(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
belki komik gelicek ama bu ayrıntıyı daha önce okumuş olsam bu yazılımı yüklemezdim hızı gayet güzel eski fw a dönmek te istemiyorum onda tema efektleri çalışmıyor umarım saat gitmeyen ve hızlı bir fw bulurum teşekkürler :hmmm

bir sorum daha olacaktı ilk sayfada yayınlanan fw ların hepsi bu şekildemi saat kalan varsa hemen onu yüklüycem de :D

Maalesef hepsi bu şekilde. Dediğim gibi telefon üzerinden uygulanabilen bir modifiye olsaydı C6/N97 FW İçin Modlar konusundan paylaşacaktım. Böylelikle fwye eklemeyip isten mod olarak yükleyebilecekti. ama ne kötüdür ki mod olarak çalışmıyor. Bu yüzden istekler doğrultusunda eklemek durumunda kaldım.

yusufcan22

Üye
yinede teşekkürler belki zamanla alışırım emeğinize sağlık:oke:

murti61

Üye
ben 5800 da c6 görünümünü ve widget ları kullanmak istiyorum.yeniyim bu konuda,bunu burdaki yöntemlemi yapıyoruz..?

baya1994

baya1994

Üye
merhabalar ben her şeyi yaptım tel kapalı 1 kere kısa basıyorum ama atmıyor fw yi hata veriyor eskiden olurdu şimdi olmuyor

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ben 5800 da c6 görünümünü ve widget ları kullanmak istiyorum.yeniyim bu konuda,bunu burdaki yöntemlemi yapıyoruz..?

ilk sayfadaki işlemleri sırasıyla uygulayın

merhabalar ben her şeyi yaptım tel kapalı 1 kere kısa basıyorum ama atmıyor fw yi hata veriyor eskiden olurdu şimdi olmuyor

Önce teli pc suite ile bağlayıp pc suite programını açın. Telefona destek yazılımı yüklendikten sonra tekrar deneyin.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Arada benim gibi yazmış olabilir tüm yorumları okumadım çünkü ama bu firmware de flash player 4 olamaz çünkü ne n97 de ne de c6 da flash player 4 desteği yok.Yani bu firmware sırf bu yüzden yükleyecek arkadaşların dikkatli olması gerekir.

simaros

simaros

Üye
Ben mod ları yükleyemedim lütfen daha ayrıntılı (imkan warsa resimli) anlatır mısın

cutliam

Üye
abi iyi yapmışsın da bir türlü inmedi bu fw premium hotfiledan 5kb/s ile indiriyorum 3 saat süre biçti bana

egitimtube

Üye
Merhaba
1 sayfaya eklemiş olduğunuz programlar windows 7 de çalışıyormu acaba

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
megalomaniax kardeş merhaba.
bende senin c6 v1 fw si yüklü fakat ciddi derecede batarya sorunu yaşamaya başladım ve v2 yi yüklemek istiyorum.Sorum şu v2 yüklemeden önce hafıza kartına format atmak yerine hafıza kartındaki resim,müzik ve video dosyaları haricindeki dosyalara dokunmadan diğer tüm dosyaları silip fw yükleyebilirmiyim? şimdi o kadar şarkı, playlist, video ve resimi tekrar pcye kopyalayıp tekrar geri atmak çok uğraştırıyor :-) bi çözüm verirsen sevinirim kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

Ya Megalomaniax online olmuyor herhalde.Var mı acaba soruma cevap verecek birisi lütfen?

ferruki

ferruki

Üye
arkadaşlar benim 5530 um var servise gitti geldiğinde yazılımını güncellemişlerdi şu anki versiyon 31.00.05 bu vermiş olduğunuz fw benim cihaza uygun mu acaba.. ayrıca anlatımda 3 adet dosya seçiliyo yüklemek için ama indirdiğim fw klasörünün içinde 7 adet dosya var ben anlatımdaki dosyalarımı flaşlıcam sadece, yoksa hepsini.. son bi soru daha 5530 a hard format nasıl atılır :) tuşluları biliyorum ama dokunmatik olan hakkında hiç bir fikrim yok.. yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar kimse yardımcı olmayacakmı..????

agusilememo

agusilememo

Üye
Yukarıda bahsi geçen tüm adımları 5530xm için uyguladım ve sonuç harıka.sorunsuzca yüklendi her şey. Artık telefonum c6 oldu.çok teşekkürler kardeş.
Bir de bir şey soracağım: Bu yüklediğimiz yazılım hackli mi aynı zamanda? Yani uygulma erişimi açık olacak mı artık, yani unsigned uygulamaları yükleyebilir miyiz?

arkadaşlar benim 5530 um var servise gitti geldiğinde yazılımını güncellemişlerdi şu anki versiyon 31.00.05 bu vermiş olduğunuz fw benim cihaza uygun mu acaba.. Ayrıca anlatımda 3 adet dosya seçiliyo yüklemek için ama indirdiğim fw klasörünün içinde 7 adet dosya var ben anlatımdaki dosyalarımı flaşlıcam sadece, yoksa hepsini.. Son bi soru daha 5530 a hard format nasıl atılır :) tuşluları biliyorum ama dokunmatik olan hakkında hiç bir fikrim yok.. Yardımcı olursanız sevinirim

--------------- ekleme ---------------

arkadaşlar kimse yardımcı olmayacakmı..????

hocam senin versiyon da benimki gibi olmuş, yani yapman gereken ilk sayfadakileri uygulayıp firmware atmak.yani soru yok yapabilirsin.
Hardformat ise; tel kapalı iken; yeşil tuş+kırmızı tuş+fotoğraf çekme tuşuna basılı tutarken açma kapama düğmesine bas, ta ki saat yada pin ya da ülke seçimi ekrana gelene kadar...

rocker.wild

Üye
arkadaslar bilmiyorum burayamı yazıcam ama telefonm c6 dondu bnde bataryayı cıkardım taktım sistem hatası diyor msjlara tıklıorm desteklenmıyor dıyor nasıl halledebilirm bi fikri olan warsa lütfen yazsın

ferruki

ferruki

Üye
Yukarıda bahsi geçen tüm adımları 5530xm için uyguladım ve sonuç harıka.sorunsuzca yüklendi her şey. Artık telefonum c6 oldu.çok teşekkürler kardeş.
Bir de bir şey soracağım: Bu yüklediğimiz yazılım hackli mi aynı zamanda? Yani uygulma erişimi açık olacak mı artık, yani unsigned uygulamaları yükleyebilir miyiz?

hocam senin versiyon da benimki gibi olmuş, yani yapman gereken ilk sayfadakileri uygulayıp firmware atmak.yani soru yok yapabilirsin.
Hardformat ise; tel kapalı iken; yeşil tuş+kırmızı tuş+fotoğraf çekme tuşuna basılı tutarken açma kapama düğmesine bas, ta ki saat yada pin ya da ülke seçimi ekrana gelene kadar...

çok sağol kardeş..:oke:

blackjack8696

Üye
Çok teşekkürler arkadaşım kendi 5800'ıma anlattığın gibi uyguladım, sonuç birebir mükemmel..Emeğine sağlık.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Arada benim gibi yazmış olabilir tüm yorumları okumadım çünkü ama bu firmware de flash player 4 olamaz çünkü ne n97 de ne de c6 da flash player 4 desteği yok.Yani bu firmware sırf bu yüzden yükleyecek arkadaşların dikkatli olması gerekir.

Flash Lite 4 versiyonu var. Ama bu videoları oynatabilecek kadar yeterli bir sürüm değil. Sonuç olarak hala videolar oynatılamıyor..

Ben mod ları yükleyemedim lütfen daha ayrıntılı (imkan warsa resimli) anlatır mısın

Anlatacak birşey yok. Dosyalaeı sadece kopyalayacaksın. Kopyalayabilmen için RomPatcher yüklmen lazım. Hepsi bu kadar.

abi iyi yapmışsın da bir türlü inmedi bu fw premium hotfiledan 5kb/s ile indiriyorum 3 saat süre biçti bana

Maalesef başka yere upload etseydim silinme ihtimali vardı. Bendede hotfile premium olduğu için asla silinmez diye hotfile'a attım.

Merhaba
1 sayfaya eklemiş olduğunuz programlar windows 7 de çalışıyormu acaba

JAF Win XP SP3 uyumluluk modunda sorunsuz çalışır.

megalomaniax kardeş merhaba.
bende senin c6 v1 fw si yüklü fakat ciddi derecede batarya sorunu yaşamaya başladım ve v2 yi yüklemek istiyorum.Sorum şu v2 yüklemeden önce hafıza kartına format atmak yerine hafıza kartındaki resim,müzik ve video dosyaları haricindeki dosyalara dokunmadan diğer tüm dosyaları silip fw yükleyebilirmiyim? şimdi o kadar şarkı, playlist, video ve resimi tekrar pcye kopyalayıp tekrar geri atmak çok uğraştırıyor :-) bi çözüm verirsen sevinirim kardeşim

Ya Megalomaniax online olmuyor herhalde.Var mı acaba soruma cevap verecek birisi lütfen?

PM yoluyla soruna cevap verilmiştir..

arkadaslar bilmiyorum burayamı yazıcam ama telefonm c6 dondu bnde bataryayı cıkardım taktım sistem hatası diyor msjlara tıklıorm desteklenmıyor dıyor nasıl halledebilirm bi fikri olan warsa lütfen yazsın

Büyk ihtimalle eksik yükleme yaptın. JAF ile yüklemeyi yaparken 3 dosyayı da seçip 3 ışığı yeşil yaptıktan sonra FLASH'a bastığından emin ol.

Çok teşekkürler arkadaşım kendi 5800'ıma anlattığın gibi uyguladım, sonuç birebir mükemmel..Emeğine sağlık.

Güle güle kullanın. :oke:

emrh061

emrh061

Üye
abi herşey çok süper bu yazılımda hoparlörden çıkan ses hariç bir kez kurdum fakat müzik dinledikten sonra normal yazılıma geri döndüm c6 yazılımı olduğu için mi sesde bi değişiklik oluyo yoksa sadece bana mı oyle geldi. birde tekrar yüklemek istiyorum şarj süresiden dolayı fakat ses problemini nasıl çözecem yani orjinal yazılımdaki sesi alabilmem mümkün mü acaba ?

khytr89

khytr89

Üye
n97 yazılımı c6 yazılımına göre daha başarılı batarya konusunda. müzik dinledim edge ile nete girdim 24 saat batarya zayıf demedi. c6 ile yaptığım testte ise 6-7 saat sonra pil acayip ısınarak batarya zayıf demişti.Telefon ayarları ise;

Işık sensörü en düşük (ışıklı ortamda artıyor otomatik zaten)
Sensör açık (nette takılırken yatay daha güzel.bunuda kapatsak 1-2 saate yakın bi kazancımız olur)
çift mod kapalı (gsm açık sadece)
tema n series 4 kullanıyorum (yani koyu renkli bi tema)
wl msn ,climate mission oyunu dışında bişey yüklü değil

bu n97 yi dün yükledim. sürümü bu;

Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegalomaniaX V2 Batarya Düzenlemesi Yapılmış FW (Orjinal Menu)

(Normal İşlemci Hızı - Uzun Batarya Dayanma Süresi

ilk başta biraz kasarak gidiyordu hard format atınca biraz rahatladı sonra açıp kapattım birkezde kendine geldi.
ovi mağzayı yüklemek içinde telefonu ingilizce yapın dillerden reset atsın sonra açılınca tel ovi store ye tıklayın installing yazacak hemen.türkçede ve otomatikte yüklenmiyor bu şekilde.

jaf ile fw yükleme yapıncada size tavsiyem sim kartı ve micsd yi çıkarmanız yönünde.micsd yi pc ye takın private,sys,data,system,qf,imei numarasını yazan bi dosya var (gizli klasörleri aktif edin görmek için) onları silin. hard format ve kapama açma yaptıktan sonrada sim i ve micsd yi takın. haritaları yani citiesi silmenize gerek yok.

bu yazdıklarım c6 fwsi içinde oluyor. bi de pili uzun gitse iyi olurdu.phnt den bi haber yok daha

orjinal 5800 a dönmek istersenizde phoenix kullanmanızı tavsiye ediyorum

ferruki

ferruki

Üye
ellerine sğlık kardeş gerçekten mükemmel olmuş bugün falşladım telefona.. yeni telefon almış gibi heycanlanıyorum kullanırken.. :) ellerin dert görmesin..

KittyCold

KittyCold

Üye
5530 Xm Kullanıcıları İçin Hard Format;
*#7870# yi tuşlamanız yeterli. Telefon açılıp kapanıyor ve işlem gerçekleşiyor. Soft format ise *#7370# ile gerçekleşiyor. "Fabrika Ayarlarına Dön" demenin kısayolu .)
Hard Format konusunda tereddüt edenler, bu konuda yer alan FW yi yükledikten sonra denemesini yapabilirler. Çalışmayan radyo *#7870# ile çalışıyor.

Üst Alt