2 cihaz arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz telefonu kullanmış kişiler yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ssusku

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
2 cihaz arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz telefonu kullanmış kişiler yardım
arkadaşlar dün turkcell mağazasına gittim s3mini fiyatını sormak için bana gerçek orjinali Yani orjinal fabrika ürünü sıfır fiyatı 940 lira ve yan sanayi ürünü Yani batarya şarj cihazı kulaklık yan sanayiymis bunlar fiyat 870 dedi sonra bende s2 varmi dedim bir tane ikinci el var dedi yurtdışı pasaport kayıtlı 6...7 ay kullanılmış var çok temiz mutaait kullanmış temiz dedi bunada 750 tl dedi sizce hangisini almalıyım bu 3 cihaz içinde ?

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşım Cep telefonu bölümüne de yazmışsın aynı konuyu. Sana 940 TL'lik S3 Mini almanı öneririm. Hiç değilse kafan rahat olur.

ssusku

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Cep telefonu bölümüne de yazmışsın aynı konuyu. Sana 940 TL'lik S3 Mini almanı öneririm. Hiç değilse kafan rahat olur.

teşekkür ederim orada yazmayan olur diye burdada konu açtım.

rodinatr

rodinatr

Üye
Kardes s3 mini daha guncel bir telefon benim tercihim mini oldu cokta memnum.

alical33

alical33

Üye
s3 miniye 940 tl verene kadar bence nt den 1249 tl ye s3 al

ssusku

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
s3 çok büyük benim tercihim s3mini o bile kullandığım telden büyük :)

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 mini al fakat başka bir yerden bakabilirsin fiyatı 900 tl'ye kadar düştü.

ssusku

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
ben konuştum turkcell mağazası ile kullandığım c6.01 i 300 liraya alıyorlar bende üstüne 600 lira veririm dedim Senin tercihin karar sen ver dediler çok istiyorum androide geçmeyi fakat pişman olurmuyum diye çok düşünüyorum.

kuralsiz9

Üye
gittigidiyordan mesaj geldi 649 TL + %10 World puan ile S3 mini var,Samsung a o kadar para verme alıyorsan ucuz al bari.

neksushot

Üye
oyun oynıcaksan gta gibi galaxy note al bendede note var çok iyi gta ları fulledim tele hemde ekran demir gibi s2 alma gorilla glass yok onda tavsiye

ssusku

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
yok ben s3 miniye karar verdim

gittigidiyordaki ürünler orjinal ürünmu yansanayi mi ?bu alacağım ürün orjinal samsung fabrika ürünü.

neksushot

Üye
xd sen bilirsin oyun oynıcaksan yani note al ekran demirgibi hiç öyle altı kırılır önü çatlar baş parmakla bastırınca kırılırmı diye sorunlar olmaz rahat rahat oynan zaten ben sırf gta3 var gta vc var diye bu tele 1500 tl ödedim tokatta

- - - Eklendi - - -

birde telciden al siteden alma güven olmaz

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
yok ben s3 miniye karar verdim

gittigidiyordaki ürünler orjinal ürünmu yansanayi mi ?bu alacağım ürün orjinal samsung fabrika ürünü.

en doğrusunu yapiyorsun kardeşim orjinal samsung türkiye garantisi herzaman bir adim öndesin demektir kafan rahat olur

ssusku

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
goldta s3 mini fiyat 820 lira buda orjinal samsung garantisiymiş burda gold mağazasına gittim sordum indirimdeydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt