evet o hep aktif ondanmı oluyor acaba kardeşim
Evimdeki pcnin usb portu arızalı o yüzden Fwyi internet kafede yükleyeceğim. Müzik, video, resim gibi yedeklerimi bilgisayara atıyorum, fakat nokia pc suite programını yükleyince çalışabilmesi için restart istiyor ya pcyi restart yapınca maalesef internet kafenin pc si herşeyi siliyor.
Evimdeki pcnin usb portu arızalı o yüzden Fwyi internet kafede yükleyeceğim. Müzik, video, resim gibi yedeklerimi bilgisayara atıyorum, fakat nokia pc suite programını yükleyince çalışabilmesi için restart istiyor ya pcyi restart yapınca maalesef internet kafenin pc si herşeyi siliyor.
O yüzden sadece jaf ile yükleyebilirmiyim? Nokia pc suıte gerekli mi değil mi? Biri noolur hemen cevap versin kafedeyim ve kafayı yiyeceğim![]()
Nokia pc suite i driverların tam kurulması için kuruyoruz zaten. Cafe pcsindede bu driverların kurulu olmayacağı için nokia pc suite kurmadan phone init data yada benzer hatalar alacasınız.

jaf da böyle bir hata alıyorum nedenini anlıyamadım
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

Daha Yüklemedim Ama Kullanıcı Yorumlarına Bakılırsa Güzel Yapmıssın Ellerine Saglık Bende 5800 ıma bu fwyi yüklemek istiyorum ama
istedigim zaman daha sonra telefona kendi fwsine nasıl cevirebilirim+
bu c6 fwsini yüklerken yada yükleme sonunda telefona yazılımsal zarar verirsem bu durum garanti dısımı olur? bilgilendirirseniz sevinirim.
yanlıs yere yazmısım bu 2.mesajım..