(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

sefayılmaz

sefayılmaz

Üye
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
.....Error booting phone...
Changing mode...Done!

yardımlarınızı bekliyorum

FGHT

Üye
bu yöntem kullandım ve gerçekten çalışıyor.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
.....Error booting phone...
Changing mode...Done!

yardımlarınızı bekliyorum

Alttaki aşamaları izle.

Arkadaşlar Özet olarak anlatıyorum phone not found hatasını...

1: Bilgisayardan Pc suite ve Jaf proğramını tamamen kaldır.....
2: Önce Pc Suiti kurunuz ve telefonu açarak pc suit yardımıyla bağlantıyı sağla.
3: Pc suitle bağlantıyı kes telefonu kapat usb çıkar ve pcye Jaf kur.
4: Telefon kapalıyken usb bağla jaf çalıştır.
5: Flash Dediğinde Soru Soracak Ona EWET der demez ÇOK ama ÇOK Hızlı olacak şekilde ben ewete tıklarken powera dabasıorum.. oluyor..Çok hızlı powere bas olucaktır..
6:Diyelimki yine not found Dedi bende öyle olmuştu..
7: usb yi pcden çıkart başka yuvaya tak yine ewete tıklar tıklamaz powera bas.. Bu sefer görücektir..İşlem başlıyacaktır..

Hadi Kolay Gelsin.......:bye2:

katates

katates

Üye
X6 da çalışırmı bu,?

AllEyesQnMe

Üye
Arkadaşlar alternatif link verebilir misiniZ?
konu çok güzel bu arada ellerine sağlık

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
X6 da çalışırmı bu,?

X6 İçin DM'de birkaç arkadaşın çıkardığı versiyonlar var. Oraya bir bak derim. Kendim foruma koymak isterim ama X6'ım olmadığı için konuyla ilgilenip teknik destek veremem. DM Forumlarına bakmanı öneririm :oke:

underfire

Üye
rofs2 dosyasını nfe ile açıp resource içindeki effects klasörünü silin ve kendi effects klasörünü resource'nin içine yapıştırıp rofs2yi tekrar paketleyin.

yada c2z.rmp'yi telden aktif edip c:resource'ye kendi effects klasörünüzü koyabilirsiniz. Ancak c2z yöntemi buglı bir yöntemdir. Telefonu her açıp kapamanızda temalara girerek önce tema efektini kapalı ardından tema efekti açık yapmanız lazım. Tabi bu arada c2z.rmp RomPatcherda oto başlatmada olmalıdır. Yavaşlatmadan kastınız rehber ve ayarlara girişteki bekleme süresi ise o bütün tema efektlerinde vardır.

evet rehbere ve ayarlara girerken kasıyor gibi geldi bana.. bazı konularda çok hızlı tema efektleri diye yazılar var.. onlarda aynı sorun var mıdır ki? nokianın orjinal tema efekti olsa fena olmazdı yani :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
evet rehbere ve ayarlara girerken kasıyor gibi geldi bana.. bazı konularda çok hızlı tema efektleri diye yazılar var.. onlarda aynı sorun var mıdır ki? nokianın orjinal tema efekti olsa fena olmazdı yani :)

Çok hızlı tema efekti dedikleri. Ayarlar ve rehberde tema efekti koymuyorlar :)

underfire

Üye
Çok hızlı tema efekti dedikleri. Ayarlar ve rehberde tema efekti koymuyorlar :)

peki sana göre en hızlı tema efekti hangisi?? öyle çok detaylı olmasına gerek yok.. vaktin varsa paylaşır mısın??

katates

katates

Üye
DM derken aslında bu konuları hiç bilmiyorum sadece signed yapıp uygulama yüklemeyi biliyorum :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
7610ncu

7610ncu

Üye
5800 orjinal fw kullanıyorum bu c6 tabanlı fw ye nasıl gececegim yapmam gereken farklı birsey varmı digerlerinden

tugrul_27

tugrul_27

Üye
e posta kurulumunda sorun var dostum nasıl hallederiz birtürlü kurulum başlamıyor

--------------- Ekleme ---------------

ovi mağazaya da girmiyo yeni ovi uygulamasını yüklediğim halde girmiyo

regasoft

regasoft

Üye
merhaba MegaloManiaX mreak ettiğim tek bişey var sen hangi CFW yi kullanıyorsun yane V1 mi V2 :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
5800 orjinal fw kullanıyorum bu c6 tabanlı fw ye nasıl gececegim yapmam gereken farklı birsey varmı digerlerinden

Ilk sayfadaki talimatlari aynen uygulayin.

e posta kurulumunda sorun var dostum nasıl hallederiz birtürlü kurulum başlamıyor

ovi mağazaya da girmiyo yeni ovi uygulamasını yüklediğim halde girmiyo

yuklemeden sonra hard format attınız mı? Ayrıyetten ovi uygulamasını yüklemeden önce yazılım güncellemelerini yapın.

merhaba MegaloManiaX mreak ettiğim tek bişey var sen hangi CFW yi kullanıyorsun yane V1 mi V2 :)

Edit yaptığım için sürekli değişiyor. V1e benzer bir fw şuanlık.

Edit yaptığım için sürekli değişiyor. V1e benzer bir fw şuanlık.

7610ncu

7610ncu

Üye
cevapların için tesekkürler bi sorum daha var bu c6 fw yi yükledigimizde orjinale geri nasıl dönebiliriz eskisi gibi jaf ile navifirmden dosyaları indirip program files - common files-rm356 oraya atarak dönebilirmiyiz

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
cevapların için tesekkürler bi sorum daha var bu c6 fw yi yükledigimizde orjinale geri nasıl dönebiliriz eskisi gibi jaf ile navifirmden dosyaları indirip program files - common files-rm356 oraya atarak dönebilirmiyiz

evet v51 orjinale dönebilirsiniz.

Denibo

Üye
Fw Süper olmus kardeşim en iyi fw şuana kadar tuşlarda sönüyor çok başarılı 4x4 menü ve şarj uzun süreli fw yi attım gerçekten orjinalliği bozmamıssın cok iyi fakat bi sorum olcak

images e resimleri atıyorum gözüküyor telefonu kapatıp açınca resimler gözükmüyor onun çözümü ne acaba

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Fw Süper olmus kardeşim en iyi fw şuana kadar tuşlarda sönüyor çok başarılı 4x4 menü ve şarj uzun süreli fw yi attım gerçekten orjinalliği bozmamıssın cok iyi fakat bi sorum olcak

images e resimleri atıyorum gözüküyor telefonu kapatıp açınca resimler gözükmüyor onun çözümü ne acaba

Rompatcherda c2z.rmp felan mı aktif? FWlerde böyle bir sorun mevcut değil kardeş çünkü.

Üst Alt