(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

draw1907

draw1907

Üye
ya arkadaslar ben bunu yükledim fakat ekranı yan çevirdigimde videodaki gibi yan dönmüyor hatta hiç yan dönmüyor nedendir acaba?

ferruki

ferruki

Üye
ya arkadaslar ben bunu yükledim fakat ekranı yan çevirdigimde videodaki gibi yan dönmüyor hatta hiç yan dönmüyor nedendir acaba?

ayarlardan sensör ayarlarına gireceksin orayı açık yap sorun çözülür..

--------------- Ekleme ---------------

Yeni ve kapsamlı bir fw hazırlıyorum ancak üniversitede upload imkanım olmadığı için dönem arası eve döndüğümde siteye uploadını gerçekleştireceğim. Şuan kendi telefonumda 10gündür test aşamasında. Sorunu yok..

sabırsızlıkla bekliyoruz.. :oke:

cyberfear

Üye
çok sağol kardeş yaptım olduu:D

ferruki

ferruki

Üye
çok sağol kardeş yaptım olduu:D

rica ederim kardeş yardımcı olduğuma sevindim.. :)

tabi yardımcı olan bensem :) değilsem kusuruma bakmayın :)

canın sağolsun telefon bizde nasıl olsa bekleriz.. :) acelemiz yok :D

ersin5589

Üye
Geri orjinal 5800 mpduna naısl geciricem yardımcı olurmsuunuz garantiye göndermem laızm

ozgunb

ozgunb

Üye
İl Halk Kütüphanelerinde internet bedava. oradan upload edebilirsin.

Tracy35

Tracy35

Üye
cok Guzell FW kendi internet tarayıcısından Youtube facebook gibi siteleri vdeosunu ızlıyorum :=) ama Bir Sorun var sadeçe
RomPatcher kurulu glmıyor ben Kendım Kurdum 3 4 Gündürde kulanıyorum Bu FW yi heç de format atmayı iştemem Ama En iyisi çıkana Kadar şimdilik teşekürler :==)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Geri orjinal 5800 mpduna naısl geciricem yardımcı olurmsuunuz garantiye göndermem laızm

Navifirm ile Product Code'una göre orjinal v51 fwni indir. C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356'nın içine at. Sonra JAF'ı çalıştır. BB5ê tıkla Dead USB - Manual Flash - Factory Set'i seç sonra USE INI'ye tıkla bir menü açılacak ordan RM-356'yı seç. Attığın dosyalar otomatik bulanacak. Sonrasında FLASH tuşuna basacaksın. Gerisi aynı.

İl Halk Kütüphanelerinde internet bedava. oradan upload edebilirsin.

Upload edebilirim ama sonra sorunlara nasıl cevap vereceğim? Haftada bir girmem fwyi yükleyipte sorunlarla karşılaşanlara nasıl çözüm olacak?

cok Guzell FW kendi internet tarayıcısından Youtube facebook gibi siteleri vdeosunu ızlıyorum :=) ama Bir Sorun var sadeçe
RomPatcher kurulu glmıyor ben Kendım Kurdum 3 4 Gündürde kulanıyorum Bu FW yi heç de format atmayı iştemem Ama En iyisi çıkana Kadar şimdilik teşekürler :==)

RomPatcher'i otomatik yüklü gelmesine ayarlamadım. Çünkü mod v.s yüklemeyecekseniz RomPatcher'a gerek yok. Zaten hackli. Ayrıyetten mod yükleyecekler ise RomPatcheri sis dosyası ile rahatlıkla yükleyebiliyor. Böylece iki tarafında işi görülmüş oluyor :oke:

cyberfear

Üye
fotoğraflar açılmıyor hafıza dolu falan yazıyo

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
fotoğraflar açılmıyor hafıza dolu falan yazıyo

Telefonu uzun süreli kullanımda bu hatayı verebilir. 5800XM'in rami az olduğu bazen telefon şişme yapabiliyor. Teli kapatıp açmayı deneyin. PNHT'nin bence c6 fw entegresindeki en büyük hatası bu olmuş. Orjinal 5800XM galerisi aynen kalmalıydı. C6 galerisi çok ram kullanıyor.

