n97 yazılımı c6 yazılımına göre daha başarılı batarya konusunda. müzik dinledim edge ile nete girdim 24 saat batarya zayıf demedi. c6 ile yaptığım testte ise 6-7 saat sonra pil acayip ısınarak batarya zayıf demişti.Telefon ayarları ise;
Işık sensörü en düşük (ışıklı ortamda artıyor otomatik zaten)
Sensör açık (nette takılırken yatay daha güzel.bunuda kapatsak 1-2 saate yakın bi kazancımız olur)
çift mod kapalı (gsm açık sadece)
tema n series 4 kullanıyorum (yani koyu renkli bi tema)
wl msn ,climate mission oyunu dışında bişey yüklü değil
bu n97 yi dün yükledim. sürümü bu;
Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegalomaniaX V2 Batarya Düzenlemesi Yapılmış FW (Orjinal Menu)
(Normal İşlemci Hızı - Uzun Batarya Dayanma Süresi
ilk başta biraz kasarak gidiyordu hard format atınca biraz rahatladı sonra açıp kapattım birkezde kendine geldi.
ovi mağzayı yüklemek içinde telefonu ingilizce yapın dillerden reset atsın sonra açılınca tel ovi store ye tıklayın installing yazacak hemen.türkçede ve otomatikte yüklenmiyor bu şekilde.
jaf ile fw yükleme yapıncada size tavsiyem sim kartı ve micsd yi çıkarmanız yönünde.micsd yi pc ye takın private,sys,data,system,qf,imei numarasını yazan bi dosya var (gizli klasörleri aktif edin görmek için) onları silin. hard format ve kapama açma yaptıktan sonrada sim i ve micsd yi takın. haritaları yani citiesi silmenize gerek yok.
bu yazdıklarım c6 fwsi içinde oluyor. bi de pili uzun gitse iyi olurdu.phnt den bi haber yok daha
orjinal 5800 a dönmek istersenizde phoenix kullanmanızı tavsiye ediyorum