girince ne zaman çekildiği hangi model ile çekildiği zaten gösteriliyor :hmmm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

güzel de öyle resim bi daha denk gelmiyor. Birde şöyle birşey var bilgisayardan fotoğrafın özelliklerine girince ne zaman çekildiği hangi model ile çekildiği zaten gösteriliyor :hmmm
internette one x ile yeni çekilmiş bir çok fotoğraf bulabilirim mesela :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt