Maxicep En İyi Fotoğrafçısını Arıyor 2 (5 TL Ödüllü)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EneSinan

EneSinan

Üye
ben yolladım foto'yu özelden. N70'le çektim 2 mp ama idare :)

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
    Konu Sahibi
Sayin arkadaslar bilgisayarda degilim katilan arkadaslara basarilar diliyor ve yepyeni ve parmaginizi koyarak cekilmeyen fotograflar diskalifiye olmaniza neden olur.O yuzden guzel fotolar bekliyorum.Simdiden tesekkurler.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Sayin arkadaslar bilgisayarda degilim katilan arkadaslara basarilar diliyor ve yepyeni ve parmaginizi koyarak cekilmeyen fotograflar diskalifiye olmaniza neden olur.O yuzden guzel fotolar bekliyorum.Simdiden tesekkurler.

peki birşey soracağım. Nokia 603 var bende yakın çekim yapmak için lens kullanmakta sakınca var mi ?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Beni de yaz Osman.

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Katılırdım ama çektiğim güzel bir foto var 1 ay öncesinden. Ama parmak koymadım o zamanlar , katılmıyorum o zaman napim :D

abandonware

abandonware

Üye
Photoshop konusuna açıklık getirmemişsin...

Symbianize

Symbianize

Üye
Ya benim foto varda eski ama forumdaki herkes biliyo iphone la ilk fotografim ayni fotoyu bulmam imkansiz bidaha katilaam olmazmi ?

gevhern

gevhern

Üye
Ben foto ları attım 5800 3.2 mp olduğu için kötü olabilr bu yüzden resimlerin altına çekilen makineyi de yazarsak iyi olur çünkü şimdi nikonla çekilenle benimki bir değil

Joker.

Joker.

Üye
Ya benim foto varda eski ama forumdaki herkes biliyo iphone la ilk fotografim ayni fotoyu bulmam imkansiz bidaha katilaam olmazmi ?

Olmaz Onun Parmaklısı gerekiyo

Bendede Şahne fotolar bar lakin 2-3 gündür Yeni foto karesi arıyom çekmek için

Consul9

Consul9

Üye
Vayy bizim yarışmanın 2 si düzenleniyor ha :) Unutmadan ben de bir iki kural daha diyeyim,fotolarda kesinlikle oynama yapmıyorsunuz.Yani yapacaksanız da anlaşılmamalı :ehe.Katilimcilara basarılar.Onceki yarışma konusundaki oy dağılımına falan bakarak hangi Tur resimlerin daha cok oy aldığını görebilirsiniz.Boylece fotonuzu da ona göre çekersiniz :)

Joker.

Joker.

Üye
Vayy bizim yarışmanın 2 si düzenleniyor ha :) Unutmadan ben de bir iki kural daha diyeyim,fotolarda kesinlikle oynama yapmıyorsunuz.Yani yapacaksanız da anlaşılmamalı :ehe.Katilimcilara basarılar.Onceki yarışma konusundaki oy dağılımına falan bakarak hangi Tur resimlerin daha cok oy aldığını görebilirsiniz.Boylece fotonuzu da ona göre çekersiniz :)

Ben bi ara güneşim doğuşunu çekicem ama evden çıkamıyom

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sanalmevzi konuyu organize edememişsin. İlk önce katılımcılar yazılır sonrada belli bi tarihten sonra atılır fotolar. Bizde daha katılımcı listesi yok.

gevhern

gevhern

Üye
sanalmevzi galiba mefta oldu

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim attığım özel mesaja hala cevap gelmedi :hmmm

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Ama artık forumda yokum bu yüzden yarışma iptal.Hepinizden özür dilerim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:züü: Neden?

MrTech

MrTech

Üye
benimkine de gelmedi .

Joker.

Joker.

Üye
Ben Düzdnlerim :) Sorun Yok Ta Uzun Sürer Biraz :) Mobilim Çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt