(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

suzunsu

suzunsu

Üye
üsytadım emeğine sağlık her şey mükemmel ve uzun süredir keyifle kullandım.

ancak benim tamamen kendimle ilgili sorunum olan mail mesaj programı.

kendi adıma söylüyorum keşke orjinal olarak nokia messaging programı ile fw gelseydi.

sonradan olabiliyor diyeceksin aöa ben şu imspostinstaller.exe yi bir türlü sildiremedim.

sırf bu yüzden orj c6 ya döndüm.

her şey için tekrar teşekkürler :)

frankendream

Üye
peki samsung i8910 widget özelliği ekleyebilir misiniz?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
abi herşey çok süper bu yazılımda hoparlörden çıkan ses hariç bir kez kurdum fakat müzik dinledikten sonra normal yazılıma geri döndüm c6 yazılımı olduğu için mi sesde bi değişiklik oluyo yoksa sadece bana mı oyle geldi. birde tekrar yüklemek istiyorum şarj süresiden dolayı fakat ses problemini nasıl çözecem yani orjinal yazılımdaki sesi alabilmem mümkün mü acaba ?

Ses için Modların olduğu konudan orjinal 5800 ses dosyalarını indir ve gerekli yerlere at. Konuda atman gereken yer ayrıntılı olarak yazıyordur

n97 yazılımı c6 yazılımına göre daha başarılı batarya konusunda. müzik dinledim edge ile nete girdim 24 saat batarya zayıf demedi. c6 ile yaptığım testte ise 6-7 saat sonra pil acayip ısınarak batarya zayıf demişti.Telefon ayarları ise;

Işık sensörü en düşük (ışıklı ortamda artıyor otomatik zaten)
Sensör açık (nette takılırken yatay daha güzel.bunuda kapatsak 1-2 saate yakın bi kazancımız olur)
çift mod kapalı (gsm açık sadece)
tema n series 4 kullanıyorum (yani koyu renkli bi tema)
wl msn ,climate mission oyunu dışında bişey yüklü değil

bu n97 yi dün yükledim. sürümü bu;

Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegalomaniaX V2 Batarya Düzenlemesi Yapılmış FW (Orjinal Menu)

(Normal İşlemci Hızı - Uzun Batarya Dayanma Süresi

ilk başta biraz kasarak gidiyordu hard format atınca biraz rahatladı sonra açıp kapattım birkezde kendine geldi.
ovi mağzayı yüklemek içinde telefonu ingilizce yapın dillerden reset atsın sonra açılınca tel ovi store ye tıklayın installing yazacak hemen.türkçede ve otomatikte yüklenmiyor bu şekilde.

jaf ile fw yükleme yapıncada size tavsiyem sim kartı ve micsd yi çıkarmanız yönünde.micsd yi pc ye takın private,sys,data,system,qf,imei numarasını yazan bi dosya var (gizli klasörleri aktif edin görmek için) onları silin. hard format ve kapama açma yaptıktan sonrada sim i ve micsd yi takın. haritaları yani citiesi silmenize gerek yok.

bu yazdıklarım c6 fwsi içinde oluyor. bi de pili uzun gitse iyi olurdu.phnt den bi haber yok daha

orjinal 5800 a dönmek istersenizde phoenix kullanmanızı tavsiye ediyorum

Verdiğiniz Yararlı Bilgiler İçin Teşekkürler :oke:

ellerine sğlık kardeş gerçekten mükemmel olmuş bugün falşladım telefona.. yeni telefon almış gibi heycanlanıyorum kullanırken.. :) ellerin dert görmesin..

Güle güle kullan kardeşim :oke:

5530 Xm Kullanıcıları İçin Hard Format;
*#7870# yi tuşlamanız yeterli. Telefon açılıp kapanıyor ve işlem gerçekleşiyor. Soft format ise *#7370# ile gerçekleşiyor. "Fabrika Ayarlarına Dön" demenin kısayolu .)
Hard Format konusunda tereddüt edenler, bu konuda yer alan FW yi yükledikten sonra denemesini yapabilirler. Çalışmayan radyo *#7870# ile çalışıyor.

