ya arkadaslar ben bunu yükledim fakat ekranı yan çevirdigimde videodaki gibi yan dönmüyor hatta hiç yan dönmüyor nedendir acaba?
Yeni ve kapsamlı bir fw hazırlıyorum ancak üniversitede upload imkanım olmadığı için dönem arası eve döndüğümde siteye uploadını gerçekleştireceğim. Şuan kendi telefonumda 10gündür test aşamasında. Sorunu yok..

hadi hayırlısı kolay gelsin

ayarlardan sensör ayarlarına gireceksin orayı açık yap sorun çözülür..
--------------- Ekleme ---------------
sabırsızlıkla bekliyoruz..![]()

çok sağol kardeş yaptım olduu![]()

değilsem kusuruma bakmayın 
acelemiz yok 
Geri orjinal 5800 mpduna naısl geciricem yardımcı olurmsuunuz garantiye göndermem laızm
İl Halk Kütüphanelerinde internet bedava. oradan upload edebilirsin.
cok Guzell FW kendi internet tarayıcısından Youtube facebook gibi siteleri vdeosunu ızlıyorum :=) ama Bir Sorun var sadeçe
RomPatcher kurulu glmıyor ben Kendım Kurdum 3 4 Gündürde kulanıyorum Bu FW yi heç de format atmayı iştemem Ama En iyisi çıkana Kadar şimdilik teşekürler :==)

fotoğraflar açılmıyor hafıza dolu falan yazıyo
usta fw yi epydir kullanıyorum bir sorun yoktu son 3 güne kadar şuan cihaz ara sıra ekran kararıp kendini kapatıp açıyor bunu sebebi nedendir acaba? birde yeni fw de şarjın daha uzun süre gitmesi ayarlanamaz mı?
MegaloManiaX Arkadaşım, dönem sonunu bekelesende bizi bir an önce yeni hazırladığın FW ye kavuştursan çok memnun olacağız. Daha önceden upload etme imkanın yok mu? Birde C6 FW sini mi kullanayım yoksa N97 mini FW sini mi? Hangisini tavsiye edersin?
ya arkadaslar ben bu fw yi yükledim fakat menü tuşundaki beyaz ışık arada yanıp sönüyo kafasına göre. ekran wigdetlerinde bulunan rehber kısayollarına kimseyi ekleyemiyorum. zaten aylin konuşmayı unutmuş.
nedendir acaba?
--------------- Ekleme ---------------
birde telefonla konuşurken ekran dokunmatiği yine aktif halde duruyor.