Consul9
Üye
3.Maxicep En Komik Resim Yarışması[yarışma başlıyor](7 tl ödüllü)Resimler Alınıyor!
arkadaşlar daha önce 2 kez yapıldı ve biz bu yarışmalarda epey gülmüştük ee hadi yine gülelim 
Yarışma Kuralları
1) En az 50 mesajı olan üyeler katılabilir.
2)Katılımcının en az 1ay üye olmuş olması gerekmektedir.
3) Yarışmaya katılmak isteyenler ''katılmak istiyorum'' diye cevap yazmaları yeterlidir.
4)Katılım 10 üye ile sınırlıdır..
arkadaşlar resimleri buraya atmayın katılımlar tamamlandığında ben sizden özel mesaj yoluyla resimleri alacağım
ödül:7 tl
evet bunlar faso fisoydu,şimdi gelelim asıl konuya
Ben photoshop yapacağınız resmi maxicep yönetiminin adanada buluşmasından almayı düşündüm ama yöneticilerin karşı çıkabilme ihtamalini göze alarak "bahçelerde tin tin koca kafalı justin"i photosoplayın diyorum ama eğer yöneticiler olumlu yaklaşırsa onların resmini photoshoplarsınız 
Katılımcılar
arkadaşlar hasan abiyle(chavrash) konuştum 8 kişi olsa ödül olur mu diye sıkıntı olmaz dedi yarışma konusunu açıyorum beklemede kalın

Yarışma Kuralları
1) En az 50 mesajı olan üyeler katılabilir.
2)Katılımcının en az 1ay üye olmuş olması gerekmektedir.
3) Yarışmaya katılmak isteyenler ''katılmak istiyorum'' diye cevap yazmaları yeterlidir.
4)Katılım 10 üye ile sınırlıdır..
arkadaşlar resimleri buraya atmayın katılımlar tamamlandığında ben sizden özel mesaj yoluyla resimleri alacağım

ödül:7 tl
evet bunlar faso fisoydu,şimdi gelelim asıl konuya
Ben photoshop yapacağınız resmi maxicep yönetiminin adanada buluşmasından almayı düşündüm ama yöneticilerin karşı çıkabilme ihtamalini göze alarak "bahçelerde tin tin koca kafalı justin"i photosoplayın diyorum ama eğer yöneticiler olumlu yaklaşırsa onların resmini photoshoplarsınız 
arkadaşlar yardımcı olması açısından önceki yarışma:http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/2-maxicep-en-komik-resim-yarismasi-oylama-380857.htmlKatılımcılar
Kod:
[B]1-bboyQ7 (resim bekleniyor )
2-'Enver' (resim alındı )
3-caglet (resim alındı )
4-Despite(resim alındı )
5-djkeles (resim alındı )
6-One907(resim bekleniyor )
7-forcecell (resim alındı )
8-Bluetoooth(resim alındı )
9-Utku(resim alındı )
10-ertug001(resim alındı )[/B]
arkadaşlar hasan abiyle(chavrash) konuştum 8 kişi olsa ödül olur mu diye sıkıntı olmaz dedi yarışma konusunu açıyorum beklemede kalın

Bu arkadaş iyidir, burnunu falan yamultun işte.