MegaloManiaX
Üye
paylasım ıcın tskler.bıraz once kurdum sorunsuz calısıo..bırtek oviye girme sorunun halledemedim..
Önce yazılım güncellemelerinden güncellemeleri kurun. Muhtelemen Mail for exchange kurulmayacak ve nokia messaging reset atınca silinecek. Sonra ilk sayfadaki oviyi kurun. Güncellemeleri yapmadan ovi patchi kurarsanız ovi mağaza çalışmaz.
eline sağlık telefonum n97 mini oldu
bir soru yazılım güncellemesinde telefon yayzılım güncellemesi var güncelleyimmi
Güncellemeyin. Telefonunuzda ciddi sorunlar oluşabilir.
4*4 lük ve 4*5 lik menü arasında ki fark nedir orjinal menü yine 5800 menüsümü
İlk sayfada 4x4 ve 4x5 Menünün Resimleri Var. Orjinal ise bildiğimiz 3x4 Menü
bu c6 telefonuma kurarsam kendi kendine kapanıp açılma sorunu ortadan kalkarmı reset atıyor telefon arasıra ????
Eğer sorununuz donanımsal değil ise çözülür. Şayet telefonun bir parçasından kaynaklanıyorsa hangi fwyi atarsanız atın düzelmez. Neden nokia care 'e götürmüyorsunuz. En fazla 15gün telefonunsuz kalırsın

v1hızlı işlemcili sürüm 433 gösteriyor önceden kaçtı ki...![]()
Telefonun çıkabileceği maximum hız 433-434Mhz 'dir. Ancak siz bu hızı her zaman bu hızlarda almazsınız. Muhtemelen baktığınız programlardan biri de CPU Clock (İşlemci Saati) okuyucuydu. Yanii orda çok program açıp teli kastığınızda yine 433Mhz yazacaktır. Benim yaptığım performans modunun etkisini görebilmek için saniye saniye işlemci hızı çizen bir okuyucu lazım.
Özetle sizin baktığınız telefonun çıkabileceği en yüksek hız. Telefon kullanırken değişen hız deil. Benim modum ise telefonu her kullandığınızda hızın 433 veya 433Mhz'a yakın çalışmasını sağlar