goksel722

goksel722

Üye
usta fw yi epydir kullanıyorum bir sorun yoktu son 3 güne kadar şuan cihaz ara sıra ekran kararıp kendini kapatıp açıyor bunu sebebi nedendir acaba? birde yeni fw de şarjın daha uzun süre gitmesi ayarlanamaz mı?

m.milamur

Üye
MegaloManiaX Arkadaşım, dönem sonunu bekelesende bizi bir an önce yeni hazırladığın FW ye kavuştursan çok memnun olacağız. Daha önceden upload etme imkanın yok mu? Birde C6 FW sini mi kullanayım yoksa N97 mini FW sini mi? Hangisini tavsiye edersin?

draw1907

draw1907

Üye
ya arkadaslar ben bu fw yi yükledim fakat menü tuşundaki beyaz ışık arada yanıp sönüyo kafasına göre. ekran wigdetlerinde bulunan rehber kısayollarına kimseyi ekleyemiyorum. zaten aylin konuşmayı unutmuş.

nedendir acaba?

birde telefonla konuşurken ekran dokunmatiği yine aktif halde duruyor.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
usta fw yi epydir kullanıyorum bir sorun yoktu son 3 güne kadar şuan cihaz ara sıra ekran kararıp kendini kapatıp açıyor bunu sebebi nedendir acaba? birde yeni fw de şarjın daha uzun süre gitmesi ayarlanamaz mı?

Sonradan yüklediğiniz bir program neden olabilir. Örneğin bende RamBlow bazı kullanmam gereken programlardan dolayı çalışmıyor. Çalıştırdığımda tel restart atıyor. Sizde de bu gibi programlardan kaynaklanıyordur. Bazen programlar birbirleriyle uyumlu olamayabiliyor.

MegaloManiaX Arkadaşım, dönem sonunu bekelesende bizi bir an önce yeni hazırladığın FW ye kavuştursan çok memnun olacağız. Daha önceden upload etme imkanın yok mu? Birde C6 FW sini mi kullanayım yoksa N97 mini FW sini mi? Hangisini tavsiye edersin?

C6 Kullanman daha iyi. Çünkü Modları C6'ya göre yaptım. N97'de çalışmıyor bazıları. FW ile de bu haftasonu ilgileneceğim. Sınavlarım bu hafta bitiyor. Kesin haftasonu çıkarır yayınlarım demiyorum ama..

ya arkadaslar ben bu fw yi yükledim fakat menü tuşundaki beyaz ışık arada yanıp sönüyo kafasına göre. ekran wigdetlerinde bulunan rehber kısayollarına kimseyi ekleyemiyorum. zaten aylin konuşmayı unutmuş.

nedendir acaba?

birde telefonla konuşurken ekran dokunmatiği yine aktif halde duruyor.

İlk sayfayu tam okumadığından bu sorunlarla karşılaşıyor olabilir misin acaba??

ferruki

ferruki

Üye
C6 Kullanman daha iyi. Çünkü Modları C6'ya göre yaptım. N97'de çalışmıyor bazıları. FW ile de bu haftasonu ilgileneceğim. Sınavlarım bu hafta bitiyor. Kesin haftasonu çıkarır yayınlarım demiyorum ama..

sınavda başarılar kardeş.. ;)

komiser19

Üye
arkadaşlar ben c6fw kurdum wifi ve internete girmez oldu wireless bulnuyor bağlan diyorum şifryi giriyorum bağlandı diyor hemen ardından biliiyor yazıyor web taracıyı başlat dedim de ise bağlantı kurulamıyor hemen ardından web: işlem gerçekleştirelimiyor yazıyor yüklediğim fw den mi kaynaklandı diye öğrenmek için orjinal fw yi yükledim düzeldi tekrar c6 fw xpeed yükledim yine aynı sorun yardımcı olursanız sevinirim

evlattr

evlattr

Üye
arkadaşlar videolar bölümünde bluwtooth ile video göndermek istiyorumama gönderme seceneğiçıkmıyor

alemci216

Üye
Çok teşekkür ederim. İnşallah yeni sürümleride bekliyoruz.

çağlar23

çağlar23

Üye
wifi ile internete girmiyor kardes hersey cok güzelde bu kafamı bozdu sebebi nedir acaba sunucu ismi yanlıs diye bi hata veriyor

Üst Alt