Verdiğiniz Yararlı Bilgiler İçin Teşekkürler :oke:

üsytadım emeğine sağlık her şey mükemmel ve uzun süredir keyifle kullandım.

ancak benim tamamen kendimle ilgili sorunum olan mail mesaj programı.

kendi adıma söylüyorum keşke orjinal olarak nokia messaging programı ile fw gelseydi.

sonradan olabiliyor diyeceksin aöa ben şu imspostinstaller.exe yi bir türlü sildiremedim.

sırf bu yüzden orj c6 ya döndüm.

her şey için tekrar teşekkürler :)

Silebilmek için RomPatcherdaki open4all.rmp'nin aktif olması gerekli.

peki samsung i8910 widget özelliği ekleyebilir misiniz?

N97 / C6 Gibi Telefonlarda Widget Desteği Mevcut Değildir. Bu FW'de C6 FW'si olduğu için widget desteği yoktur.

ferruki

ferruki

Üye
arkadaşlar 5530 orjinal ses modu için link verebilirmisiniz ben bulamadımda c6 fw kullanıyorum bu arada..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5530 orjinal ses modu için link verebilirmisiniz ben bulamadımda c6 fw kullanıyorum bu arada..

5530um olmadığı için ses codecleri cıkarmayı denememiştim. Çünkü deneme imkanı olmayacaktı telefon olmadığı için. Senin için orjinal 5530 fwsinden çekerdim ama unideyim ve internet cafeden bağlanıyorum bu yüzden bana biraz fazla internet parasına mal olur :) 5530 kullanan arkadaşlar orjinal fwlerden ses codeclerini çıkarabilirler. 5800 ile aynı yerdedir.

omur46

Üye
s.a hocam bende bir problem var phoenix programı ile kurulum yapıyorum ben
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504 içine atıyorum sizin yayınlamış olduğunuz dosyaları dediğiniz gibi
RM-504_31.0.005_prd.core.C00 yazan dosyayının sonundaki --0-- silip --r-- yazıyorum phoenix programı ile scan product diyip ---> flashing update diyorum sonra daha önceki yaptıgım güncellemelerde product code kısmında güncelleme dosyaları geliyordu ama şimdi gelmiyor neyse ben ordan 3noktaya tıklıyorum ve güncelleme dosyalarını görüyorum ve seciyorum
ama secdiğim zaman
"currently selected data-packgage retrieving failed :0x840e0814(-2079455212)- framework the digital signature verification failed because file(s) C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504\RM504_0573223_31.0.005_001.vpl have been modified since the variant realese was signed "
hata kodunu alıyorum sonra program otomatik olarak kapanıyor
sorun neden kaynaklanıyor olabilir tel modeli 5530

ferruki

ferruki

Üye
5530um olmadığı için ses codecleri cıkarmayı denememiştim. Çünkü deneme imkanı olmayacaktı telefon olmadığı için. Senin için orjinal 5530 fwsinden çekerdim ama unideyim ve internet cafeden bağlanıyorum bu yüzden bana biraz fazla internet parasına mal olur :) 5530 kullanan arkadaşlar orjinal fwlerden ses codeclerini çıkarabilirler. 5800 ile aynı yerdedir.

5530 a 5800 ın ses codecini atsam uyumlu olurmu peki.. sitede vardı görmüştüm 1-2 gün önce.. :)

delichaos

Üye
Herşey çok iyi ellerine sağlık... bişey sorucam nokia 5530 un kendi fwsine dönmek istiyorum nasıl yapabilirim... şuanda c6fw yüklü...

sonercandan

Üye
Searching for phone...Not found!!! hatası alıyorum deli gibi yahu :off:

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
conversations bekliyoruz :))

PriZm

PriZm

Üye
Ellerine sağlık bu arada müzik seside artmış gibi yoksa banamı öyle geliyor

omur46

Üye
s.a hocam bende bir problem var phoenix programı ile kurulum yapıyorum ben
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504 içine atıyorum sizin yayınlamış olduğunuz dosyaları dediğiniz gibi
RM-504_31.0.005_prd.core.C00 yazan dosyayının sonundaki --0-- silip --r-- yazıyorum phoenix programı ile scan product diyip ---> flashing update diyorum sonra daha önceki yaptıgım güncellemelerde product code kısmında güncelleme dosyaları geliyordu ama şimdi gelmiyor neyse ben ordan 3noktaya tıklıyorum ve güncelleme dosyalarını görüyorum ve seciyorum
ama secdiğim zaman
"currently selected data-packgage retrieving failed :0x840e0814(-2079455212)- framework the digital signature verification failed because file(s) C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504\RM504_0573223_31.0.005_001.vpl have been modified since the variant realese was signed "
hata kodunu alıyorum sonra program otomatik olarak kapanıyor
sorun neden kaynaklanıyor olabilir tel modeli 5530

sorunumu hallettim tskler :oke:

ferruki

ferruki

Üye
arkadaşlar benim kafama takılan birşey var ya ben c6 fw yi flaşladım güzelde oldu ama indirdiğim klasörde 7 adet dosya çıktı ama anlatımda 3 dosya flaşlıyoruz geri kalan 4 dosya ne işe yarıyo onlarıda telefona atmamız gerekiyormu yapmazsak ne gibi eksikliklerle karşılaşırız acaba..

hllselcuk

hllselcuk

Üye
teşekkürler sorunsuz bi şekilde hallettim :)

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
HOCAM PC'DEN HAFIZA KARTINA ATTIĞIM FOTOLARI GALERİDE GÖSTERMİYO, DOSYA YÖNETİCİSİNDEN GÖRÜYORUM FAKAT GALERİDE YOK, Nokia 5800XM C6 MegalomaniaX V2 Batarya Düzenlemesi Yapılmış FW (Orjinal Menu) BUNU KURDUM _ ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
5530 a 5800 ın ses codecini atsam uyumlu olurmu peki.. sitede vardı görmüştüm 1-2 gün önce.. :)

5530um olmadığı için deneme fırsatım olmadı. Ama çalışabilir benim tahminimce.

Herşey çok iyi ellerine sağlık... bişey sorucam nokia 5530 un kendi fwsine dönmek istiyorum nasıl yapabilirim... şuanda c6fw yüklü...

Navifirmden product codenuza göre orjinal fwnizi indirip JAF'la yükleme yapabilirsiniz.

Searching for phone...Not found!!! hatası alıyorum deli gibi yahu :off:

Nokia PC Suite'i kurup telefonu bir kere bağlayın. Destek yazılımı yüklensin. Sonra JAF'ı üzerine kurun. Tekrar deneyin.

conversations bekliyoruz :))

Alttaki linkten telefon üzerinden conversations'u ekleyebilirsiniz.

Ellerine sağlık bu arada müzik seside artmış gibi yoksa banamı öyle geliyor

Biraz bir artış söz konusu.

arkadaşlar benim kafama takılan birşey var ya ben c6 fw yi flaşladım güzelde oldu ama indirdiğim klasörde 7 adet dosya çıktı ama anlatımda 3 dosya flaşlıyoruz geri kalan 4 dosya ne işe yarıyo onlarıda telefona atmamız gerekiyormu yapmazsak ne gibi eksikliklerle karşılaşırız acaba..

Hayır 3 dosyayı seçmeniz yeterli.

teşekkürler sorunsuz bi şekilde hallettim :)

Güle güle kullanın :oke:

Güle güle kullanın :oke:

HOCAM PC'DEN HAFIZA KARTINA ATTIĞIM FOTOLARI GALERİDE GÖSTERMİYO, DOSYA YÖNETİCİSİNDEN GÖRÜYORUM FAKAT GALERİDE YOK, Nokia 5800XM C6 MegalomaniaX V2 Batarya Düzenlemesi Yapılmış FW (Orjinal Menu) BUNU KURDUM _ ?

Sadece E:/Images'deki resimleri tarar galeri.

ferruki

ferruki

Üye
megalomaniax yeni fw lerin ne zaman gelecek yada yedi fw gelecekmi :)) 5530 için.. :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
megalomaniax yeni fw lerin ne zaman gelecek yada yedi fw gelecekmi :)) 5530 için.. :)

Yeni ve kapsamlı bir fw hazırlıyorum ancak üniversitede upload imkanım olmadığı için dönem arası eve döndüğümde siteye uploadını gerçekleştireceğim. Şuan kendi telefonumda 10gündür test aşamasında. Sorunu yok..

alpme

alpme

Üye
hadi hayırlısı kolay gelsin

Üst Alt